Καλημέρα.
Πρώτη φορά προσπαθώ μόνος μου να ασχοληθώ με το jailbreak (μετά από το 3g που είχα που είχε ασχοληθεί άλλος με το jailbreak του). Στο 4 και το 5 δεν είχα σχοληθεί. Οπότε, θα διαβάσετε ίσως χαζές απορίες αρχαρίου. J
Θέλω να εγκαταστήσω το theme eli7e.
Κατ' αρχην, όταν εγκαθιστώ το eli7e, μου εμφανίζεται στο winterboard ως πολλές επιλογές (30-35 επιλογές) και όχι ως ενα ενιαίο theme, όπως σε άλλα.
Τα ενεργοποιώ όλα?
Τα εικονίδια στο CC βγαίνουν πολύ πολύ μικρά, καμία σχέση με τα κανονικά του ios7. Και φυσικά δεν έχουν σχέση σε εμφάνιση με αυτά που έδειχνε ο nikosgnr στην αρχική παρουσίαση του θέματος. Λείπουν οι κύκλοι γύρω από τα εικονίδια είναι μικρά και το βασικότερο, είναι διαφορετικά σε εμφάνιση. (πχ άλλο εικονιδιο wifi δείχνει εκει και άλλο έχω εγώ).
Πως το αλλάζω αυτό?
Όταν κάνω επανεκκίνηση της συσκευής, το λογότυπο της apple μου εμφανίζεται τουλάχιστον 1/4 σε μέγεθος σε σχέση με το κανονικό.
Αυτό πως αλλάζει?
Απο Winterboard το βασικό που πρέπει να εν/ποιήσεις είναι το e7 καθώς είναι το βασικό θέμα.
Τα υπόλοιπα είναι επιπλέον προσθήκες, είτε για το Icon0matic είτε για Bootlogos.
Κάνεις δοκιμές και βλέπεις ποια θες να αφήσεις. όσο για τα εικονίδια στο CC απο τη 1η μέρα κυκλοφορίας μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί Updates με αλλαγές εκεί.
Γι' αυτο και δε βλέπεις τα ίδια με το αρχικό Post.
Για τις LS πρέπει να τσεκάρεις καταρχάς αν είναι συμβατές. Τις περνάς με GroovyLock ή LockHTML3.