Aναλόγως.. Δύσκολο δεν είναι. Τα 100+ πάλι ίσως ναι..
Αν τα 'χεις, φυσικά και αξίζει. Ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 23:04
Νίκο δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά όταν κλείσεις το find my iphone και κάνεις restore & set up as a new ζητάει απλά ένα οποιοδήποτε id.Καταρχάς όντως έγινε ένας μικρός χαμός χθες το βράδυ. Με αναφορά απο το MacRumors που έβγαλε την είδηση. Λες να παραπληροφορεί και αυτό?
Και όντως το Bug υπάρχει.. Επίσης αν απεν/ποιηθεί το Find My iPhone κάνεις κανονικά Restore χωρίς να χρειαστεί να βάλεις iD/Pass.
Aλλά..
http://www.macrumors...find-my-iphone/
Είπαμε.. iOS 7. Beta ήταν, είναι.. Και θα παραμείνει.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 23:33
Νίκο δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά όταν κλείσεις το find my iphone και κάνεις restore & set up as a new ζητάει απλά ένα οποιοδήποτε id.
Aυτό απλά είναι το iD σου να περάσεις, για τα Backup και δεδομένα..
Καμιά σχέση με το Activation Lock.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 23:41
Μετά το restore λοιπόν το κινητό μπορεί να ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ με το ID του κατόχου και με κανένα άλλο αν ο κάτοχος δεν το διαγράψει απο το find μέσω iCloud.com. Σωστά;Aυτό απλά είναι το iD σου να περάσεις, για τα Backup και δεδομένα..
Καμιά σχέση με το Activation Lock.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 23:46
Σε αυτό έχω μια σύγχυση Νίκο, όχι ένα οποιοδήποτε ID όπως σε προηγούμενα IOS αλλά το id με το οποίο είχε ενεργοποιηθεί το find my iphone, έτσι;Εφόσον ήταν εν/ποιημένο το Find My iPhone, ναι. Θα ζητάει iD.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 23:56
Οπότε λοιπόν, αν ισχύει το βιντεάκι με τον τύπο που κλείνει το find χωρίς να ξέρει τον κωδικό, μπορεί να ενεργοποιήσει μετά το κινητό με οποιοδήποτε IDΤο τελευταίο iD που ήταν περασμένο με εν/ποιημένο τι Find My iPhone θα ζητήσει.
Αν πάλι πριν το Restore το Finf απεν/ποιηθεί, δε το ζητάει.
Δημοσίευση 12/02/2014 - 00:31
Δημοσίευση 16/02/2014 - 18:20
Aναλόγως.. Δύσκολο δεν είναι. Τα 100+ πάλι ίσως ναι..
Αν τα 'χεις, φυσικά και αξίζει. Ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Σ'ευχαριστώ!Όχι δεν σκοπεύω ν τα δώσω φίλε!!
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες