Απορώ με κάποιους που το παίζουν ειδικοί και λένε, λένε, λένε και καταδικάζουν την γνώμη άλλων που λένε πραγματικά πως έχουν τα πράγματα.
Αν το κινητό το θέλουν μόνο για να μπαίνουν στο facebook όλα μια χαρά είναι. Για εμένα όμως που δε το θέλω για facebook, ναι με νοιάζει αν κάνει περισσότερη ώρα να ανοίξει η συσκευή ή το mail μου ή ο τηλεφωνικός κατάλογος ή οι εφαρμογές. Nαι εμένα με νοιάζει που θα ανοίγει και 40 με 50 δευτερόλεπτα πιο μετά.
Ότι το 7.1 είναι καλύτερο απο το 7, το γράφει και ο πίνακας, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το 7.1 είναι καλύτερο απο το 6.x.x.
Και κολλήματα υπάρχουν και restart γίνονται και η μπαταρία του 4 δεν αντέχει το λογισμικό και τα γραφικά ΔΕΝ είναι όπως θα έπρεπε να είναι και ας σταματήσουν τα περι κουραφέξαλα και άλλες ταμπέλες.
Δε γίνεται να συγκρίνουμε το hardware του 4 με το 5 και 5s. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δε γίνεται το iOS 7 να τρέχει το ίδιο. Δε θέλει και ειδικές γνώσεις και διατριβές για να γίνει κατανοητό.
Το iOS 7 είναι απο τα καλύτερα λειτουργικά αλλά δεν είναι για το 4, όσο και αν το "πρόσεξαν" στην 7.1.
Είναι σα να το τραβάμε απο τα μαλλιά για να αντέξει στο χρόνο..
Τραβα παρε ενα 5ς και μην ασχολεισαι με το 4αρακι λοιπον.διαλεξε το χρυσο να το βλεπουν απο μακρυα...