Καλησπερα φιλε.Ποιο ειναι το background αυτο (κοκκινο) και τα εικονιδια πως τα τοποθετησες;
Ότι έχω και δεν έχω από walls θα βρείτε εδώ..
https://app.box.com/...nq24vy28jlvnuyn
Tα εικονίδια τα φτιάχνω με HomeScreenDesigner..
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:32
Καλησπερα φιλε.Ποιο ειναι το background αυτο (κοκκινο) και τα εικονιδια πως τα τοποθετησες;
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:33
συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα να πω εδώ ότι έχω iphone 4 και ios 6 όταν λοιπόν επιλέξω το δικό σου φάκελο το nux-ios6 και το Nux user το αποτέλεσμα είναι αυτό της φωτογραφίας δηλαδή τα περισσότερα με στρογγυλεμένες άκρες και κάποια τετράγωνα (κυρίως από όσο είδα δικά σου) όταν επιλέξω το μαύρο τότε όλα γίνονται τετράγωνα εκτός από τα δικά σου ου είναι στρογγυλεμένα
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:39
συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα να πω εδώ ότι έχω iphone 4 και ios 6 όταν λοιπόν επιλέξω το δικό σου φάκελο το nux-ios6 και το Nux user το αποτέλεσμα είναι αυτό της φωτογραφίας δηλαδή τα περισσότερα με στρογγυλεμένες άκρες και κάποια τετράγωνα (κυρίως από όσο είδα δικά σου) όταν επιλέξω το μαύρο τότε όλα γίνονται τετράγωνα εκτός από τα δικά σου ου είναι στρογγυλεμένα
Παίζει και η σειρά που τα έχεις στο WinterBoard, προσπάθησες να αλλάξεις θέση στην σειρά..? Δηλαδή να βάλεις πάνω από όλα το 4-nux-icon-ios6-effect.theme πάνω μετά το δικό μου και μετά το Nux.theme και nux-users..
Έχεις προσπαθήσει να μην επιλέξεις καθόλου effect ?
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:46
δεν έχω καθόλου effect και ναι έχω αλλάξει όλες τις σειρές αλλά δεν αλλάζει κάτι αλλά όπως είπα τα δικα σου στο λευκό ενώ για παράδειγμα αλλάζει το what's app το appinfo αλλάζει μεν αλλά τετράγωνο
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 04/03/2014 - 19:47
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:51
δεν έχω καθόλου effect και ναι έχω αλλάξει όλες τις σειρές αλλά δεν αλλάζει κάτι αλλά όπως είπα τα στο λευκό ενώ για παράδειγμα αλλάζει το what's app το appinfo αλλάζει μεν αλλά τετράγωνο
Η διαστάσεις είναι σωστές?? Τις αλλάξει για υποθέτω όπως είχαμε πει για iPhone 4 στα δικά μου? 114x114...
Πολύ παράξενο.. Όταν επιλέγεις το round η το dim στα αλλάζει όλα??
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:54
Έτσι όπως τα βλέπω έρχεται όπως είναι στο psd τετράγωνο δεν παίρνει στο σχήμα του iPhone..
Εκτός από dim και το round με το Square και το ios6 πάλι δεν γίνεται τίποτα?
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 19:57
ναι σωστά και τις ονομασίες καθώς είναι άλλες στο τεσσάρι και κάτσανε όλα όμορφα εκτός του appstore του appinfo του mylocation του itunes των μηνυμάτων και το icleaner ενώ στο μαύρο όλα τα δικά σου χωρίς να πειράξω τίποτα κάθονται τέλεια όλα τα άλλα τετράγωνα. όχι δεν έχω τέτοιες επιλογές round ή dim
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:02
(velkus στο φάκελο My iCons Dark Nux έχεις βάλει στο MyLocation λευκό εικονίδιο)
Είσαι σίγουρος ότι είναι από εμένα ?? Δεν την έχω καν αυτή την εφαρμογή στα εικονίδια μου...
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:05
ναι σωστά και τις ονομασίες καθώς είναι άλλες στο τεσσάρι και κάτσανε όλα όμορφα εκτός του appstore του appinfo του mylocation του itunes των μηνυμάτων και το icleaner ενώ στο μαύρο όλα τα δικά σου χωρίς να πειράξω τίποτα κάθονται τέλεια όλα τα άλλα τετράγωνα. όχι δεν έχω τέτοιες επιλογές round ή dim
Πως δεν έχεις… Αφού κατεβαίνουν μαζί με το θέμα από το repo του δημιουργού… Είναι 4 effect, dim - round - square - ios6
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι μπορεί να φταίει… Αυτά είναι αυτόματα, αν δεν επιλέξεις κάποιο effect σου δείχνει του iPhone το σχήμα..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 04/03/2014 - 20:08
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:07
λάθος στα δικά του είναι και έχει βάλει λευκό καταλάθος
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:10
λάθος στα δικά του είναι και έχει βάλει λευκό καταλάθος
Θα του το πω..
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:10
δεν το έχω κατεβάσει από το repo του το έχω αγοράσει από modmyi λες να έχει διαφορά;
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 04/03/2014 - 20:12
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:37
δεν το έχω κατεβάσει από το repo του το έχω αγοράσει από modmyi λες να έχει διαφορά;
Μίλησα μαζί του και θα τα αλλάξει τα εικονίδια έχει και άλλο ένα λάθος όπως μου είπε..
Ως γνωστόν δεν μπορεί να το δει γιατί δεν έχει 6 ios πια και δεν καταλαβαίνει ούτε αυτός γιατί γίνεται..
Αν δεν έχεις το repo του βάλε το και προσπάθησε να δεις αν έχει διαφορά, έχει μέσα εκεί ένα που το ονομάζει Nux icons AddOn iOS6
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 04/03/2014 - 20:38
@CaLi@
Δημοσίευση 04/03/2014 - 23:45
Aυτο το HomeScreenDesigner ειναι απο cydia με πληρωμη;
Δημοσίευση 05/03/2014 - 00:28
ναι κανονικα, το αγορασα και εγω και δε μπορεσα να το χρησιμοποιησω δυστυχως
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες