Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:21
Ad
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:23
Αξιζει να κανω το update σε 7.1 σε ipad 4? Τωρα ειμαι στην 6 με jb αλλα δεν με πολυενδιαφερει πια το jailbreak. Τι λετε να το κανω?? Ευχαριστωωω
αν θες την γνωμη μου: πλεον ιοσ6 εχει το 9% μονο, το 87% εχει ιοσ7, η αππλε εχει δωση εντολη οι νεες εφαρμογες να ειναι για ιοσ7, οποτε δεν υπαρχει λογος να μενεις στο ιοσ6 πλεον, ασε που το ιοσ7 εχει παρα πολλα καλουδια κατο απο το καπο και οι νεες εφαρμογες τα χρησημοποιουνε
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:24
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:25
αν θες την γνωμη μου: πλεον ιοσ6 εχει το 9% μονο, το 87% εχει ιοσ7, η αππλε εχει δωση εντολη οι νεες εφαρμογες να ειναι για ιοσ7, οποτε δεν υπαρχει λογος να μενεις στο ιοσ6 πλεον, ασε που το ιοσ7 εχει παρα πολλα καλουδια κατο απο το καπο και οι νεες εφαρμογες τα χρησημοποιουνε
Επειδη το εχω βαλει και αγγελια για πωληση θα το κανω μαλλον σημερα για να ειναι και ετοιμο καθαρο! Το κανω με restore και set up as new σωστα?
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:26
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:26
Καλησπέρα κι από μένα!
Το πέρασα σε iPhone 4 (απ' ευθείας, όχι μέσω iTunes) και είναι αρκετά καλύτερο (και πιο γρήγορο) από πριν...
Έχει φάει όμως, μόνο ένα κόλλημα:
Στην εμφάνιση του Κέντρου Γνωστοποιήσεων, μόλις πάω να κάνω την κίνηση να διαγράψω τα πρόσφατα στοιχεία ή όταν θέλω να πάω από το "Ολα" στο "Αναπάντητα", μου κολλάει!!
Μου πετάει το μηλαράκι σε μαύρη οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται!
Το δοκίμασα και σε lockscreen και σε ανοιχτό τηλέφωνο, αλλά τίποτα!
Αν ξέρει κανείς τίποτα, ας βοηθήσει...
Ευχαριστώ!
Restore απο iTunes.
Πάντα όταν έχετε τη δυνατότητα του PC και iTunes για αναβάθμιση, προτιμάτε με Restore.
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:30
Καλησπέρα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτήσεις μιας και είμαι νεος κατοχος iPhone. Εχω ενα iPhone 5s χωρις jb. Διαβασα να λετε ότι για να περασουμε την 7.1 καλυτερα να κανουμε restore. Πως το κανουμε αυτό? Και τι θα χαθει από το τηλεφωνο? Αν μπορειτε και εχετε τον χρονο εξηγηστε μου αναλυτικα πως να το κανω. Σας ευχαριστω πολύ
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:32
Επειδη το εχω βαλει και αγγελια για πωληση θα το κανω μαλλον σημερα για να ειναι και ετοιμο καθαρο! Το κανω με restore και set up as new σωστα?
για να το καθαρισεις τελειως ναι ρεστορε set as new αλλα μην βαλεις δικο σου αππλε id οταν το δωσεις, και αν περασεις ιοσ 7 και βαλεις δικο σου id για να το χρεισιμοποιεις πρεπει αν το δωσεςι να απενεργοποιησεις το find my phone (αν το εχεις ενεργοποιησει) για να μπορεις να κανεις restore
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:32
Έχω μπερδευτεί με τα restore, set up as new, cloud back up κτλ..
Σε iPhone 5, χωρίς JB, για να περάσω το 7.1, τι είναι σωστό να κάνουμε? Και φυσικά μη χαθεί ή σβηστεί τίποτα.
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:35
Καλησπέρα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτήσεις μιας και είμαι νεος κατοχος iPhone. Εχω ενα iPhone 5s χωρις jb. Διαβασα να λετε ότι για να περασουμε την 7.1 καλυτερα να κανουμε restore. Πως το κανουμε αυτό? Και τι θα χαθει από το τηλεφωνο? Αν μπορειτε και εχετε τον χρονο εξηγηστε μου αναλυτικα πως να το κανω. Σας ευχαριστω πολύ
πρωτα παρε backup, ειτε απο icloud ειτε απο iyunes. συνδεεις με itunes και πατας 'επαναφορα' θα σου πει οτι βρηκε update και θα κανεις 'επαναφορα - ενημερωση' αυτο σου κανει format και σου περναει το ιοσ 7.1 και μετα οταν ανοιξει το τηλεφωνο εκει που θα σου ζητησει διαμορφωση ως νεου η επαναφορα απο back up επελεξε επαναφορα απο back up και διαλεξε το back up που εκανες στην αρχη.
πριν κανεις την διαδικασια αποθηκεθσε και τις φωτο σου στο pc σε ενα φακελο καλου κακου, και οταν τελειωσεις δεν θα εχεις τα μουσικα κοματια σου. κανε ενα synch με το itunew kai εισαι οκ
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:38
για να το καθαρισεις τελειως ναι ρεστορε set as new αλλα μην βαλεις δικο σου αππλε id οταν το δωσεις, και αν περασεις ιοσ 7 και βαλεις δικο σου id για να το χρεισιμοποιεις πρεπει αν το δωσεςι να απενεργοποιησεις το find my phone (αν το εχεις ενεργοποιησει) για να μπορεις να κανεις restore
Με μπερδεψες λιγο τωρα.. ΤΙ πρεπει να κανω ακριβως? Restore, set up as new και μετα??
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:39
Έχω μπερδευτεί με τα restore, set up as new, cloud back up κτλ..
Σε iPhone 5, χωρίς JB, για να περάσω το 7.1, τι είναι σωστό να κάνουμε? Και φυσικά μη χαθεί ή σβηστεί τίποτα.
Restore απο iTunes, επαναφέρεις το Backup μετά.
Set Up As New μόνο αν πρίν ήσουν με JB.
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:41
Με μπερδεψες λιγο τωρα.. ΤΙ πρεπει να κανω ακριβως? Restore, set up as new και μετα??
βασικα θελεις να το εχεις για πουλημα αμεσως? η να το χρεισιμοποιησεις και αργοτερα πουλημα?
αν πουλημα αμεσως κανεις restore- set as new και δεν περνας προσοπηκα σου στοιχεια
αν για αργοτερα παρε back up κανε restore και επαναφορα back up ωστε να να μην χασεις τα δεδομενα σου, (η update apo to τηλεφωνο αν δεν θες backup)
το ios 7 εχει μια λειτουργια το find my phone, αυτη η λειτουργεια εχει να κανει με την ασφαλεια, αν το ενεργοποιησεις για να κανεις restore μετα πρεπει να το απενεργοποιησεις πρωτα
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:41
Σ'ευχαριστω πολύ Valsami
Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:43
Restore απο iTunes, επαναφέρεις το Backup μετά.
Set Up As New μόνο αν πρίν ήσουν με JB.
Ευχαριστώ ρε Νίκο! ..5 χρόνια πλεόν με iPhone κι όμως με τα χαώδη ποστς περι jb, κατάφεραν να με χαζέψουν
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες