Για τον ίδιο λόγο απογοήτευσης από τα επόμενα μοντέλα θα αλλάξω εταιρία. Δυστυχώς δεν με ευχαριστεί τίποτα από τα τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Το μόνο που ίσως μου τραβάει την προσοχή είναι το HTC ONE.
Δυστυχώς δεν έχω τα χρήματα να το πάρω και δεν θέλω να βάλω δόσεις και μπελά στο κεφάλι μου οπότε ούτε και αυτό. Ίσως καταλήξω στο γαλαξία Σ4 μινι. Το πήρα στην γυναίκα μου και μου αρέσει αρκετά ο τρόπος που δουλεύει. Το δοκίμασα και κάνει όσα χρειάζομαι να κάνει απλά οι εφαρμογές του δεν είναι προσεγμένες.
Σχετικά με το iPhone 4 που έχω πάει καλύτερα με 7.1 ναι αλλά όπως λέει και το αρχικό ποστ δεν περιμένω να τρέχει αψογα. Για την ώρα καλό είναι και σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια υποστήριξης της συσκευής!
Κι εμένα! Και περίμενα πώς και πώς το νέο ONE, αλλά απογοητεύτικα και από εκεί! Απαράδεκτη μπαταρία, καμία αύξηση στην κάμερα, λιγότερο όμορφο από το παλιό και ελάχιστη βελτίωση στην κάμερα, που είχα ακούσει ότι δεν ήταν εξαρχής καλή.
Μια απο τα ίδια ακριβώς, εκτός του οτι δεν πέρασα καθόλου την 7 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
Την έβαλα για το ρημάδι το command center, αλλά θα τους έπεφτε ο κώλος, αν βάζανε και κουμπάκι για τα δεδομένα αντί του αδιάφορου Μην ενοχλείτε.