Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:12
Ad
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:14
Αστα. Να δουμε τι αλλο θα δουμε.Καλά είναι μ$λ@κ!ς?
Έβγαλαν τις full screen photo contacts?
Το στρογγυλο ψειρα πραςινο κουμπι για απαντηση κλησης η κοκκινο αποριψη κλησης πως σου φαινεται;
Δηλαδη το παλιο πλατυ τι τους πειραζε;;;
Ελα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι;
Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 12/03/2014 - 00:17.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:27
ρε παιδεια ενω εχω ιντερνετ wi-fi οταν παω να κνω εγκατασταση μ λεει οτι δν εχω,,δν μπορω να κτλβω.. τι ν κανωω??
Κάνε Restore απο iTunes.
Αν μιλάς για ελληνικό ξεκλείδωτο.
Εγω εχω αλλο θεμα... Δεν συνδεεται αυτοματα στο wifi μου. Ενω το βρισκει πρεπει να το πατησω εγω για να συνδεθει (με το σποθηκευμενο password)
Με OTA? Δες με επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:30
Αστα. Να δουμε τι αλλο θα δουμε.
Το στρογγυλο ψειρα πραςινο κουμπι για απαντηση κλησης η κοκκινο αποριψη κλησης πως σου φαινεται;
Δηλαδη το παλιο πλατυ τι τους πειραζε;;;
Ελα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι;
Προσωπικά μου αρέσει το στρογγυλό του δώσανε μια συμμετρία σε σχέση με το πλατι κουμπί
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:36
Άλλαξα την κλασική ταπετσαρια στο 4s μετά την εγκατάσταση του. 7,1 και δεν μπορώ να την ξαναβρώ, καμία βοήθεια;
μπες στο αλμπουμ σου με της φωτο πατα να την ανεβασεις το τετραγωνο με το βελακι προς τα πανω και πατα καπου εκει το εχει ορισμος εικονα σε προφιλ η ταπετσαρεια
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:44
Εγώ μόλις είδα το καινούριο menu στο σετάρισμα,για το iMessage και Facetime,λέω ωραία πήραν χαμπάρι
και δεν θα χρειάζεται σε κάθε restore authentication+0,17 cents το κάθε μήνυμα..Αμ δε!!..
Σε 2 χρόνια έτσι όπως πάμε θα έχω δώσει 60Ε για ενεργοποιήσεις iMessage και Facetime
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:46
Ή εναλλακτικά μπορεί η Vodafone να σταματήσει να μας χρεώνει και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Cosmote...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:46
Εγω εχω αλλο θεμα... Δεν συνδεεται αυτοματα στο wifi μου. Ενω το βρισκει πρεπει να το πατησω εγω για να συνδεθει (με το σποθηκευμενο password)
Κάνε ένα forget network και ξαναπέρνα το pass.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:55
Ή εναλλακτικά μπορεί η Vodafone να σταματήσει να μας χρεώνει και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Cosmote...
Σταααάνταρ...Με 2 τετράμηνα στα μαύρα τους τα χάλια...Και όπως πάντα το ρίχνουν στην Apple,αλλά στην
ερώτηση τι δουλειά έχει ο server στην Αγγλία που έχει έδρα η Voda σφυρίζουν αδιάφορα..
Η Apple το λέει ξεκάθαρα ότι ο πάροχος σου ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σε χρεώσει,οι δικοί μας κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα.Το κουνέλι.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 00:58
Ενημερωτικά πάντως για το θέμα της Voda και τις χρεώσεις, χωρίς κάρτα μετά απο Restore, εν/ποιήθηκαν και τα 2. Facetime & iMsg.
Απλά η πλάκα είναι πως και στα 2 λέει πως δεν ήταν επιτυχής. Ο,τι να 'ναι με λίγα λόγια.
Χωρίς κάρτα εννοείς χωρις SIM;Με RED1 2,54Ε σε SMS ενώ έχω 1500 προς όλους....
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:01
Η γυναίκα μου που έχει κάρτα Vodafone δεν είχε λεφτά μέσα εχθές και ενεργοποιήθηκε μόνο μέσω του mail της και όχι με τον αριθμό της
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 12/03/2014 - 01:03.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:29
Θα στα πάρει την επόμενη..Όχι.. Εννοώ χωρίς υπόλοιπο για να χρεώσει.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:36
Καλημέρα σε όλους.
Μια ερώτηση που απασχολεί εμένα προσωπικά, αλλά και πολλούς άλλους από εμάς εδώ μέσα, καθώς πιστεύω είναι ένα σοβαρότατο θέμα, άσχετα από τον αν το iOS 7 είναι όντως υπέροχο: Γνωρίζει κανείς αν διορθώθηκε το πρόβλημα με το 3G που παραμένει ενεργοποιημένο στο background όταν έχουμε απενεργοποιήσει LTE/4G και Data;
Υπενθυμίζω το πρόβλημα: http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11
Θα πρέπει είτε να απενεργοποιείται και το 3G στο background όταν πάμε το 4G στην θέση OFF (καθώς και τα Data), ή διαφορετικά θα πρέπει να συνυπάρχουν τα toggles για 3G και 4G (που δεν το νομίζω να έχει γίνει, καθώς είναι πιο "μπακάλικη" μέθοδος, αν και θα ήταν πολύ αποτελεσματική σίγουρα).
Αναμένω την απάντηση από όσους έχουν αναβαθμίσει σε iOS 7.1 και έχουν διαπιστώσει ίσως δραματική αύξηση του σήματος όταν απενεργοποιούν το 4G (και τα Data) σε δύσκολες περιοχές (δηλ. περιοχές με χαμηλό σήμα 3G, δεν μιλάμε για 4G εννοείται σε τέτοιες περιοχές).
Ευχαριστώ πολύ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες