παιδια καλησπερα...οριστικα τελος το jailbreak η υπαρχει καποιο μικρο παραθυρακι να δουμε κατι ?
Έκλεισε η «τρύπα» του evasi0n jailbreak με το iOS 7.1
Δημοσίευση 12/03/2014 - 15:37
Ad
Δημοσίευση 12/03/2014 - 15:56
Ναι ειχα jailbreak στο κινητο 3GS και επανεφερα απο iCloud στο iPad. Λετε να υπαρχει προβλημα;Βackup δεν επαναφέρεις απο iCloud ή απο το PC σου, μόνο αν ήταν με JB.
Διαφορετικά δεν υπάρχει περιορισμός.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 16:21
παιδια καλησπερα...οριστικα τελος το jailbreak η υπαρχει καποιο μικρο παραθυρακι να δουμε κατι ?
Eίναι λίγο απίθανο να δούμε στην 7.1..
Τουλάχιστον απο evad3rs.
Ναι ειχα jailbreak στο κινητο 3GS και επανεφερα απο iCloud στο iPad. Λετε να υπαρχει προβλημα;
Καλό είναι να κάνεις As New απο την αρχή.
Χειροκίνητα μετά αυτά που θες.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 16:21
Δημοσίευση 12/03/2014 - 16:37
Υπάρχει κάποιος φίλος με 4αρι που να ήταν 7.0.6 jb και να πήγε σε 7.1 να μου πει εντυπώσεις;
Φίλε μου από τότε που βγήκαν οι beta έχω την 7.1 και μπορώ να πω πως και η τελική έκδοση είναι αρκετά γρηγορη.Καμια σχέση με την 7.0.6.Αυτο δεν σημαίνει πως πάει σαν το 5s αλλα για 4 ετών τηλέφωνο είναι πολύ καλή η αναβάθμιση.Προσωπικη μου γνώμη να την βάλεις άφοβα εκτός και αν σε ενδιαφέρει το jailbreak όπου δεν μας κόβω να το έχουμε σύντομα.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 16:50
από θέμα μπαταρίας και Safari ειδες διάφορα;Φίλε μου από τότε που βγήκαν οι beta έχω την 7.1 και μπορώ να πω πως και η τελική έκδοση είναι αρκετά γρηγορη.Καμια σχέση με την 7.0.6.Αυτο δεν σημαίνει πως πάει σαν το 5s αλλα για 4 ετών τηλέφωνο είναι πολύ καλή η αναβάθμιση.Προσωπικη μου γνώμη να την βάλεις άφοβα εκτός και αν σε ενδιαφέρει το jailbreak όπου δεν μας κόβω να το έχουμε σύντομα.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 16:55
Δημοσίευση 12/03/2014 - 17:05
Υπάρχει κάποιος φίλος με 4αρι που να ήταν 7.0.6 jb και να πήγε σε 7.1 να μου πει εντυπώσεις;
Παεί αρκετά καλύτερα φίλε έως άριστα σε σχέση με την 7.0.6 φίλε αν θες να πας κάνε το χωρίς να το σκεφτείς και ο safari πηγαίνει καλύτερα απο όσο έχω δει
Δημοσίευση 12/03/2014 - 17:06
Δημοσίευση 12/03/2014 - 19:07
Δημοσίευση 12/03/2014 - 19:22
Δημοσίευση 12/03/2014 - 19:37
Δε χρειάζεται.. Θα δεις διαφορά στη συνέχεια..
Πάντα μετά απο Restore θέλει λίγο χρόνο ίσως και αποφόρτιση για αν στρώσει. Μη σε απασχολεί.
Μη ξεχνάς και το 4G που έχεις πλέον. Αν πρίν είχες κάνει το Downgrade στα Carrier Settings.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 19:38
Δημοσίευση 12/03/2014 - 23:48
Άρα εγώ που δεν δουλεύω επαγγελματικά όλα αυτά που αναφέρεις δεν θα πάρω το Nexus 8 και θα παραμείνω στο iPad Air που κάνω την δουλειά μου άψογά...
