αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα bank apps που εχουν SSL conns ειναι ασφαλοι στην 7.0.4?
To iOS 7.0.6, το κενό ασφαλείας στην επαλήθευση συνδέσεων SSL και η ...NSA
Δημοσίευση 24/02/2014 - 18:07
Ad
Δημοσίευση 24/02/2014 - 18:35
Όχι βέβαια, εκεί θα γίνει το μεγάλο πάρτυ, ειδικά τωρα που βγάζουν εφαρμογές με πληρωμές μέσω τηλεφώνου θα ειναι η χαρά του χάκερ, ούτε ταυτότητες ούτε πιν ούτε τιποτα, περνάς το κινητό κ όλα καλα!αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα bank apps που εχουν SSL conns ειναι ασφαλοι στην 7.0.4?
Δημοσίευση 24/02/2014 - 20:58
Όχι βέβαια, εκεί θα γίνει το μεγάλο πάρτυ, ειδικά τωρα που βγάζουν εφαρμογές με πληρωμές μέσω τηλεφώνου θα ειναι η χαρά του χάκερ, ούτε ταυτότητες ούτε πιν ούτε τιποτα, περνάς το κινητό κ όλα καλα!
εισαι σιγουρος για αυτο δηλαδη τοσο καιρο τα banking apps, paypal, ebay δεν ηταν ασφαλοι? αυτο μου ακουγεται τεραστια τρυπα.
νομιζα μονο ο σαφαρι ειχε το προβλημα
Δημοσίευση 24/02/2014 - 21:08
Δημοσίευση 24/02/2014 - 22:28
compatible with iOS 6.0-7.0.5 οπότε οκ thnx φίλος
Να'σαι καλά!
Δημοσίευση 27/04/2014 - 10:03
καλημέρα
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και έγινε αγορά πριν λιγες μερες iphone 5s στην 7.04 και δεν θελω να χασω το jailbreak .
Εκανα εγκατασταση το patch απο cydia και πλεον στο site gotofail μου δειχνει (your SSL client is ok )
Μπαινοντας ομως στο site www.howsmyssl.com μου λεει η συσκευη το παρακατω .
Τελος να πω και στο mac παρολο που εκανα το τελευταιο security update ειμαι στην 10.8.5 στην σελιδα www.howsmyssl.com μου βγαζει πως
Your SSL client is Bad.
εαν ομως μπω απο firefox η chrome μου δειχνει ολα οκ .
Μπορει καποιος σας παρακαλω , ο οποιος εχει γνωσεις επι του θεματος να μου πει τι συμβαινει ?
Ευχαριστω πολυ
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 27/04/2014 - 10:07
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 27/04/2014 - 18:57
Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσακαλημέρα
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και έγινε αγορά πριν λιγες μερες iphone 5s στην 7.04 και δεν θελω να χασω το jailbreak .
Εκανα εγκατασταση το patch απο cydia και πλεον στο site gotofail μου δειχνει (your SSL client is ok )
Μπαινοντας ομως στο site www.howsmyssl.com μου λεει η συσκευη το παρακατω .
Τελος να πω και στο mac παρολο που εκανα το τελευταιο security update ειμαι στην 10.8.5 στην σελιδα www.howsmyssl.com μου βγαζει πως
Your SSL client is Bad.
εαν ομως μπω απο firefox η chrome μου δειχνει ολα οκ .
Μπορει καποιος σας παρακαλω , ο οποιος εχει γνωσεις επι του θεματος να μου πει τι συμβαινει ?
Ευχαριστω πολυ
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 18/05/2014 - 12:50
Στην σελίδα που τείνει ο φίλος πιο πάνω μου βγάζει ότι όλα είναι εντάξει.
Τι να πιστέψω τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/05/2014 - 12:54
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες