Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/03/2014 - 11:35

Καλημέρα από το Τόκυο!

Έβαλα και εγώ σήμερα το πρωί την 7.1 στο iPhone 4S μου. Φαίνεται να πηγαίνει καλά ως την ταχύτητα.

Μία απορία: εμφανίζεται πλέον συνέχεια το εικονίδιο του Location Services στην αρχική οθόνη χωρίς όμως να "τρέχει" στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο κάποια εφαρμογή που να το χρησιμοποιεί. Μέχρι τώρα το εικονίδιο εμφανιζόταν μόνο όταν λειτουργούσε κάποια εφαρμογή... 

ΟΤΑ και Restore, το ίδιο "πρόβλημα"... Το ζήτημα προφανώς δεν είναι που δείχνει το εικονίδιο αλλά ότι αν όντως "τρέχει" συνεχώς η μπαταρία θα πατώσει!

Αναμένω κανά σχόλιο από την παρέα!

Δες απο ρυθμισεις --> γενικα --> Ανανεωση εφ στο υποβαθρο αν το εχεις ενεργοποιημενο

Ειναι δυνατον ακομα και αν εχεις κλεισει την εφαρμογη να ανοιγει αυτοματα ανα καποια χρονικα διαστηματα και να ελεγχει την θεση σου ή να κατεβαζει δεδομενα ωστε με το που την ανοιξεις να ειναι ολα ετοιμα. Εκει θα δεις και ποιες εφαρμογες κανουν χρηση των υπηρεσιων τοποθεσιας στο υποβαθρο με το γνωστο βελακι. Προσωπικα ειχα το προβλημα με το Foursquare και με το που το ξετικαρα, λυθηκε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   GeroStef

GeroStef

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/03/2014 - 11:46

Δες απο ρυθμισεις --> γενικα --> Ανανεωση εφ στο υποβαθρο αν το εχεις ενεργοποιημενο

Ειναι δυνατον ακομα και αν εχεις κλεισει την εφαρμογη να ανοιγει αυτοματα ανα καποια χρονικα διαστηματα και να ελεγχει την θεση σου ή να κατεβαζει δεδομενα ωστε με το που την ανοιξεις να ειναι ολα ετοιμα. Εκει θα δεις και ποιες εφαρμογες κανουν χρηση των υπηρεσιων τοποθεσιας στο υποβαθρο με το γνωστο βελακι. Προσωπικα ειχα το προβλημα με το Foursquare και με το που το ξετικαρα, λυθηκε.

Αδελφέ είχα ξεχάσει εντελώς  αυτό το μενού!... Foursquare και AthensBook για εμένα. Σίγουρα πάντως προ 7.1 δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Τελευταία επεξεργασία από: GeroStef, 11/03/2014 - 11:46

#333   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/03/2014 - 11:56

Αν εχεις 4s μην παρεις το ρισκο

γιατι το λες αυτο;δηλαδη να το κανουμε μεσω itunes?

#334   kilic20

kilic20

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:03

το βασικοτερο για μενα bug δεν το διορθωσαν...με ενεργοποιημενο το εφε διαφανιας (default Δηλαδη) ζοριζει πολυ και το iphone5 και το Ipad4 με αποτελεσμα μικρες καθυστερισεις και κολληματα και οταν εχεις "βγαλμενο" το πληκτρολογιο και γυρνας την συσκευη σου σε landscape η κινηση ειναι ψιλο τραγικη....

#335   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:13

Πάντως όποιος λέει ότι είδε τρελή διαφορά στο iphone 4 ψεύδεται. Μπορώ να πω ότι σε 7.0.6 ήταν καλύτερο το τηλέφωνο του αδερφού μου.

#336   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:13

Αδελφέ είχα ξεχάσει εντελώς  αυτό το μενού!... Foursquare και AthensBook για εμένα. Σίγουρα πάντως προ 7.1 δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Eμενα dropbox και h&m

#337   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:22

Πάντως όποιος λέει ότι είδε τρελή διαφορά στο iphone 4 ψεύδεται. Μπορώ να πω ότι σε 7.0.6 ήταν καλύτερο το τηλέφωνο του αδερφού μου.

πολλοι ψευτες υπαρχουν δλδ....

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#338   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:23

Στο δικό μου 4αρι που την πέρασα και με OTA διυλευει 100% καλύτερα από πριν
Εδώ στην οθόνη του passcode κολαγε και τώρα είναι σαν το 5αρι μου

#339   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:35

Εγώ λέω για τρελή διαφορά. Μου φαίνεται σχεδόν ίδιο αν όχι λίγο χειρότερο. Έκανα restore σε Itunes και επαναφορά από backup. Τι να πω, δεν ξέρω...

#340   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:42

Εντάξει ευχαριστώ!

θα μείνω στην 7.0.6 .οπως έχει.

Δεν έχω και κανα σοβαρό πρόβλημα απλά ήθελα μία καθαρή εγκατάσταση.

Κυρίως αφού εγκατέστησα το intelliscreen, το οποίο και απεγκατέστησα όταν τέλειωσε το trial των 3 ημερών άρχισα να κολλάει λίγο η συσκευή, να μην ανοιγει το control center και να πρεπει να μπω στη lock screen για να ανοίξει ξανά και κάτι τέτοια.

Αλλά τα προτιμώ από το να χάσω το jb.

Κάθε φορά παρασυρόμαστε και περνάμε την τελευταία έκδοση και μετά από λίγο κλαίμε για το jb.

Ευχαριστώ και πάλι!

Δεν έκανα κάτι.. Σιγά :)

Κάνε ένα καθαρισμό με iCleaner πάντως, δες και εδώ να αφαιρέσεις ο,τι έχει σχέση με το ISX 7.

var/mobile/Library/Preferences

εαν θελουμε να το βαλλουμε και ειμαστε jb κανουμε τα εξης?

1.κατεβαζουμε το αντιστοιχο ipsw

2.μεσω του appinfo κραταμε ποιες εφαρμογες εχουμε

3.dfu kai restore kai set up as new

4.περναμε μια μια τις εφαρμογες

σωστα μεχρι εδω?

τωρα με τισ επαφες μας ειχα αγορασει το προγραμμα απο την apple που σωζει τις επαφες τισ τελνω στο mail μου σαν cv file μετα πως τισ ξαναπερναμε?

αποκλειεται εντελως jb στην 7.1 ?

οποιοι τι εχουν περασει εχουν δει καποια βελτιωση με το wifi?

Τις επαφές στο iCloud να ξεμπερδεύεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#341   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:43

Παιδιά εγώ στο 4S είμαι πολύ ευχαριστημένος σε θα ταχύτητας και γενικά χρήσης! Απλά νομίζω ότι τρώει υπερβολική μπαταρία! Δεν ξέρω αν είναι τα location services γιατί το βλέπω το εικονίδιο που και που! Την ανανέωση στο υπόβαθρο την έχω off, και το κινητό το είχα κάνει από iTunes restore και setup as new! Έχει παρατηρήσει κανείς την μπαταρια του μέχρι στιγμής;

Τελευταία επεξεργασία από: Thanasiskok, 11/03/2014 - 12:44

#342   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:45

Εγώ λέω για τρελή διαφορά. Μου φαίνεται σχεδόν ίδιο αν όχι λίγο χειρότερο. Έκανα restore σε Itunes και επαναφορά από backup. Τι να πω, δεν ξέρω...

ηταν με jb το προηγουμενο back up?

#343   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:46

Όχι καθαρό, πεντακάθαρο αφού δεν το χρησιμοποιεί όπως εγώ. Απλά τηλέφωνο, safari και καμιά εφαρμογή.

#344   jimRL

jimRL

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/03/2014 - 12:55

Το iPhone 4 μου πλέον δουλεύει, η κατάσταση ήταν απελπιστική με το 7.01. Ελπίζω να κρατήσει σε αυτά τα επίπεδα, γιατί ενώ σίγουρα δεν έχει τις τρελές επιδόσεις, είναι τουλάχιστον λειτουργικό.

#345   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/03/2014 - 13:05

επίσης να σας πω και εγω πως το Touch ID & Συνθηματικό ηρθε στην αρχή των ρυθμίσεων

2e5k5ld.png

Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το touch ID.Το κινητό ήταν από μόνο του στην κατάσταση που το είχα αφήσει πριν την αναβάθμιση χωρίς να ξαναχρειαστεί να περάσω τα αποτυπώματα.Μήπως επειδή το έκανα update κατευθείαν από την συσκευή?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες