Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:26

εγραψα και εγω

Μπραβο φιλε. Ειναι απλο παιδια καντε το οσοι δυσαρεστηθηκατε επισης.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:26

Μπαταρία μαύρο χάλι. Πριν ειχα τον διακοπτη 2g του Άγγελου και έβγαζα σχεδόν 2 μέρες! Τωρα μετα την αναβαθμιση και με αναγκαστικο 3g/4g που εχουν τα carrier settings, απο 100% το πρωί μεσα σε 3 ωρες μου έχει πάει 66%!!!!

μεσα σε 3 ωρες χρησης εννοεις;η στο συνολο αναμονη και χρηση;

#513   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:36

καπου ειχα διαβασει οτι στην 7.1 εχουν ενεργοποιησει μαυρο πληκτρολογιο ειναι αληθεια?

#514   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:38

Στη beta μόνο υπηρχε

#515   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/03/2014 - 12:24

μεσα σε 3 ωρες χρησης εννοεις;η στο συνολο αναμονη και χρηση;

Αναμονή και χρήση

#516   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 12/03/2014 - 12:39

απο ο,τι φαινεται το θεμα της μπαταριας δεν μπορει ή δεν θελει καμμια εταιρια να το φτιαξει

#517   cazanovagr

cazanovagr

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 12/03/2014 - 12:53

Παιδια εγω δεν αντιμετοπιζω καποιο θεμα με την μπαταρια ειναι οπως ηταν και με 7.0.6 και ισως καλυτερα. Αυτη τη στογμη ειναι 6μιση ωρες μετα την φορτιση με 2μιση ωρες χρηση και ειναι ανοιχτα ολα σχεδον 4g gps wifi χωρις να ειναι συνδεμενο και φωτεινοτητα σχεδον φουλ..και εχει 71%ακομα καο η χρηση του ειναι ιντερνετ facebook και viber και επισης αλλαζω συνεχεια μερος λογο της δουλειας δεν ξερω αν παιζει ρολο..πιθανοτατα ναι γιατι ψαχνει το gps

Τελευταία επεξεργασία από: cazanovagr, 12/03/2014 - 12:54

#518   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 12/03/2014 - 12:53

απ οτι καταλαβαινω δυο-τρια μειον του νεου 7.1 ειναι η εισερχομενη κληση που απο μεγαλη φωτο εγινε μια πολυ μικρη εικονα,το πληκτρολογιο που τελικα δεν αλλαζει και το οτι διαφορα στην μπαταρια δεν πολυ-υπαρχει...

#519   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 12/03/2014 - 13:19

Την εβαλα και εγω στο 4S χωρις να εχω καποιο θεμα. Απο την μεχρι τωρα χρηση βρισκω οτι εχει βελτιωθει στο θεμα αποκρισης σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις του ios7.

#520   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 12/03/2014 - 13:26

Πέρα απ το οτι η 7.1 δεν υποστηρίζει nested folders (φακελο μεσα σε φακελο δηλαδη-μεγαλη ξενερα), ενω τα παει πολυ καλα  μου κανει ενα κουλο:

Oταν πας να ξεκλειδωσεις τη συσκευη ο ηχος οταν πατας τον κωδικο σου ακουγεται στο πρωτο ψηφιο καπως...βεβιασμένος! Δηλαδη ακούγεται σα να καθυστέρησε να ξεκινησει και μετα ακούγεται κανονικα..σα κολλημα της στιγμης οποτε παω να το ξεκλειδωσω.

#521   ThodorisAlpha

ThodorisAlpha

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/03/2014 - 13:28

Καλησπέρα παιδιά! Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 7.1 σε iPhone 5 και iPad 3. Πριν ήμουν 7.0.4 jb και έκανα κανονικά ενημέρωση μέσω iTunes χωρίς restore και set up as new, γιατί για να πω την αλήθεια είναι μεγάλη κούραση να τα ξανακάνεις όλα από την αρχή. Προς το παρών δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αλλά λογικά θα το ξανακάνω με restore για να καθαρίσει...

edit 1: Το μόνο που με ξενέρωσε άσχημα είναι πως με ενεργοποιημένη την Μείωση κίνησης, τα gestures στο iPad 3 είναι εντελώς άθλια...

edit 2: Επίσης η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει μια χαρά. Το βράδυ είχα 80% και μέχρι τώρα με κλήσεις και WiFi έπεσα στο 62% 

Τελευταία επεξεργασία από: ThodorisAlpha, 12/03/2014 - 13:33

#522   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/03/2014 - 14:02

Παιδια εγω δεν αντιμετοπιζω καποιο θεμα με την μπαταρια ειναι οπως ηταν και με 7.0.6 και ισως καλυτερα. Αυτη τη στογμη ειναι 6μιση ωρες μετα την φορτιση με 2μιση ωρες χρηση και ειναι ανοιχτα ολα σχεδον 4g gps wifi χωρις να ειναι συνδεμενο και φωτεινοτητα σχεδον φουλ..και εχει 71%ακομα καο η χρηση του ειναι ιντερνετ facebook και viber και επισης αλλαζω συνεχεια μερος λογο της δουλειας δεν ξερω αν παιζει ρολο..πιθανοτατα ναι γιατι ψαχνει το gps

Εσυ έχεις κατι σαν phantom usage, εκτός κ αν ήσουν πράγματι 2.5 ώρες στο κινητό μέσα σε 6 ώρες, ειδικά όταν κινείσαι...μήπως ακούς μουσική κατα τις μετακινήσεις σου..

#523   cazanovagr

cazanovagr

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 12/03/2014 - 14:22

Οχι δεν ακουω μουσικη..αυτα που γραφω εκανα..ειναι μεγαλη η καταναλωση; Ειμαι νεος χρηστης σχεδον 2 μηνες οποτε δεν γνωριζω παρα πολλα

#524   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/03/2014 - 14:43

Πέρα απ το οτι η 7.1 δεν υποστηρίζει nested folders (φακελο μεσα σε φακελο δηλαδη-μεγαλη ξενερα

Φιλε δες αυτο το βιντεο δειχνει ενα κολπο να το κανεις αυτο χωρις jailbreak επισημαινω

#525   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/03/2014 - 14:46

Μια χαρά είναι. Με Restore πήγες ε?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια