Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/03/2014 - 19:59

Λοιπόν για να πούμε και μερικές αλήθειες, το iPad mini 1 με την 7.1 ειναι αισθητά πιο γρήγορο και η μπαταρια φαινεται να ειναι καλύτερη απο την 7.0.6 . Αλλά τα κρασαρισματα υπάρχουν. Overall μπορώ να πω οτι ήταν ένα καλό update για τα iPad .

Το ipad 2 που είναι ίδιο με το mini 1, είχε κρασαρισματα και με την 5.1
Η ram δεν του φτάνει για σκληρή χρήση. Μην ξεχνάτε ότι οι εκδόσεις των εφαρμογών για iPad είναι πολύ πιο βαριές.
Το ίδιο θα συμβεί με το air σε κάνα δυο χρόνια. Ενώ έχουν δυνατή CPU GPU που αντέχουν στις εξελίξεις των εφαρμογών, τα περιορίζει η μικρή ram που τσιγκουνευεται η apple για να σε κάνει να αλλάζεις συσκευή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   sp520

sp520

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:sp5201

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:08

Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει σαν τρελο μπαταρια.

Επισης: σημερα με πηραν τηλ κ κολλησε το τηλ στην οθονη που παταμε για να απαντησουμε. Τελικα μετα απο λιγο απλα μου εμφανισε την κληση ως αναπαντητη

#423   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:08

Το ipad 2 που είναι ίδιο με το mini 1, είχε κρασαρισματα και με την 5.1
Η ram δεν του φτάνει για σκληρή χρήση. Μην ξεχνάτε ότι οι εκδόσεις των εφαρμογών για iPad είναι πολύ πιο βαριές.
Το ίδιο θα συμβεί με το air σε κάνα δυο χρόνια. Ενώ έχουν δυνατή CPU GPU που αντέχουν στις εξελίξεις των εφαρμογών, τα περιορίζει η μικρή ram που τσιγκουνευεται η apple για να σε κάνει να αλλάζεις συσκευή.

οι εφαρμογες των iphone και τον ipad ειναι ακριβως ιδιες! ασχετα αν ωγαινει εφαρμογη μονο για ipad η μονο για iphone, αυτο γινετε για χρηματικουσ λογους

οσο για την ram δεν ξερω τι παιζει αλλα μια φορα ειχα δει ενα μυνημα σε ipad να λεει οτι εχει λιγη μνημη κλειστε εφαρμογες, δεν εχει τυχει να το ξαναδω αυτο ποτε στο ios

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#424   Netrinoman

Netrinoman

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:17

ας ρωτήσω και αλλη μια τριτη φορά :P το Αυτόματο HDR τι είναι ; 

Διευρύνει το εύρος (διαβάθμιση) έτσι ώστε να μπορεί να εγγράψεi από φωτεινά μέρη έως σκοτεινά μέρη με σωστή φωτεινότητα (HDR: Υψηλό δυναμικό εύρος). εγγράφονται 1 εικόνα με σωστή έκθεση και μία εικόνα που επικαλύπτει.

#425   Akardos

Akardos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:17

Έχω 4άρι με έκδοση 6.1.3 χωρίς να είναι jb. Αξίζει να το κάνω αναβάθμιση σε 7.1 δεδομένου οτι στον πίνακα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα είναι λίγο πιο αργό. και αν το κάνω αναβάθμιση θα το κάνω μέσω itunes?

#426   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:50

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στην εμφάνιση πλήρους φωτογραφίας, αυτού που μας καλεί; Γιατί στο 4αρι μου, πλέον. φαίνεται μια στογγυλή μικρογραφία του καλούντος, πάνω δεξιά!

#427   psideras

psideras

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@psideras
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:psideras

Δημοσίευση 11/03/2014 - 20:54

Εγώ την πάτησα σαν πρωτάρης σήμερα. Μετα από τόσα update OTA είπα να δοκιμάσω μέσω itunes. Κατά τη διάρκεια του update είχε κολήσει στην οθόνη με το μήλο και τη μπάρα σε αρχικό στάδιο για πολλή ώρα οπότε αποφάσισα να το αποσυνδέσω και να συνεχίσω με restore. το λάθος μου ήταν οτι δεν είχα κρατήσει backup εφαρμογών με αποτέλεσμα μετά το update το iphone ήταν εντελώς άδειο! Ευτυχώς κατεβάζοντας μια μια τις εφαρμογές σχεδόν όλες έπεσαν πάνω στις ρυθμίσεις τους που προφανός μένουν στη συσκευή και δούλεψαν σαν να μην είχαν σβηστεί ποτέ! Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι επιτέλους απαλάχτηκα από σκουπίδια κερδίζοντας 3GB χώρου! Παρ' όλα αυτά θέλει προσοχή το update μέσω itunes γιατί αν τη πατήσεις θέλει χρόνο να τα οργανώσεις όπως πριν. Σίγουρα δκό μου λάθος όμως από δω και πέρα μόνο OTA

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ απο τα σκουπίδια και στο ipad χωρίς να πρέπει να ξανά περάσω μια μια τις εφαρμογές απο την αρχή;

#428   billups

billups

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:13

Έχω 4άρι με έκδοση 6.1.3 χωρίς να είναι jb. Αξίζει να το κάνω αναβάθμιση σε 7.1 δεδομένου οτι στον πίνακα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα είναι λίγο πιο αργό. και αν το κάνω αναβάθμιση θα το κάνω μέσω itunes?

την περαςα σε 2 4αρια και οντως ειναι ποιο γρηγορο με την 7.1 αλλα εγω στη θεση σου θα εμενα στην 6.1.3..! Μακαρι να ειχα και εγω κρατημενα τα shsh..Καλο το ios 7 ομορφο αλλα στο 4αρι η 6.1.3 δουλευει αψογα..

#429   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:24

Εγώ την πάτησα σαν πρωτάρης σήμερα. Μετα από τόσα update OTA είπα να δοκιμάσω μέσω itunes. Κατά τη διάρκεια του update είχε κολήσει στην οθόνη με το μήλο και τη μπάρα σε αρχικό στάδιο για πολλή ώρα οπότε αποφάσισα να το αποσυνδέσω και να συνεχίσω με restore. το λάθος μου ήταν οτι δεν είχα κρατήσει backup εφαρμογών με αποτέλεσμα μετά το update το iphone ήταν εντελώς άδειο! Ευτυχώς κατεβάζοντας μια μια τις εφαρμογές σχεδόν όλες έπεσαν πάνω στις ρυθμίσεις τους που προφανός μένουν στη συσκευή και δούλεψαν σαν να μην είχαν σβηστεί ποτέ! Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι επιτέλους απαλάχτηκα από σκουπίδια κερδίζοντας 3GB χώρου! Παρ' όλα αυτά θέλει προσοχή το update μέσω itunes γιατί αν τη πατήσεις θέλει χρόνο να τα οργανώσεις όπως πριν. Σίγουρα δκό μου λάθος όμως από δω και πέρα μόνο OTA

Όλα υπάρχουν στο Backup σου.

Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει σαν τρελο μπαταρια.

Επισης: σημερα με πηραν τηλ κ κολλησε το τηλ στην οθονη που παταμε για να απαντησουμε. Τελικα μετα απο λιγο απλα μου εμφανισε την κληση ως αναπαντητη

Ακριβώς γι' αυτο το λόγο, τις αναβαθμίσεις με Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#430   osnik

osnik

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:27

Παιδιά όλα καλά με 5s..Αναβάθμισα μέσω iTunes (update και όχι restore) και είναι όλα ρολόι!

Σχεδόν δηλ. γιατί αυτό με τις φώτο στις επαφές με έχει ξενερώσει πάρα πολύ..!!!

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πιθανόν να μου έχει ξεφύγει για να επανέλθουν όπως ήταν, ή έτσι θα είναι από τώρα και πέρα...??

Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση ότι είναι 1 κλικ πιο γρήγορο και σταθερό.. Προς το παρόν..

Αλλά αυτό με τις επαφές ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!! :(

#431   Akardos

Akardos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:27

την περαςα σε 2 4αρια και οντως ειναι ποιο γρηγορο με την 7.1 αλλα εγω στη θεση σου θα εμενα στην 6.1.3..! Μακαρι να ειχα και εγω κρατημενα τα shsh..Καλο το ios 7 ομορφο αλλα στο 4αρι η 6.1.3 δουλευει αψογα..

ευχαριστώ ρε φίλε. μάλλον αυτό θα κάνω.

#432   erratic

erratic

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:41

Έχει βάλει κανείς 7.1 σε  iPad2 και να έχει on το reduce motion?

Στο iPhone 4 και στο 5s όταν βαζεις το reduce motion τα transitions από zoom in/out αλλάζουν σε fade in/out

Στο iPad συγκεκριμενα στο διπλο κλικ του home button ανοίγει το multitasking αλλά πολύ απότομα χωρίς καθόλου transition, ουτε καν fade...

Το έχει δει κανείς αυτό ή κάτι παίζει με το δικό μου;

Thanks

#433   cazanovagr

cazanovagr

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:51

Παρατηρησε καμια διαφορα κανεις στην οθονη? μου φαινεται οτι δεν πιανει και τοσο καλα οσο επιανε πριν το touch εννωω (oxi id ) 

#434   cazanovagr

cazanovagr

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 21:54

Έχει βάλει κανείς 7.1 σε  iPad2 και να έχει on το reduce motion?

Στο iPhone 4 και στο 5s όταν βαζεις το reduce motion τα transitions από zoom in/out αλλάζουν σε fade in/out

Στο iPad συγκεκριμενα στο διπλο κλικ του home button ανοίγει το multitasking αλλά πολύ απότομα χωρίς καθόλου transition, ουτε καν fade...

Το έχει δει κανείς αυτό ή κάτι παίζει με το δικό μου;

Thanks

το παρατηρησα και εγω αμεσως μολις εκανα την αναβαθμιση..μου το κανει και εμενα..επισης ξενερωσα παρα πολυ με την φωτο οταν παιρνεις τηλεφωνο...ολο και ολο σε 1 επαφη ειχα φωτογραφια και μου το εβγαλαν  :P

#435   agggelos1992

agggelos1992

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/03/2014 - 22:00

Το iTunes Radio ποτε βγαίνει βγαίνει Ελλάδα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas