Τότε απλά θα κάνεις Restore From Backup στο iTunes.
Πως μπορώ να μην χάσω τα saved games;
Ad
Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:25
Παιδια θελω να ξεκινησω ενα παιχνιδι απο την αρχη(να χασω ολα τα δεδομενα)χρησιμοποιησα και το ibackupbot και το ifunbox,εσβησα ενα αρχειο που ειχε στο φακελο documents αλλα τιποτα.εσβησα εντελωw το παιχνιδι,το ξανακατεβασα αλλα και παλι η προοδος δεν εχει χαθει...κανω κατι λαθος?(το παιχνιδι ειναι το mega jumb 2)
Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:38
Το εχω κανει κι αυτο και παλι εχει κρατησει το save.οταν παω να το κατεβασω μου εμφανιζει το συννεφακι στο app store ενω εχω σβησει και το αντιγραφο απο το icloud.παρατηρησα επισης οτι ενω σβηνω το αρχειο απο το documents μολιw κλεισω και ξαναανοιξω το ibackupbot το αρχειο ειναι σα να μην εχει σβηστει...
Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:58
αυτο ηταν τελικα.σ ευχαριστω πολυ Νικο!
Δημοσίευση 02/02/2014 - 21:05
καλησπερα . Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κιν. Το κινητο ειναι απο αμερικη το εχω δυο χρονια και εχει την εκδοση 4.2.1. ! θελω να του βαλω μια προσφατη αλλα ακουσα απο καπου οτι αν του κανω αναβαθμιση θα χαθει η κατι τετοιο διοτι δεν ειναι ελληνικο! μπορει καποιος να βοηθησει γιατι δεν ειμαι τοσο σχετικος? ευχαριστω.
Δημοσίευση 07/07/2014 - 21:43
καλησπερα, θελω να κανω restore και set up as new το ipad και δεν θελω να χασω τα saves το παιχνιδιων...
τι μπορω να κανω? δεν ειναι jb και για την ωρα δεν εχω σκοπο να κανω..
επισης, δεν χρησιμοποιω icloud (αν παιζει ρολο)...
ευχαριστω!
Δημοσίευση 07/07/2014 - 22:16
Με το iTools θα κανείς δουλειάκαλησπερα, θελω να κανω restore και set up as new το ipad και δεν θελω να χασω τα saves το παιχνιδιων...
ευχαριστω!
Δημοσίευση 07/07/2014 - 22:18
καλησπερα, θελω να κανω restore και set up as new το ipad και δεν θελω να χασω τα saves το παιχνιδιων...
ευχαριστω!
Το φάκελο Documents απο κάθε εφαρμογή θες.
Το κρατάς με iΒackupBot. Τον επεναφέρεις με το ίδιο ή iFunBox κάνοντας αντικατάσταση του αρχικού.
Δημοσίευση 03/06/2015 - 20:16
Δημοσίευση 05/06/2015 - 14:40
καλησπερα στη παρεα..εχω ενα προβλημα..εχω φυλαξει τα documents απο καποια παιχνιδια αλλα δε ξερω πως να τα περασω;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες