Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/03/2014 - 17:12

μπορει καποιος με 5ς να δοκιμασει κατι?ας κλειδωσει με fingerprint το κινητο και ας μπει απο locksreen στην καμερα.ας τραβιξει και μια φοτο.να μου πειτε αποτελεσμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/03/2014 - 17:27

μπορει καποιος με 5ς να δοκιμασει κατι?ας κλειδωσει με fingerprint το κινητο και ας μπει απο locksreen στην καμερα.ας τραβιξει και μια φοτο.να μου πειτε αποτελεσμα

τι ακριβως πρεπει να δουμε;τραβάει τη φωτο μπορεις να τη δεις κ αυτο ειναι ολο

#633   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 17:39

σε 7.0.6 jailbroken αν κανεις αυτο που ειπα αλλα τραβιξεις μια φοτο και μετα απο την εφαρμογη της καμερας μπεις στις φοτο,πατοντας το home μεσα απο τις φοτο σε εβγαζε στη homescreen ξεκλειδονωντας το κινητο.

Τελευταία επεξεργασία από: amvro, 13/03/2014 - 17:43

#634   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/03/2014 - 17:48

Οχι πλεον.σε επαναφέρει σε lock screen

#635   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 17:53

Οχι πλεον.σε επαναφέρει σε lock screen

δοκιμασε μερικες εναλλαγες πανοραμα-καμερα-βιντεο κτλ.τραβα κατι εντομεταξει

#636   flip

flip

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 19:57

πέρασα και εγώ την 7.1 με αυτή την έκδοση το κινητό τρέχει πιο γρήγορα δεν μπορώ να πω αλλα με έχει απογοήτευση το σήμα έχει πέσει πολύ ενώ στο σπίτι μου με την προηγουμενη έκδοση είχα 4 γραμμές τώρα έχω μια με 2,και ένα άλλο αυτό με τις φωτό στηs Κλήσεις που τις έχουνε κάνει σαν κουτσουλιές δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος ?όταν χτυπάει το τηλ πρώτα βλέπεις το όνομα και μετά τι φωτό ενώ έπρεπε να γινότανε το αντίθετο τες αστο φάμε και αυτό

#637   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/03/2014 - 20:00

Στην 7.1 δεν δουλεύει πια.. το χω τσεκάρει.. ;)

thanks πάντως! :)

Το τσεκαρα κι εγω οντως! Δεν φτανει που χασαμε την full screen call...

#638   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:26

εδω και 3 μερες θελω να κανω clean install και το itunes κολλαει στα μισα περιπου οταν κατεβαζω το upd. πραγματικα μου τα χει κανει τσουρεκια. μονο ota μπορεσα να κανω upd, αλλα θελω μια καθαρη εγκατασταση μηπως νιωσει η μπαταρια.

legit

#639   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:28

εδω και 3 μερες θελω να κανω clean install και το itunes κολλαει στα μισα περιπου οταν κατεβαζω το upd. πραγματικα μου τα χει κανει τσουρεκια. μονο ota μπορεσα να κανω upd, αλλα θελω μια καθαρη εγκατασταση μηπως νιωσει η μπαταρια.

βαλε την συσκευη σε dfu mode  και κατεβασε την ipsw της 7.1 και περασε την με shift restore απο το itunes. :)

#640   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:29

βαλε την συσκευη σε dfu mode και κατεβασε την ipsw της 7.1 και περασε την με shift restore απο το itunes. :)

πως να το κατεβασω αφου στο 50-60% κοβεται το download! ειναι δυνατον να ναι ακομα φορτωμενο το δικτυο τους;

legit

#641   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:32

πως να το κατεβασω αφου στο 50-60% κοβεται το download! ειναι δυνατον να ναι ακομα φορτωμενο το δικτυο τους;

κατεβαζεις την ipsw!οχι απο το itunes!απο την αρχικη σελιδα του iphone hellas!και την σωζεις στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη σου και μετα με shift restore την επιλεγεις και την περνας χειροκινητα! ;)

#642   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 13/03/2014 - 22:02

Τελικά μετά από 3 μέρες χρήσης του iOS 7.1 κατάλαβα ότι πρέπει να βγει άμεσα 7.1.1 που να διορθώνει το θέμα με την μπαταρία. Με την 7.0.6 όλα πολύ καλά με μπαταρία μετά την αναβάθμιση την καταπίνει. Επίσης δεν διόρθωσαν το bug του spotlight που υπήρχε από την αρχή του 7. Όταν κανείς αναζήτησή spotlight και κανείς scroll να δεις τα αποτελέσματα με πετάει και μετά μόλις ξανακάνω νου εμφανίζει εκεί που ήμουν. Ενώ τις πρώτες ώρες ήμουν πολύ ευχαριστημένος για το 7.1 μετά λίγο μου τα χάλασε! Πρέπει να φτιάξει τα bug της αυτή η apple! Η συσκευή μου είναι 4S και ενώ στην αρχή έγινε αναβάθμιση μετά από 2 ώρες το έκανα clean install! Έχει παρατηρήσει κανένας αυτά τα bug?

#643   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 13/03/2014 - 22:45

Τελικά μετά από 3 μέρες χρήσης του iOS 7.1 κατάλαβα ότι πρέπει να βγει άμεσα 7.1.1 που να διορθώνει το θέμα με την μπαταρία. Με την 7.0.6 όλα πολύ καλά με μπαταρία μετά την αναβάθμιση την καταπίνει. Επίσης δεν διόρθωσαν το bug του spotlight που υπήρχε από την αρχή του 7. Όταν κανείς αναζήτησή spotlight και κανείς scroll να δεις τα αποτελέσματα με πετάει και μετά μόλις ξανακάνω νου εμφανίζει εκεί που ήμουν. Ενώ τις πρώτες ώρες ήμουν πολύ ευχαριστημένος για το 7.1 μετά λίγο μου τα χάλασε! Πρέπει να φτιάξει τα bug της αυτή η apple! Η συσκευή μου είναι 4S και ενώ στην αρχή έγινε αναβάθμιση μετά από 2 ώρες το έκανα clean install! Έχει παρατηρήσει κανένας αυτά τα bug?

οχι παραμονο για την μπαταρια που ειναι καπως απογοιτευτικη ολα τα αλλα 1χρα..

#644   flip

flip

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2014 - 01:15

πέρασα και εγώ την 7.1 με αυτή την έκδοση το κινητό τρέχει πιο γρήγορα δεν μπορώ να πω αλλα με έχει απογοήτευση το σήμα έχει πέσει πολύ ενώ στο σπίτι μου με την προηγουμενη έκδοση είχα 4 γραμμές τώρα έχω μια με 2,και ένα άλλο αυτό με τις φωτό στηs Κλήσεις που τις έχουνε κάνει σαν κουτσουλιές δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος ?όταν χτυπάει το τηλ πρώτα πρέπει να βλέπεις τις φωτό και μετά το όνομα τώρα γίνετε το αντίθετο   αστο φάμε και αυτό

#645   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/03/2014 - 01:27

Παιδιά ας ενημερώσει καποιος πως πάει με τη μπαταρια του στο 5αρι...

Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 14/03/2014 - 01:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10