Δεν χαλάω το JB !! Το έκαναν για να χαλάσουν το jb (για χιλιοστή φορά).... Σιγα τις διορθώσεις των bugs...
Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch
Δημοσίευση 11/03/2014 - 08:54
Ad
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:08
Σε 4αρι εχω να πω και γω πως πραγματι πηρε μεγαλη ανασα. Πολυ γρηγορο πλεον και χωρις κοληματα μεχρι αυτη την στιγμη. Για την μπαταρια δεν μπορω να πω πολλα ακομη αλλα νομιζω πως παει καλα.
Ενα προβλημα μονο. Οταν βαζω μια φωτογραφια απο τις φωτογραφιες μου για φοντο τοτε μου την σκουρενει. Δεν αφηνει τα χρωματα της, κανονικα. Πιο πολυ αλλαζει τις φωτογραφιες στις οποιες εχω επεξεργαστει και εχω αλλαξει λιγο τα χρωματα με καποιο φιλτρο....
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:20
εαν θελουμε να το βαλλουμε και ειμαστε jb κανουμε τα εξης?
1.κατεβαζουμε το αντιστοιχο ipsw
2.μεσω του appinfo κραταμε ποιες εφαρμογες εχουμε
3.dfu kai restore kai set up as new
4.περναμε μια μια τις εφαρμογες
σωστα μεχρι εδω?
τωρα με τισ επαφες μας ειχα αγορασει το προγραμμα απο την apple που σωζει τις επαφες τισ τελνω στο mail μου σαν cv file μετα πως τισ ξαναπερναμε?
αποκλειεται εντελως jb στην 7.1 ?
οποιοι τι εχουν περασει εχουν δει καποια βελτιωση με το wifi?
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:23
εχουμε καμια εξελιξη με τον διακοπτη του 3g ? στην 7.1 δεν γινεται...
δεν ειναι θεμα ios αλλα firmware package του παροχου, αν δεν δωσει η voda,wind,cosmo carrier update που να το ενεργοποιει δεν θα το δεις ποτε
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:27
Από 7.0.6. σε 7.1.
Σε iPhone 4 τεράστια διαφορά στο safari, δεν κολλάει γενικά, πιο γρήγορο.
Στο iPad air δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο. Δείχνει ελαφρώς πιο γρήγορο αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου...
Στην μπαταρία δεν είδα διαφορά έως τώρα.
Σημαντικό: Tο πρόβλημα που είχα με το airprint και στις δύο συσκευές δείχνει να μην υπάρχει πλέον.
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:45
Παιδιά παρατηρήσατε ότι σε μια εισερχόμενη κλήση δεν εμφανίζεται πλέον σε πλήρη οθόνη η φωτογραφία της επαφής παρά μόνο ένα κυκλάκι πάνω δεξιά όπως γινόταν με τις κλήσεις του facetime; Μπόρεσε κανείς να ξαναβάλει σε πλήρη οθόνη τις φωτό;
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:48
Παιδιά παρατηρήσατε ότι σε μια εισερχόμενη κλήση δεν εμφανίζεται πλέον σε πλήρη οθόνη η φωτογραφία της επαφής παρά μόνο ένα κυκλάκι πάνω δεξιά όπως γινόταν με τις κλήσεις του facetime; Μπόρεσε κανείς να ξαναβάλει σε πλήρη οθόνη τις φωτό;
Το προσεξα και γω αυτο. Δεν εχω βρει καποιο τροπο που να το διορθωνει αυτο.
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:49
μια ερώτηση παρακαλώ. επειδή το iphone 4 το έχω από τότε που κυκλοφόρησε πως θα φρεσκάρω το λογισμικό να σβηστούν σκουπίδια και λοιπά και να περάσω την 7.1 από την αρχή;
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:57
Δεν χαλάω το JB !! Το έκαναν για να χαλάσουν το jb (για χιλιοστή φορά).... Σιγα τις διορθώσεις των bugs...
αυτο που λες δεν νομιζω να ισχυει...εξαλλου ολοι οσοι περασαν την εκδοση 7.1 ειναι ευχαριστημενοι...περα απο αυτο παντα οταν εβγαζαν μια εκδοση μετα απο λιγο διαστημα εβγαζαν και jailbreak...το ιδιο θα γινει και με την 7.1.και εκτος απο αυτο η apple οταν βγαζει μια νεα εκδοση παντα το κανει για καλυτερο σκοπο θελω να πιστευω..
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:58
Δημοσίευση 11/03/2014 - 09:58
μια ερώτηση παρακαλώ. επειδή το iphone 4 το έχω από τότε που κυκλοφόρησε πως θα φρεσκάρω το λογισμικό να σβηστούν σκουπίδια και λοιπά και να περάσω την 7.1 από την αρχή;
με restore και set up as news
Δημοσίευση 11/03/2014 - 10:00
Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις σε 5s δυστυχώς δεν ειναι καλές, κολλάει αρκετά κ εξηγώ, πατάς το home button να ανοίξει κ η οθόνη δεν κουνιέται να αλλάξεις σελίδα ας πούμε...δυστυχώς πάμε για 7.11 σύντομα...:/
πιστευω οτι μπορει να ετυχε μονο σε εσενα διοτι απο οτι διαβαζω σε ολο το θεμα απο την αρχη οι πιο πολλοι ειναι ευχαριστημενοι απο την εκδοση αυτη
Δημοσίευση 11/03/2014 - 10:01
Κ γω τώρα το παρατήρησα που δουλεύω στη δουλειά με 4g, σπίτι χθες όλο το βράδυ δεν είδα κάτι...ας περιμένουμε λιγοπιστευω οτι μπορει να ετυχε μονο σε εσενα διοτι απο οτι διαβαζω σε ολο το θεμα απο την αρχη οι πιο πολλοι ειναι ευχαριστημενοι απο την εκδοση αυτη
Δημοσίευση 11/03/2014 - 10:02
σε λίγες μέρες που θα περάσει ο ενθουσιασμός μιας νέας έκδοσης θα βλέπουμε τα μηνύματα πότε θα βγει το jb μπορώ να πάω πίσω?
Δημοσίευση 11/03/2014 - 10:05
με restore και set up as news
Με setup as new προυποθέτει να εχουμε κατεβασει την εκδοση για να μπει η θα την κανει download το itunes εκεινη την ωρα? εχω 4 jb, thanks
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες