Το iPhone 4 εννοώ sorry
Τώρα μάλιστα..
Ναι η 7.1...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 08:54
Το iPhone 4 εννοώ sorry
Τώρα μάλιστα..
Ναι η 7.1...
@CaLi@
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:03
Καλα μην τρελενεστε! Ποια επιχειρηματα και αντικειμενικα? Οτι μας συμφερει διαβαζουμε και εκει απανταμε! Ο φιλος ποιο πανω σιγουρα δεν βολευεται με το ios βαση των επιχειρηματων του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος παιρνει ενα ipad H iphone για να στελνει mail k για να γραφει στο word. Εγω παλιος κατοχος smartphone απο sony ericsson p800 windows mobile windows phone blackbery android(μπιαχ) κτλ η μονη συσκευη που με βολεψε ειναι iphone.- Και κακως ξεκινησα απο το iphone4 και δεν ειχα παρει και ποιο πριν. Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να παρουν iphone ετυχε εμενα και μου εκατσε αυτη η συσκευη οπως την θελω. Το jb για μενα δεν ειναι το προτερημα μου γιατι ουτε φωτο με bluetooth θελω να στελνω ουτε η αναφορα στα μηνυματα με ενδιαφερει(οχι οτι αν τα ειχε θα με χαλαγε) Οτι τον βολευει τον καθενα με λιγα λογια παιρνει δεν σου κανει το iphone ποτε σου μην παρεις αλλα δεν μπορω να διαβαζω τετοιου ειδος ανοησιες οτι υπαρχουν ανθρωποι με επιχειρηματα και μαθαινουμε. Οσα δεν ποιανει η αλεπου
@tesalat Αν θελεις να δουλευεις ποιο επαγγελματικα μπορεις να παρεις και ταμπλετ με windows pro που μπορεις να κανεις τα παντα ακομα να ρουταρεις και τα 2 ταμπλετ σου τα smartphone σου τα mail σου τα word σου και ουτω καθεξης και οχι να πεδευεσαι με τα ταμπλετακιαΠου μπηκες και στο θεμα Έκλεισε η «τρύπα» του evasi0n jailbreak με το iOS 7.1
να διαβασεις αντικειμενικα! Ασχετα πραγματα!!!!
Άρα εγώ που δεν δουλεύω επαγγελματικά όλα αυτά που αναφέρεις δεν θα πάρω το Nexus 8 και θα παραμείνω στο iPad Air που κάνω την δουλειά μου άψογά...
Συγνώμη αλλά αγοράζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και όχι από φανατισμό, εκτός και αν κάποιος αγοράζει κάτι από άποψη και φιγούρα (άλλο αυτό)
Και εσύ έχεις δίκιο αλλά και εγώ που το έχω πάρει για άλλη επαγγελματική χρήση… Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι και τα μαγειρεύουμε όπως θέλουμε.
Και επειδή όπως πάντα η κουβέντα πήγε αλλού ας παραμείνουμε στο θέμα..
@CaLi@
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:21
Τώρα μάλιστα..
Ναι η 7.1...
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:46
Το ξέρω φιλε μου οτι δεν πρόκειται να γίνει.
Περισσότερο είναι θεμα φιλοσοφίας και όχι ασφάλειας αφου υπάρχουν άλλοι τρόποι να κρατηθεί ασφαλές.
Γι αυτό κι εγώ σε tablet που είναι εργαλείο δουλειάς, μετά απο 2,5 χρόνια με iPad επιμένω σε Note 8.
Ασε τον κόσμο να λέει. Δεν γνωρίζουν γι αυτό μιλούν. Άλλα τα προτερήματα της apple και του ios και άλλα του android.
Καμία σχέση σε παραγωγικότητα το Note8 με ipad mini. Ναι μεν το ενα ειναι μπιμπελό με καλύτερη αυτονομία, οθόνη, το άλλο όμως το προσαρμοζεις χωρίς καν root, ακριβώς στην χρήση που θες να κάνεις. Και την κάνει αστραπιαία χωρίς περιττά κλικ.
Συν οτι ειναι βράχος αφου περνάει μηνας χωρίς να το κλείσω καθόλου.
Δεν μπορώ εγω να εχω ολόκληρο chain συνομιλίας με συνεργάτες και να τους επισυνάπτω το αρχείο στο απαντητικό mail με link απο το dropbox. H να σπάω την αλυσίδα και να τους το στέλνω με νεο ξεκάρφωτο mail.
Ούτε να έχω το pdf με τον κατάλογο του καθε προμηθευτεί στο iBooks, τους τιμοκαταλογους του που ειναι σε excel στο Documents to Go και τις γραπτές παραγγελίες στο pages. Τα θέλω όλα μαζι ανα προμηθευτή σε ξεχωριστούς φακέλους.
μπραβο φιλε μου!μιλας αντικειμενικα και με επιχειρηματα.απο ανθρωπους σαν και εσενα μαθαινουμε.ημαρτον με τα fanboys της μιας και της αλλης πλευρας.
Καλα μην τρελενεστε! Ποια επιχειρηματα και αντικειμενικα? Οτι μας συμφερει διαβαζουμε και εκει απανταμε! Ο φιλος ποιο πανω σιγουρα δεν βολευεται με το ios βαση των επιχειρηματων του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος παιρνει ενα ipad H iphone για να στελνει mail k για να γραφει στο word. Εγω παλιος κατοχος smartphone απο sony ericsson p800 windows mobile windows phone blackbery android(μπιαχ) κτλ η μονη συσκευη που με βολεψε ειναι iphone.- Και κακως ξεκινησα απο το iphone4 και δεν ειχα παρει και ποιο πριν. Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να παρουν iphone ετυχε εμενα και μου εκατσε αυτη η συσκευη οπως την θελω. Το jb για μενα δεν ειναι το προτερημα μου γιατι ουτε φωτο με bluetooth θελω να στελνω ουτε η αναφορα στα μηνυματα με ενδιαφερει(οχι οτι αν τα ειχε θα με χαλαγε) Οτι τον βολευει τον καθενα με λιγα λογια παιρνει δεν σου κανει το iphone ποτε σου μην παρεις αλλα δεν μπορω να διαβαζω τετοιου ειδος ανοησιες οτι υπαρχουν ανθρωποι με επιχειρηματα και μαθαινουμε. Οσα δεν ποιανει η αλεπου
@tesalat Αν θελεις να δουλευεις ποιο επαγγελματικα μπορεις να παρεις και ταμπλετ με windows pro που μπορεις να κανεις τα παντα ακομα να ρουταρεις και τα 2 ταμπλετ σου τα smartphone σου τα mail σου τα word σου και ουτω καθεξης και οχι να πεδευεσαι με τα ταμπλετακιαΠου μπηκες και στο θεμα Έκλεισε η «τρύπα» του evasi0n jailbreak με το iOS 7.1
να διαβασεις αντικειμενικα! Ασχετα πραγματα!!!!
θα τα ξαναγραψω για μην λετε fanboys και τετοια,
σαφως καθε λειτουργικο εχει τα υπερ και τα κατα του, οσοι λενε οτι το ios δεν κανει για επαγγελματικουσ λογους απλα δεν εχουν ιδεα
ΜΟΥΣΙΚΗ
μονο στο ios (που εχει core audio) υπαρχουν οι καλυτερεσ και πιο επαγγελματικες λυσεις, συνδεσμολογια με εξωτερικο hw kai latency 8ms
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ασχετα με πενακια αλλων μοντελων και τι android δες εδω σουιτα και τι μπορεις να κανεις με το πενακι του ios
Η ΠΡΩΤΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ IPAD
ΔΕΚΑΔΕΣ B2B ΑΠΠΣ
και αυτο που ειδα χτεσ στον αντ1 με το αεροπλανο που χαθηκε, εδειχνε εικονες απο δημοσιογραφους και δουλευαν με ipad στις συντεταγμενες για να βρεθει, μπορει καποιος να το ειδε
αν ολα αυτα και αλλα τοσα δεν σας κανουν για επαγγελματικες εγαρμογες.....
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:50
ενταξει.καμμια αντικειμενικοτητα.το αυτοκινητο του μπαμπα μου ειναι καλυτερο απο του δικου σου.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:52
να διαβασεις αντικειμενικα! Ασχετα πραγματα!!!fanboy???
Δημοσίευση 12/03/2014 - 09:58
Σπύρο θέλω τη γνώμη σου επειδή έχω 4αρι jb 7.0.6 να πάω στην 7.1η να κάτσω στα αυγά μου είμαι σε διλημα…
Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιον που το έχει για να σου πει σίγουρα...
Διαβάζω στο internet πως το "ξύπνησε" λίγο, αλλά καλό είναι να κάνεις και εσύ μια έρευνα για να έχεις δική σου άποψη..
Στο θέμα με την 7.1 σίγουρα θα πάρεις κάποιες απαντήσεις από αυτά που έχουν γράψει τα παιδιά με iPhone 4
Τώρα αν θέλεις το jb, μην το κάνεις..
@CaLi@
Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:02
θα τα ξαναγραψω για μην λετε fanboys και τετοια,
σαφως καθε λειτουργικο εχει τα υπερ και τα κατα του, οσοι λενε οτι το ios δεν κανει για επαγγελματικουσ λογους απλα δεν εχουν ιδεα
ΜΟΥΣΙΚΗ
μονο στο ios (που εχει core audio) υπαρχουν οι καλυτερεσ και πιο επαγγελματικες λυσεις, συνδεσμολογια με εξωτερικο hw kai latency 8ms
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ασχετα με πενακια αλλων μοντελων και τι android δες εδω σουιτα και τι μπορεις να κανεις με το πενακι του ios
Η ΠΡΩΤΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ IPAD
ΔΕΚΑΔΕΣ B2B ΑΠΠΣ
και αυτο που ειδα χτεσ στον αντ1 με το αεροπλανο που χαθηκε, εδειχνε εικονες απο δημοσιογραφους και δουλευαν με ipad στις συντεταγμενες για να βρεθει, μπορει καποιος να το ειδε
αν ολα αυτα και αλλα τοσα δεν σας κανουν για επαγγελματικες εγαρμογες.....
+
Φωτογραφία και Video που μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές.. Και δεν μιλάω να τραβάω…. Αλλά σε άλλους, διαφόρους τομείς...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 12/03/2014 - 10:03
@CaLi@
Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:10
Υπάρχει τρόπος από 7.0.4 να γίνει αναβάθμιση σε 7.0.6 και να μην πάει αυτοματα στην 7.1 ?
Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:11
Υπάρχει τρόπος από 7.0.4 να γίνει αναβάθμιση σε 7.0.6 και να μην πάει αυτοματα στην 7.1 ?
Ο Χ Ι
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 12/03/2014 - 10:11
@CaLi@
Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:29
Ο Χ Ι
Και όλο έλεγα να αναβαθμιστώ πριν μέρες και το αμέλησα...
Πέρασε κανείς την 7.1 σε iphone 5 για να μας πει εντυπώσεις από μπαταρία ?
Δημοσίευση 12/03/2014 - 10:55
Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:10
Εμένα μου φαίνεται πιο χάλια δεν ξερω
Τις αναβαθμίσεις σου στο iOS 7 (7.0 -> 7.0.1 -> 7.0.2 -> 7.0.3 -> 7.0.4 -> 7.0.6 -> 7.1) τις έχεις κάνει ΟΤΑ;
Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:18
ενταξει.καμμια αντικειμενικοτητα.το αυτοκινητο του μπαμπα μου ειναι καλυτερο απο του δικου σου.
Ορίστε αντικειμενικό παράδειγμα από δική μου περίπτωση:
iPad mini Retina 128GB + Jailbreak ≠ αντίστοιχο Android tablet
Δημοσίευση 12/03/2014 - 11:20
Τις αναβαθμίσεις σου στο iOS 7 (7.0 -> 7.0.1 -> 7.0.2 -> 7.0.3 -> 7.0.4 -> 7.0.6 -> 7.1) τις έχεις κάνει ΟΤΑ;
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες