Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Έκλεισε η «τρύπα» του evasi0n jailbreak με το iOS 7.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
177 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/03/2014 - 00:26

Δεν ειπα εγω οτι δεν πρεπει να παρεις το nexus εφοσον κανεις την δουλεια σου καλυτερα με αυτο στο προτεινω με τα χιλια! Εξαλου και εγω σε ταμπλετ με windows pro ειμαι ;)

Και βεβαια το αγροτικο του μπαμπα σου ειναι καλυτερο απο το porche του δικου μου γιατι αν βαλω το porche στα χωραφια εσπασε!!! Αλλα στην ασφαλτο ειναι καλυτερο του μπαμπα μου! Καθε τι στο ειδος του

Αν το fanboy το εβαλες για μενα στο τελος καταλαβαινω τη χαμηλη σου νοημοσυνη απο το προηγουμενο ποστ σου και δεν σε παρεξηγω! Για να ειμαι fanboy μιας εταιριας θα πρεπει να εχω συσκευες αποκλειστικα μονο απο αυτην! Αλλα εχω μονο iphone 5s σε smartphone sony vaio duo 13 σε ultrabook το οποιο θα το αλαξω με asus transormer book παλι με windows σε pc παλι με windows και για σχεδιασμο ενα wacom 24hd οποτε κηνυγα εσυ τα αντροιντ και ασε μας εμας να ξερουμε κατι παραπανω!!

Με ξερεις και μου λες οτι εχω χαμηλη νοημοσυνη?ρε μεγαλε την εχεις δει επιστημονας.πες μου τι κανεις στη ζωη σου να σου πω και εγω να δουμε τι νοημοσυνη εχει ο καθενας μας.ολη η ζωη σου ενα iphone ειναι προφανως

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 00:28

Πηγαινε στην καφετερια να δειξεις το iphone 5s σου και ασε εμενα.

#138   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/03/2014 - 00:46

Αν το fanboy το εβαλες για μενα στο τελος καταλαβαινω τη χαμηλη σου νοημοσυνη απο το προηγουμενο ποστ σου και δεν σε παρεξηγω! Για να ειμαι fanboy μιας εταιριας θα πρεπει να εχω συσκευες αποκλειστικα μονο απο αυτην! Αλλα εχω μονο iphone 5s σε smartphone sony vaio duo 13 σε ultrabook το οποιο θα το αλαξω με asus transormer book παλι με windows σε pc παλι με windows και για σχεδιασμο ενα wacom 24hd οποτε κηνυγα εσυ τα αντροιντ και ασε μας εμας να ξερουμε κατι παραπανω!!

Τώρα εξηγούνται όλα!!! ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΜΠΟΪ :P

Πρέπει να το κοιτάξω…. :)

@CaLi@

#139   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 00:52

σε εμενα ειπε οτι εχω χαμηλη νοημοσυνη παντως.και βεβαια δεν βρεθηκε καποιος να του πει κατι.ειναι η 2η φορα.

#140   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:10

σε εμενα ειπε οτι εχω χαμηλη νοημοσυνη παντως.και βεβαια δεν βρεθηκε καποιος να του πει κατι.ειναι η 2η φορα.

Δεν μπαίνουμε ανάμεσα σας αυτό έχει να κάνει με εσάς τους δύο. :)

Eγώ τελικά μετά από αυτό το μήνυμα κατάλαβα τελικά το πρόβλημα μου .. :P

@CaLi@

#141   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:16

Δεν μπαίνουμε ανάμεσα σας αυτό έχει να κάνει με εσάς τους δύο. :)

Eγώ τελικά μετά από αυτό το μήνυμα κατάλαβα τελικά το πρόβλημα μου .. :P

Εγω παντως δεν υπονοησα κατι για σενα κατι.ισα ισα πιστευω οτι εισαι αντικειμενικος και μιλας με επιχειρηματα.ειναι πολυ χοντρο να γυρναςνα λες σε καποιον οτι εχει χαμηλη νοημοσυνη επειδη δεν εχει κανει θεο την apple και καμμια αλλη εταιρια.ναι,ο συγκεκριμενος ειναι fanboy απο τα λιγα

#142   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:18

Ηρεμήστε παιδιά.
Κάθε λειτουργικό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όλα εξαρτώνται απο το ποιό ταιριάζει περισσότερο σ αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Εννοείται οτι ενα tablet με Windows 8 είναι για άκρως επαγγελματική χρήση.
Δεν το προτιμώ όμως γιατί θέλω παραλληλα και τα καλά στοιχεία των mobile os. Αν χρειάζομαι το κατι παραπάνω το κάνω στο laptop.
Δεν θα δημιουργήσω στο tablet αρχεία excel. Το θέλω για να αντλώ πληροφορίες απο ήδη υπάρχοντα αρχεία και αυτο το κάνει καλά και γρήγορα. Αν μου ηταν απαραίτητο θα το ειχα πάρει.
Ίσως καποια στιγμή αγοράσω ενα, αλλά πάνω απο 10" ίντσες για να αντικαταστήσει το laptop οχι το 8αρι tablet μου που εκτός όλων των άλλων είναι και δεύτερο τηλέφωνο και παράλληλα χωράει στην πλαϊνή τσέπη του σακακιού μου όταν πρέπει να έχω τα χέρια μου ελεύθερα.

Το ίδιο ισχυει και για όσους βολεύονται με ipad σ αυτα που κάνουν. Δεν σημαίνει οτι επειδή εμενα με βολεύει το Note πρέπει ολοι να εχουν Note, αλλά ούτε κι αυτοί πρέπει να θεωρούν το ipad σαν μοναδική λύση για όσους χρειάζονται tablet.

Το λάθος είναι να κρατάμε συσκευές που δεν μας βολεύουν.

#143   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:21

Με ξερεις και μου λες οτι εχω χαμηλη νοημοσυνη?ρε μεγαλε την εχεις δει επιστημονας.πες μου τι κανεις στη ζωη σου να σου πω και εγω να δουμε τι νοημοσυνη εχει ο καθενας μας.ολη η ζωη σου ενα iphone ειναι προφανως

Οταν κανεις reply σε μηνυμα μου και το τροποποιεις βαζοντας ενα fanboy αυτο καταλαβαινω!

Πηγαινε στην καφετερια να δειξεις το iphone 5s σου και ασε εμενα.

Εσυ αυτο κανεις πηγαινεις στις καφετεριες  και κοιτας ποιοι εχουν iphone?

Εσυ απο που καταλαβες στο μηνυμα μου οτι γραφω κατι για fanboy προς εσενα?

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 13/03/2014 - 01:22

#144   giorgosperi

giorgosperi

iPH Contributor

• 1.161 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:22

α ρε σπυρο fanboy!! αφου του εδειχνα κατι windows και ηθελε να το σπασει :P fanboy!!

#145   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:27

Για να ειμαι fanboy μιας εταιριας θα πρεπει να εχω συσκευες αποκλειστικα μονο απο αυτην! 

Από αυτό!! :P

Καταρχήν εγώ προσπαθώ να σπάσω λίγο την ένταση που έχει δημιουργηθεί και δεν κάνω κριτική, αλλά το ρίχνω στην πλάκα!!

Και πραγματικά έχει πάει η κουβέντα εντελώς μακρυά από τον τίτλο του θέματος!!

α ρε σπυρο fanboy!! αφου του εδειχνα κατι windows και ηθελε να το σπασει  :P fanboy!!

Ελά μωρέ μία πλακίτσα σου έκανα, δεν μας είχε φέρει και τα νερά να το ρίξω καταλάθος επάνω του!!! χα χα !!!!

Τουλάχιστον Γιώργο όλα δουλεύουν στο full επαγγελματικά και μη!!! Και δεν τα αλλάζω με τίποτα!! :)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/03/2014 - 01:29

@CaLi@

#146   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:31

Οταν κανεις reply σε μηνυμα μου και το τροποποιεις βαζοντας ενα fanboy αυτο καταλαβαινω!

Εσυ αυτο κανεις πηγαινεις στις καφετεριες  και κοιτας ποιοι εχουν iphone?

Δεν ειχα σκοπο να τροποποιησω το μνμ σου.κατα λαθος εγινε.δεν ασχολουμαστε ολοι και ολη την ωρα με το κινητο μας.κανω και αλλα πραγματα στη ζωη μου εκτος απο το να πηγαινω σε καφετεριες.δουλευω κιολας.και λογω επαγγελματος εχω αναθεωρησει πολλα πραγματα για τη ζωη.προφανως εσενα η ζωη σου στρεφεται γυρω απο το κινητο σου.και το ο,τι προσβαλλεις εναν ανθρωπο που δεν ξερεις καν δειχνει το ποιος εισαι και τις αξιες σου.

#147   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:31

Από αυτό!! :P

Καταρχήν εγώ προσπαθώ να σπάσω λίγο την ένταση που έχει δημιουργηθεί και δεν κάνω κριτική, αλλά το ρίχνω στην πλάκα!!

Και πραγματικά έχει πάει η κουβέντα εντελώς μακρυά από τον τίτλο του θέματος!!

Αυτο το εγραψα γιατι τροποποιησε το μυνημα μου και εβαλε funboy στο τελος απο κατω. Πως γινεται να ειμαι funboy και η μονη συσκευη με ios που εχω να ειναι iphone..
Τελος παντων χαλαμε το τοπικ και δεν πρεπει

#148   giorgosperi

giorgosperi

iPH Contributor

• 1.161 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:32

γι αυτο εγω εχω ενα απο το καθενα να μην εχει κανεις παραπονο :P απλα ο καθενας βολευεται διαφορετικα αναλογα με τι ασχολειται ταμπλετ πχ της apple για το λογο που το θελω εγω δε θα με βολευε..αυτο δε σημαινει αυτοματα οτι θεωρω οτι δεν ειναι καλο...ναι πηγε μακρια ουτε που θυμαμαι τι λεει ο τιτλος :P

#149   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:34

Ηρεμήστε παιδιά.
Κάθε λειτουργικό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όλα εξαρτώνται απο το ποιό ταιριάζει περισσότερο σ αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Εννοείται οτι ενα tablet με Windows 8 είναι για άκρως επαγγελματική χρήση.
Δεν το προτιμώ όμως γιατί θέλω παραλληλα και τα καλά στοιχεία των mobile os. Αν χρειάζομαι το κατι παραπάνω το κάνω στο laptop.
Δεν θα δημιουργήσω στο tablet αρχεία excel. Το θέλω για να αντλώ πληροφορίες απο ήδη υπάρχοντα αρχεία και αυτο το κάνει καλά και γρήγορα. Αν μου ηταν απαραίτητο θα το ειχα πάρει.
Ίσως καποια στιγμή αγοράσω ενα, αλλά πάνω απο 10" ίντσες για να αντικαταστήσει το laptop οχι το 8αρι tablet μου που εκτός όλων των άλλων είναι και δεύτερο τηλέφωνο και παράλληλα χωράει στην πλαϊνή τσέπη του σακακιού μου όταν πρέπει να έχω τα χέρια μου ελεύθερα.

Το ίδιο ισχυει και για όσους βολεύονται με ipad σ αυτα που κάνουν. Δεν σημαίνει οτι επειδή εμενα με βολεύει το Note πρέπει ολοι να εχουν Note, αλλά ούτε κι αυτοί πρέπει να θεωρούν το ipad σαν μοναδική λύση για όσους χρειάζονται tablet.

Το λάθος είναι να κρατάμε συσκευές που δεν μας βολεύουν.

Σωστός!! :)

Να φωνάξω τον Ζαχαράκη να βάλει τα πράγματα στην θέση του?? Χα χα χα!! :P

Αυτο το εγραψα γιατι τροποποιησε το μυνημα μου και εβαλε funboy στο τελος απο κατω. Πως γινεται να ειμαι funboy και η μονη συσκευη με ios που εχω να ειναι iphone..
Τελος παντων χαλαμε το τοπικ και δεν πρεπει

Μα δεν είπα για σένα αλλά για μένα μωρέ>.. :)

Ποτέ δεν το έκανα και δεν θα το κάνω να κριτικάρω κάποιον για φανατισμό. Είπαμε τον καθένα ότι τον βολεύει αγοράζει, δεν θα του πω εγώ τι θα πάρει και τι όχι….

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/03/2014 - 01:38

@CaLi@

#150   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 01:38

Δεν ειχα σκοπο να τροποποιησω το μνμ σου.κατα λαθος εγινε.δεν ασχολουμαστε ολοι και ολη την ωρα με το κινητο μας.κανω και αλλα πραγματα στη ζωη μου εκτος απο το να πηγαινω σε καφετεριες.δουλευω κιολας.και λογω επαγγελματος εχω αναθεωρησει πολλα πραγματα για τη ζωη.προφανως εσενα η ζωη σου στρεφεται γυρω απο το κινητο σου.και το ο,τι προσβαλλεις εναν ανθρωπο που δεν ξερεις καν δειχνει το ποιος εισαι και τις αξιες σου.

Η καταλαθoς τροποποιηση σου μηπως προσβαλε εμενα? και οταν μιλαμε για συσκευες με ios οπως ειναι και το forum iphonhellas και οχι carhellas που αναφερεις για αυτοκινητα του μπαμπα μου και του μπαμπα σου τι σκεψεις θελεις να βαλω για σενα? Δεν μπορεις να με ειρωνευεσαι και μετα με ενα καταλαθος και με προσβολες να με κανεις να νιωθω και τυψεις. Και συνεχιζεις να λες αρλουμπες για καφετεριες επαγγελματα και κτλ δεν με νοιαζει ποιος εισαι και τι κανεις!!! Σταματα σε παρακαλω γιατι χαλαμε το τοπικ και αν θελεις κατι στειλε μου pm

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 13/03/2014 - 01:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9