Συγνώμη αλλά αγοράζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και όχι από φανατισμό, εκτός και αν κάποιος αγοράζει κάτι από άποψη και φιγούρα (άλλο αυτό)
Και εσύ έχεις δίκιο αλλά και εγώ που το έχω πάρει για άλλη επαγγελματική χρήση… Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι και τα μαγειρεύουμε όπως θέλουμε.
Και επειδή όπως πάντα η κουβέντα πήγε αλλού ας παραμείνουμε στο θέμα..
Δεν ειπα εγω οτι δεν πρεπει να παρεις το nexus εφοσον κανεις την δουλεια σου καλυτερα με αυτο στο προτεινω με τα χιλια! Εξαλου και εγω σε ταμπλετ με windows pro ειμαι
ενταξει.καμμια αντικειμενικοτητα.το αυτοκινητο του μπαμπα μου ειναι καλυτερο απο του δικου σου.
Και βεβαια το αγροτικο του μπαμπα σου ειναι καλυτερο απο το porche του δικου μου γιατι αν βαλω το porche στα χωραφια εσπασε!!! Αλλα στην ασφαλτο ειναι καλυτερο του μπαμπα μου! Καθε τι στο ειδος του
Καλα μην τρελενεστε! Ποια επιχειρηματα και αντικειμενικα? Οτι μας συμφερει διαβαζουμε και εκει απανταμε! Ο φιλος ποιο πανω σιγουρα δεν βολευεται με το ios βαση των επιχειρηματων του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος παιρνει ενα ipad H iphone για να στελνει mail k για να γραφει στο word. Εγω παλιος κατοχος smartphone απο sony ericsson p800 windows mobile windows phone blackbery android(μπιαχ) κτλ η μονη συσκευη που με βολεψε ειναι iphone.- Και κακως ξεκινησα απο το iphone4 και δεν ειχα παρει και ποιο πριν. Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να παρουν iphone ετυχε εμενα και μου εκατσε αυτη η συσκευη οπως την θελω. Το jb για μενα δεν ειναι το προτερημα μου γιατι ουτε φωτο με bluetooth θελω να στελνω ουτε η αναφορα στα μηνυματα με ενδιαφερει(οχι οτι αν τα ειχε θα με χαλαγε) Οτι τον βολευει τον καθενα με λιγα λογια παιρνει δεν σου κανει το iphone ποτε σου μην παρεις αλλα δεν μπορω να διαβαζω τετοιου ειδος ανοησιες οτι υπαρχουν ανθρωποι με επιχειρηματα και μαθαινουμε. Οσα δεν ποιανει η αλεπου
@tesalat Αν θελεις να δουλευεις ποιο επαγγελματικα μπορεις να παρεις και ταμπλετ με windows pro που μπορεις να κανεις τα παντα ακομα να ρουταρεις και τα 2 ταμπλετ σου τα smartphone σου τα mail σου τα word σου και ουτω καθεξης και οχι να πεδευεσαι με τα ταμπλετακιαΠου μπηκες και στο θεμα Έκλεισε η «τρύπα» του evasi0n jailbreak με το iOS 7.1
να διαβασεις αντικειμενικα! Ασχετα πραγματα!!!fanboy???
Αν το fanboy το εβαλες για μενα στο τελος καταλαβαινω τη χαμηλη σου νοημοσυνη απο το προηγουμενο ποστ σου και δεν σε παρεξηγω! Για να ειμαι fanboy μιας εταιριας θα πρεπει να εχω συσκευες αποκλειστικα μονο απο αυτην! Αλλα εχω μονο iphone 5s σε smartphone sony vaio duo 13 σε ultrabook το οποιο θα το αλαξω με asus transormer book παλι με windows σε pc παλι με windows και για σχεδιασμο ενα wacom 24hd οποτε κηνυγα εσυ τα αντροιντ και ασε μας εμας να ξερουμε κατι παραπανω!!
Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 12/03/2014 - 23:50.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες