παιδια με αυτα που βλεπω στο τελος με την 7.1 εχω απογοητευτει γενικα..ημουνα σε δειλειμα να κανω update αλλα τελικα εχω μεινει στην εκδοση 7.0.5....φοβαμαι γενικα να ρισκαρω στην 7.1...
Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:39
Ad
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:43
Δεν είναι όλες οι εφαρμογές το ίδιο.οι εφαρμογες των iphone και τον ipad ειναι ακριβως ιδιες! ασχετα αν ωγαινει εφαρμογη μονο για ipad η μονο για iphone, αυτο γινετε για χρηματικουσ λογους
οσο για την ram δεν ξερω τι παιζει αλλα μια φορα ειχα δει ενα μυνημα σε ipad να λεει οτι εχει λιγη μνημη κλειστε εφαρμογες, δεν εχει τυχει να το ξαναδω αυτο ποτε στο ios
Αν ρίξεις μια ματιά στο status των report θα δεις πόσα κρασαρισματα σου γράφει λόγο έλλειψης μνήμης.
Αυτά τα βλέπω απο το ios 5.
Φερ ειπειν δουλεύεις ολη μερα και καποια στιγμή πας να ανοίξεις στο documents to go ενα αρχείο excel. Πάει να ανοίξει και τσαφ ξανακλεινει. Αυτό ειναι κρασαρισμα γιατι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ram που χρειάζονταν. Ξανα πατάς και ανοίγει κανονικά γιατι με το κρασαρισμα πρόλαβε και απελευθέρωσε ram.
Η πας να κάνεις μια ενέργεια στην εφαρμογή, σου βγάζει κλεψυδρα και καπάκι σκάει η εφαρμογή.
Αν ειχε περισσότερη ram δεν θα συνέβαιναν.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:46
Θα στα πάρει την επόμενη..
Βασικά έβαλα κάρτα και χρέωση δεν είδα..
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι πριν αυτό δε γινόταν. Δε ξέρω αν άλλαξαν κάτι.
Καλημέρα σε όλους.
Μια ερώτηση που απασχολεί εμένα προσωπικά, αλλά και πολλούς άλλους από εμάς εδώ μέσα, καθώς πιστεύω είναι ένα σοβαρότατο θέμα, άσχετα από τον αν το iOS 7 είναι όντως υπέροχο: Γνωρίζει κανείς αν διορθώθηκε το πρόβλημα με το 3G που παραμένει ενεργοποιημένο στο background όταν έχουμε απενεργοποιήσει LTE/4G και Data;
Υπενθυμίζω το πρόβλημα: http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11
Θα πρέπει είτε να απενεργοποιείται και το 3G στο background όταν πάμε το 4G στην θέση OFF (καθώς και τα Data), ή διαφορετικά θα πρέπει να συνυπάρχουν τα toggles για 3G και 4G (που δεν το νομίζω να έχει γίνει, καθώς είναι πιο "μπακάλικη" μέθοδος, αν και θα ήταν πολύ αποτελεσματική σίγουρα).
Αναμένω την απάντηση από όσους έχουν αναβαθμίσει σε iOS 7.1 και έχουν διαπιστώσει ίσως δραματική αύξηση του σήματος όταν απενεργοποιούν το 4G (και τα Data) σε δύσκολες περιοχές (δηλ. περιοχές με χαμηλό σήμα 3G, δεν μιλάμε για 4G εννοείται σε τέτοιες περιοχές).
Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό δεν αλλάζει.. 3G για κλήσεις μένει εν/ποιημένο.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/03/2014 - 01:48
Δημοσίευση 12/03/2014 - 01:50
Στα συμβόλαια είναι λες και μας κάνουν χάρη που το ενεργοποιούν και γι'αυτό έχει και χρέωση...Βασικά έβαλα κάρτα και χρέωση δεν είδα..
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι πριν αυτό δε γινόταν. Δε ξέρω αν άλλαξαν κάτι.
Τι να πω με αυτούς που έχουμε μπλέξει,να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι αυτός που του έδωσες ήδη 739+ θέλει 0,17 από μηνύματα...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:14
Αυτό δεν αλλάζει.. 3G για κλήσεις μένει εν/ποιημένο.
Οπότε συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το iPhone 5/5S/5C σαν 3G και όχι σαν 4G κινητό.... και η Apple συνεχίζει να γειώνει και εμένα (που τους έχω επικοινωνήσει με πολλούς τρόπους το πρόβλημα) αλλά και πολλούς άλλους από εμάς που έχουν παρατηρήσει το ίδιο θέμα και έχουν το ίδιο μεγάλο παράπονο....
Θέλω πολύ να μείνω σε Apple, αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε Samsung, είναι απαράδεκτοι, δεν μπορεί να μην διορθώνουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα.....
Και πριν βγει κάποιος να μου πει τι πρόβλημα έχεις να κάνεις τις κλήσεις σου με 3G, να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά απλά δεν υπάρχει καν κάλυψη 3G σε πολλά σημεία στην χώρα μας ακόμη και μέσα και στην Αθήνα, το έχω δοκιμάσει μάλιστα να μείνω με το iPhone 5 μου χωρίς carrier downgrade και έχανα κλήσεις από την γυναίκαι μου και από άλλους, γιατί το σήμα 3G είναι χαμηλό σε πάρα πολλές περιοχές!! Οπότε για μένα αποτελεί μονόδρομο το carrier downgrade για όσο η Apple δεν διορθώνει αυτό το μεγάλο θέμα και για όσο έχω iPhone.... &^%&^%8*!
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:22
Στα συμβόλαια είναι λες και μας κάνουν χάρη που το ενεργοποιούν και γι'αυτό έχει και χρέωση...
Τι να πω με αυτούς που έχουμε μπλέξει,να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι αυτός που του έδωσες ήδη 739+ θέλει 0,17 από μηνύματα...
Kαλά γενικότερα όλο αυτό το καρτέλ σε έχει και σε χρησιμοποιεί λες και σου κάνει χάρη.
Το θέμα της εν/ποίησης με τις χρεώσεις στη Voda είναι για να γελάς απλά. Μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν βασικός λόγος για να κουνήσω μαντήλι.
Οπότε συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το iPhone 5/5S/5C σαν 3G και όχι σαν 4G κινητό.... και η Apple συνεχίζει να γειώνει και εμένα (που τους έχω επικοινωνήσει με πολλούς τρόπους το πρόβλημα) αλλά και πολλούς άλλους από εμάς που έχουν παρατηρήσει το ίδιο θέμα και έχουν το ίδιο μεγάλο παράπονο....
Θέλω πολύ να μείνω σε Apple, αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε Samsung, είναι απαράδεκτοι, δεν μπορεί να μην διορθώνουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα.....
Και πριν βγει κάποιος να μου πει τι πρόβλημα έχεις να κάνεις τις κλήσεις σου με 3G, να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά απλά δεν υπάρχει καν κάλυψη 3G σε πολλά σημεία στην χώρα μας ακόμη και μέσα και στην Αθήνα, το έχω δοκιμάσει μάλιστα να μείνω με το iPhone 5 μου χωρίς carrier downgrade και έχανα κλήσεις από την γυναίκαι μου και από άλλους, γιατί το σήμα 3G είναι χαμηλό σε πάρα πολλές περιοχές!! Οπότε για μένα αποτελεί μονόδρομο το carrier downgrade για όσο η Apple δεν διορθώνει αυτό το μεγάλο θέμα και για όσο έχω iPhone.... &^%&^%8*!
4G στην Ελλάδα δεν υπάρχεί.. Είναι ένα αστείο. Beta όπως και το iOS 7.
Μαζί σου είμαι σε αυτό. Πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια έρευνας και ανάπτυξης δικτύου για να λέμε πως έχουμε 4G.
Παρόλα αυτά το θέμα του διακόπτη, είναι απ' όσο γνωρίζω επιλογή παρόχου αν θα το έχει και όχι της Apple..
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:30
Αυτό ακριβώς,η Apple ελέγχει μόνο το κομμάτι του 4G και μετά έκανε push τα carrier updates από την 6.1 και μετά.Παρόλα αυτά το θέμα του διακόπτη, είναι απ' όσο γνωρίζω επιλογή παρόχου αν θα το έχει και όχι της Apple..
Το iOS ΗΤΑΝ beta,τώρα θα είναι το γνωστό iOS.Προσωπική άποψη από το λίγο διάστημα που την έχω.
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 12/03/2014 - 02:32
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:31
4G στην Ελλάδα δεν υπάρχεί.. Είναι ένα αστείο. Beta όπως και το iOS 7.
Μαζί σου είμαι σε αυτό. Πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια έρευνας και ανάπτυξης δικτύου για να λέμε πως έχουμε 4G.
Παρόλα αυτά το θέμα του διακόπτη, είναι απ' όσο γνωρίζω επιλογή παρόχου αν θα το έχει και όχι της Apple..
Για άλλη μια φορά το λέω: ΔΕΝ είναι θέμα παρόχου η συνύπαρξη των διακοπτών 3G και 4G, απλά ΔΕΝ γίνεται, λόγω των ρυθμίσεων που προϋπάρχουν από την Apple στον κώδικα του iOS (που φυσικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε). Το θέμα έχει διερευνηθεί και επαληθευτεί από όσους προσπάθησαν με JB και edit συγκεκριμένων αρχείων να επαναφέρουν χειροκίνητα τον διακόπτη 3G, και το μόνο που κατάφεραν ήταν στην καλύτερη να αντικαταστήσουν τον διακόπτη 4G με τον διακόπτη 3G, γιατί όταν ενεργοποιείς την παράμετρο του 3G διακόπτη προφανώς ακυρώνεις την λειτουργία της παραμέτρου του 4G διακόπτη και το αντίστροφο. Μην ξαναλέμε τα ίδια, είναι καθαρά θέμα της Apple να διορθώσει το πρόβλημα ή να δώσει την δυνατότητα συνύπαρξης των 3G και 4G διακοπτών.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:33
Αστα. Να δουμε τι αλλο θα δουμε.
Το στρογγυλο ψειρα πραςινο κουμπι για απαντηση κλησης η κοκκινο αποριψη κλησης πως σου φαινεται;
Δηλαδη το παλιο πλατυ τι τους πειραζε;;;
Ελα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι;
και εμένα μου αρέσει το παλιότερο περισσότερο.Δεν έχω βάλει ακόμα την 7.1 μιας και ειδικά το θέμα τις φωτο αυτών που σε καλούν με ξενέρωσε...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:38
και εμένα μου αρέσει το παλιότερο περισσότερο.Δεν έχω βάλει ακόμα την 7.1 μιας και ειδικά το θέμα τις φωτο αυτών που σε καλούν με ξενέρωσε...
και εγω δεν ειχα προλαβει να παω στην 7.0.6 εκδοση αλλα και στην 7.0.5 που ειμαι τωρα δεν το κουναω ρουπι...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:39
Ττο LTE chip με το 3G είναι ξεχωριστά οπότε λογικά δεν συνυπάρχουν,μιλάμε για δυο ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά πρωτόκολλα + ότι το 4G που υπάρχει σήμερα δεν έχει κάνει δυνατότητα μεταφοράς φωνής...Για άλλη μια φορά το λέω: ΔΕΝ είναι θέμα παρόχου η συνύπαρξη των διακοπτών 3G και 4G, απλά ΔΕΝ γίνεται, λόγω των ρυθμίσεων που προϋπάρχουν από την Apple στον κώδικα του iOS (που φυσικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε). Το θέμα έχει διερευνηθεί και επαληθευτεί από όσους προσπάθησαν με JB και edit συγκεκριμένων αρχείων να επαναφέρουν χειροκίνητα τον διακόπτη 3G, και το μόνο που κατάφεραν ήταν στην καλύτερη να αντικαταστήσουν τον διακόπτη 4G με τον διακόπτη 3G, γιατί όταν ενεργοποιείς την παράμετρο του 3G διακόπτη προφανώς ακυρώνεις την λειτουργία της παραμέτρου του 4G διακόπτη και το αντίστροφο. Μην ξαναλέμε τα ίδια, είναι καθαρά θέμα της Apple να διορθώσει το πρόβλημα ή να δώσει την δυνατότητα συνύπαρξης των 3G και 4G διακοπτών.
Είναι σαν να απαιτείς από το ίδιο modem να λαμβάνεις adsl2+ και vdsl σε dual boot.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:44
παιδια με αυτα που βλεπω στο τελος με την 7.1 εχω απογοητευτει γενικα..ημουνα σε δειλειμα να κανω update αλλα τελικα εχω μεινει στην εκδοση 7.0.5....φοβαμαι γενικα να ρισκαρω στην 7.1...
και γω με 5s στην 7.0.5 δεν το σκεφτομαι καθολου.αν ειχα ακομη το 4 που πουλησα δεν τηα ειχα και τπτ να χασω και θα πηγαινα στην 7.1. τωρα δε νομιζω να δω και μεγαλες διαφορες...οποτε περιμενω και μετα βλεπω.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 02:47
Δημοσίευση 12/03/2014 - 03:03
Ττο LTE chip με το 3G είναι ξεχωριστά οπότε λογικά δεν συνυπάρχουν,μιλάμε για δυο ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά πρωτόκολλα + ότι το 4G που υπάρχει σήμερα δεν έχει κάνει δυνατότητα μεταφοράς φωνής...
Είναι σαν να απαιτείς από το ίδιο modem να λαμβάνεις adsl2+ και vdsl σε dual boot.
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς εσύ μαζί μου. Αν διαβάσεις το thread που παρέθεσα για το πρόβημα που υπάρχει πιστεύω θα καταλάβεις καλύτερα. Εκεί θα δεις ότι χρησιμοποιώντας application (BatteryDoctorPro από Cydia) παλιά έκδοση, η οποία διαθέτει διακόπτη 3G, κατάφερα και απενεργοποίησα το 3G στο background όταν ήμουν στην 6.1.2 με JB. Δυστυχώς το ίδιο application δεν είναι συμβατό με iOS 7 για να κάνω το ίδιο τώρα, οπότε απολαμβάνω μεν το iOS 7 με όλα του τα καλά, αλλά αναγκαστικά πάω μέχρι 3G, ώστε τουλάχιστον όταν το απενεργοποιώ (μαζί με απενεργοποίηση των Data) να έχω 4-5 τελίτσες (iOS 7) σήμα συνήθως, αντί για 1-2 τελίτσες όταν απενεργοποιούσα το 4G και τα Data, για περιοχές με χαμηλό σήμα 3G μιλάμε πάντα.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 03:35
Για άλλη μια φορά το λέω: ΔΕΝ είναι θέμα παρόχου η συνύπαρξη των διακοπτών 3G και 4G, απλά ΔΕΝ γίνεται, λόγω των ρυθμίσεων που προϋπάρχουν από την Apple στον κώδικα του iOS (που φυσικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε). Το θέμα έχει διερευνηθεί και επαληθευτεί από όσους προσπάθησαν με JB και edit συγκεκριμένων αρχείων να επαναφέρουν χειροκίνητα τον διακόπτη 3G, και το μόνο που κατάφεραν ήταν στην καλύτερη να αντικαταστήσουν τον διακόπτη 4G με τον διακόπτη 3G, γιατί όταν ενεργοποιείς την παράμετρο του 3G διακόπτη προφανώς ακυρώνεις την λειτουργία της παραμέτρου του 4G διακόπτη και το αντίστροφο. Μην ξαναλέμε τα ίδια, είναι καθαρά θέμα της Apple να διορθώσει το πρόβλημα ή να δώσει την δυνατότητα συνύπαρξης των 3G και 4G διακοπτών.
Και όμως είναι καθαρά θέμα παρόχου η επιλογή για τους διακόπτες. Δεν είναι ευθύνη της Apple αυτό.
Οι πάροχοι δίνουν τα Carrier Updates και όχι η Apple. Γι αυτό και το αντίστοιχο Topic με τα τροποιημένα .ipcc.
Eπίσης γενικότερα οι πάροχοι κλείνουν σιγά σιγά το κομμάτι 2G υποχρεώνοντας σε 3G χρήση.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/03/2014 - 03:46
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες