Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

Κυκλοφόρησε το iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
907 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/03/2014 - 22:34

Το σηματάκι των υπηρεσιών τοποθεσίας δε φεύγει απ' την οθόνη από τότε που έβαλα την 7.1...τι hard reset τι restore τίποτα...σε 5S είμαι...τι παίζει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/03/2014 - 22:38

Απεν/ποίησε την αυτόματη ανανέωση στο υπόβαθρο απο ρυθμίσεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#828   athensbookTeam

athensbookTeam

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@athensbook
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2014 - 15:07

Αδελφέ είχα ξεχάσει εντελώς  αυτό το μενού!... Foursquare και AthensBook για εμένα. Σίγουρα πάντως προ 7.1 δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Γειά χαρά! Στην οθόνη των ρυθμίσεων που αναφέρετε εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που είτε έχουν κάνει χρήση των APIs για Background App Refresh ή χρησιμοποιούν (γενικά και όχι μόνον στο υπόβαθρο) Location Services.

Το AthensBook χρησιμοποιεί, φυσικά, Location Services στο iOS (για να προσδιορίσει την θέση σας) όμως δεν εκτελείται όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, δηλαδή δεν λειτουργεί στο παρασκήνιο, ούτε παίρνει την θέση σας στο παρασκήνιο. Αυτό είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε καθώς τα σχόλια σε αυτό το νήμα υπονοούν το αντίθετο.

Εξετάζουμε λειτουργικότητα που μπορεί να είχε νόημα να εκτελείται στο παρασκήνιο για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες (π.χ. καλύτερη εικόνα της κίνησης στους δρόμους), όμως κάτι τέτοιο δεν έχει διατεθεί μέχρι σήμερα.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες σχετικά με την λειτουργία του AthensBook, είτε δημόσια μέσω του facebook.com/athensbook, στο @athensbook (twitter) ή μέσω email στο support@athensbook.gr

Η ομάδα του AthensBook

#829   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 27/03/2014 - 15:41

Γειά χαρά! Στην οθόνη των ρυθμίσεων που αναφέρετε εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που είτε έχουν κάνει χρήση των APIs για Background App Refresh ή χρησιμοποιούν (γενικά και όχι μόνον στο υπόβαθρο) Location Services.

Το AthensBook χρησιμοποιεί, φυσικά, Location Services στο iOS (για να προσδιορίσει την θέση σας) όμως δεν εκτελείται όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, δηλαδή δεν λειτουργεί στο παρασκήνιο, ούτε παίρνει την θέση σας στο παρασκήνιο. Αυτό είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε καθώς τα σχόλια σε αυτό το νήμα υπονοούν το αντίθετο.

Εξετάζουμε λειτουργικότητα που μπορεί να είχε νόημα να εκτελείται στο παρασκήνιο για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες (π.χ. καλύτερη εικόνα της κίνησης στους δρόμους), όμως κάτι τέτοιο δεν έχει διατεθεί μέχρι σήμερα.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες σχετικά με την λειτουργία του AthensBook, είτε δημόσια μέσω του facebook.com/athensbook, στο @athensbook (twitter) ή μέσω email στο support@athensbook.gr

Η ομάδα του AthensBook

καλησπερα τωρα που σας βρηκα :P το thessbook γιατι με πεταει; ios 6.1.3

#830   aiZ

aiZ

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 27/03/2014 - 15:53

Επειδη ειναι παρα πολλα τα σχολια και διαβασα ηδη 6 σελιδες και δεν ειδα κανεις να το αναφερει, εχει κανενας θεμα με τη μπαταρια?

Εχω το 5s 1μηνα,τς πρωτες 2 βδομαδες η μπαταρια μου κρατουσε 1-1μιση μερα και με το update με ιδια ισως και λιγοτερη χρηση η μπαταρια δε μου κραταει πανω απο μιση..τι παιζει?!

#831   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2014 - 15:58

Κανε ένα restore set as new

#832   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2014 - 15:59

Αν πήγες με OTA ή Update, καλό είναι να προχωρήσεις σε Restore.

Αν και υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με την αυτονομία της 7.1. Επίσης τσεκαρε καια πο ρυθμίσεις τι έχεις αφήσει εν/ποιημένο.

Όπως την αυτόματη ανανέωση στο υπόβαθρο.

LG8ISzO.gif

#833   aiZ

aiZ

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 27/03/2014 - 16:00

Τα εχω απενεργοποιησει ολα αυτα π καινε μπαταρια.. θα κανω ενα restore αν ειναι γιατι οταν εκανα update απλα περασα το καινουργιο ios..αι να δουμε

#834   athensbookTeam

athensbookTeam

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@athensbook
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2014 - 16:10

καλησπερα τωρα που σας βρηκα :P το thessbook γιατι με πεταει; ios 6.1.3

Αυτό προφανώς δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και ευχαριστούμε για την αναφορά. Για να μην κάνουμε κατάχρηση του thread, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο support@athensbook.gr (αναφέροντας την έκδοση του ThessBook που τρέχετε και σε ποιό σημείο της εφαρμογής συμβαίνει το crash) ώστε να το δούμε προσεκτικά και να το διορθώσουμε.

#835   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2014 - 04:18

οταν βγαινετε απο το app switcher γιατι η θοθνη δεν επανερχεται ομαλα και δεν φτανει με την μια μεχρι πανω αλλα "κρασαρει" για λιγο και μετα στρωνει και πιανει ολη την επιφανεια? δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω.βγειτε απο το app switcher και παρατηρηστε καλα απο τη στιγμη που πατατε το home button μια φορα μεχρι να σας επαναφερει στην αρχικη οθονη.

#836   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2014 - 09:11

<<Όπως την αυτόματη ανανέωση στο υπόβαθρο.>> παμε ρυθμισεις-γενικα-ανανεωση εφ.στο υποβαθρο-και εκει κλεινοθμε τον κεντρικο διακοπτη η οποια εφαρμογη θελουμε?και αν το κανουμε αυτο τι επιπτωσεις εχουμε πρεπει να ανοιγουμε την εφαρμογη για να κανει ανανεωση η τον διακοπτη καθε φορα?

#837   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2014 - 14:20

μπορει καποιος να μου πει πως θα σβησω το ios7.1 απο το κινητο μου? την εχω κατεβασει αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο(καθως μετρησα ποσα mb καταλαμβανουν ολες οι εφαρμογες μου μαζι απο το usage οποτε το ios7.1 μου καταλαμβανει χωρο τσαμπα και δεν μπορω να το "σβησω" καπως.

#838   TSIV

TSIV

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 29/03/2014 - 15:00

Πριν 12 ώρες πέρασα και εγώ την 7.1 σε iphone 4.

Καλά πάει μέχρι στιγμής...

Πρώτη μου μέρα χωρίς jailbreak (το έχω 3.5 χρόνια).

Αν βγεί jailbreak για το τεσσάρι ας ενημερώσει κάποιος (Νίκο ακούς)? :D

Τελευταία επεξεργασία από: TSIV, 29/03/2014 - 15:00

#839   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/03/2014 - 15:02

Μόνο με jailbreak, για να μπορέσεις να πας στο dir που είναι το αρχείο και να το σβήσεις

#840   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2014 - 15:09

Πριν 12 ώρες πέρασα και εγώ την 7.1 σε iphone 4.

Καλά πάει μέχρι στιγμής...

Πρώτη μου μέρα χωρίς jailbreak (το έχω 3.5 χρόνια).

Αν βγεί jailbreak για το τεσσάρι ας ενημερώσει κάποιος (Νίκο ακούς)? :D

Ρίξε μια ματιά εδώ. Με GeekSn0w.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android