Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 12/03/2014 - 03:43

Αυτό που κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν είναι ότι το 3G δεν είναι μόνο για δεδομένα αλλά και για κλήσεις.

Κλείνοντας λοιπόν το διακόπτη των δεδομένων είναι απόλυτα λογικό να μην απενεργοποιείται το 3G μιας και θα πρέπει να εξυπηρετεί τις κλήσεις.

Για το αν είναι θέμα παρόχου το να υπάρχει διακόπτης ή όχι δεν είμαι 100% σίγουρος. Δε νομίζω ότι έχει υπάρξει πάροχος στον κόσμο που να έχει αφήσει τους 2 διακόπτες παράλληλα.

Άρα μήπως φταίει και κάτι άλλο? ΤΟ βέβαιο είναι ότι οι πάροχοι σιγά σιγά σκοτώνουν το GPRS/EDGE.

Κάτι άλλο βέβαιο είναι ότι για την ένταση του σήματος στην Ελλάδα σίγουρα δε φταίει η Apple. Σε ένα μεγάλο ποσοστό φταίνε οι πάροχοι και σε ένα εξίσου μεγάλο οι "σύνδεσμοι αφυπνισμένων κατοίκων" που πάνε και κατεβάζουν τις κεραίες από παντού.

Αποτέλεσμα οι λιγοστές κεραίες που μένουν ούτε να μπορούν να καλύψουν τους πάντες αλλά και να εκπέμπουν στο τέρμα ώστε να καλύψουν τη ζήτηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 12/03/2014 - 08:34

Από τη στιγμή που πέρασα την 7.1 σε iPhone 5s βλέπω πολύ μεγαλύτερο battery drain. Αν κάνω πάλι restore και μετά πέρασμα του backup θα συνεχίσει το πρόβλημα ;;

#498   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/03/2014 - 08:39

restore και μετά set up as new όχι επαναφορά backup.

#499   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 12/03/2014 - 08:44

restore και μετά set up as new όχι επαναφορά backup.

Πάλι από την αρχή ;; Μου σπάει τα νεύρα αυτό το πράγμα !!

#500   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:05

Δεν είναι όλες οι εφαρμογές το ίδιο.
Αν ρίξεις μια ματιά στο status των report θα δεις πόσα κρασαρισματα σου γράφει λόγο έλλειψης μνήμης.
Αυτά τα βλέπω απο το ios 5.
Φερ ειπειν δουλεύεις ολη μερα και καποια στιγμή πας να ανοίξεις στο documents to go ενα αρχείο excel. Πάει να ανοίξει και τσαφ ξανακλεινει. Αυτό ειναι κρασαρισμα γιατι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ram που χρειάζονταν. Ξανα πατάς και ανοίγει κανονικά γιατι με το κρασαρισμα πρόλαβε και απελευθέρωσε ram.

Η πας να κάνεις μια ενέργεια στην εφαρμογή, σου βγάζει κλεψυδρα και καπάκι σκάει η εφαρμογή.
Αν ειχε περισσότερη ram δεν θα συνέβαιναν.

σου ξαναλεω ΙΔΙΕΣ ειναι, χτες που σου απαντηση παραλληλα προγραμματιζα τη νεα μου εφαρμογη σε ipad, μαλιστα iphone και ipad ειναι το ιδιο project απλα εχει 2 ui εναι για iphone ενα gia ipad, μοιραζονται τον ΙΔΙΟ κωδικα!

τωρα ενας den αν θελει μπορει η εφαρμογη του στο iphone να κανει 5 πραγματα και οταν τρεχει στο ipad να κανει 100! αυτο ειναι θεμα του dev και μονο.... 

τωρα για πιο λογο μπορει το ipad να θελει περισσοτερη μνημη μπορει να ειναι θεμα λειτουργικου στο ipad μιας και διαφερει καθε ios απο συσκευη σε συσκευη

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#501   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:29

Δεν πρόσεξα φοβερές αλλαγές, μόνο στα εφέ και γραφικά που τα 'καναν πιο σμουθ και πιο "ελαφριά", για να μην γονατίζουν τα 4άρια (απ' ό,τι είχα διαβάσει).

#502   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:47

και εμένα μου αρέσει το παλιότερο περισσότερο.Δεν έχω βάλει ακόμα την 7.1 μιας και ειδικά το θέμα τις φωτο αυτών που σε καλούν με ξενέρωσε...

Εγω την εβαλα και αυτο με την φωτογραφια οταν σε καλουν ειναι πολυ χαλια. Στις συζητησεις του apple site γραφουν πολλοι τα παραπονα τους για αυτη την αλλαγη!

Δειτε:

Please bring back full screen picture caller id at least as an option immediately. As an older man I relied on being able to see who was calling before I picked up the phone. With my eyesight I can't tell anything from that little circle. I spent many hours making and taking pictures and now it's useless. Had I know this would happen I wouldn't have upgraded to 7.1. This was one of the selling points for my wife and I when we bought our iPhones. I'm as frustrated as the rest of the people here. Bring it back NOW.
Liked (1) Reply

Re: Full screen caller picture on iOS 7.1?
Mar 11, 2014 11:52 PM (in response to spikecastle)
Apple really disappoints me, Now i cant able to see my lover's photo while speaking to her.
It really sad to see. Requesting Apple to restore this full screen caller photo in upcoming 7.1.1 version :-(
Liked (1) Reply

Mar 12, 2014 12:53 AM (in response to spikecastle)
OMG!!! What was Apple thinking!!!! I too CANNOT SEE WHO'S CALLING ME without picking up the dang phone!! This is a SAFTY HAZARD while driving!!!!!!!!! I use to be able to see who it was at a glance...now-YES! I will have to pick the phone up and focus my eyes on that tiny bubble! I'd like to say I won't do this while driving but I know I(and many others) will do just that!!!! We need a iOS 7.1.1 upgrade quick to restore this very useful feature!!!!! I hope they pay attention to what their very loyal customers are saying/begging for!!!!!
Liked (1)

Mar 12, 2014 12:57 AM (in response to spikecastle)
I FEEL LIKE BALLING MY EYES OUT WITH THE REMOVAL OF THE FULL SCREEN CONTACT PICTURES!!!! PLEASE APPLE BRING THEM BACK!!!!!!!!!!

Mar 12, 2014 1:37 AM (in response to Chris CA)
Ok i send them my complain feedback-request! Guys do the same please.
Like (0) Reply

Τελευταία επεξεργασία από: winer, 12/03/2014 - 10:49

#503   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:49

που τα βαζουμε αυτα στο apple/feedback?

#504   bakosmikros

bakosmikros

iPH Addict

• 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:50

Εγω την εβαλα και αυτο με την φωτογραφια οταν σε καλουν ειναι πολυ χαλια. Στις συζητησεις του apple site γραφουν πολλοι τα παραπονα τους για αυτη την αλλαγη!

Δειτε:

Please bring back full screen picture caller id at least as an option immediately. As an older man I relied on being able to see who was calling before I picked up the phone. With my eyesight I can't tell anything from that little circle. I spent many hours making and taking pictures and now it's useless. Had I know this would happen I wouldn't have upgraded to 7.1. This was one of the selling points for my wife and I when we bought our iPhones. I'm as frustrated as the rest of the people here. Bring it back NOW.
Liked (1) Reply

Mar 11, 2014 11:52 PM (in response to spikecastle)
Apple really disappoints me, Now i cant able to see my lover's photo while speaking to her.
It really sad to see. Requesting Apple to restore this full screen caller photo in upcoming 7.1.1 version :-(
Liked (1) Reply

Mar 12, 2014 12:53 AM (in response to spikecastle)
OMG!!! What was Apple thinking!!!! I too CANNOT SEE WHO'S CALLING ME without picking up the dang phone!! This is a SAFTY HAZARD while driving!!!!!!!!! I use to be able to see who it was at a glance...now-YES! I will have to pick the phone up and focus my eyes on that tiny bubble! I'd like to say I won't do this while driving but I know I(and many others) will do just that!!!! We need a iOS 7.1.1 upgrade quick to restore this very useful feature!!!!! I hope they pay attention to what their very loyal customers are saying/begging for!!!!!
Liked (1)

Mar 12, 2014 12:57 AM (in response to spikecastle)
I FEEL LIKE BALLING MY EYES OUT WITH THE REMOVAL OF THE FULL SCREEN CONTACT PICTURES!!!! PLEASE APPLE BRING THEM BACK!!!!!!!!!!

Mar 12, 2014 1:37 AM (in response to Chris CA)
Ok i send them my complain feedback-request! Guys do the same please.
Like (0) Reply

που σημενει οτι καλα ειμαι στην εκδοση 7.0.5 η κανω λαθος? :P

#505   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:51

που σημενει οτι καλα ειμαι στην εκδοση 7.0.5 η κανω λαθος? :P

Αν σε πειραζει η απαραδεκτη αυτη χωρις ουσια αλλαγη τοτε ναι εισαι μια χαρα!

#506   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:53

που τα βαζουμε αυτα στο apple/feedback?

Εδω φιλε μου!
Εγω τους εστειλα!

http://www.apple.com/feedback/

Τελευταία επεξεργασία από: winer, 12/03/2014 - 10:54

#507   airthanos69

airthanos69

iPH Contributor

• 1.107 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:54

Εμενα παντως σε iphone 5 set us new η μπαταρια ειναι χειροτερη απο 7.0.6 !!!

#508   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:58

Εδω φιλε μου!
Εγω τους εστειλα!

http://www.apple.com/feedback/

εγραψα και εγω

#509   Nikosaei

Nikosaei

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:58

το θεμα ειναι να βελτιωθει κ η αυτονομια της μπαταριας,οχι μονο εφε κ γραφικα τεινω να πιστεψω πως πιο πολυ τους ενδιεφερε να αναβαθμισουν το i phone 4 παρα τα υπολοιπα.

#510   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:13

Μπαταρία μαύρο χάλι. Πριν ειχα τον διακοπτη 2g του Άγγελου και έβγαζα σχεδόν 2 μέρες! Τωρα μετα την αναβαθμιση και με αναγκαστικο 3g/4g που εχουν τα carrier settings, απο 100% το πρωί μεσα σε 3 ωρες μου έχει πάει 66%!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες