Έτσι! Μας μαθαίνουν από το δημοτικό ότι είμαστε απόγονοι του... κάπτεν-Αντάμα και καταγόμαστε από την Κομπόλ!
iPhone 5C με χωρητικότητα στα 8GB: Διαθέσιμο από σήμερα. Γιατί να ΜΗΝ το αποκτήσεις.
Δημοσίευση 21/03/2014 - 13:05
Ad
Δημοσίευση 25/04/2014 - 12:15
Το iPhone 5C με χωρητικότητα 8GB είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα στην "μαγική" τιμή των 569€.
Αν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός iPhone... κρατήστε τα χρήματα σας και επενδύστε σε κάποιο άλλο μοντέλο και όχι σε μία συσκευή με hardware που πλέον μετράει 1.5 χρόνο ζωής (αφού ουσιαστικά πρόκειται για το iPhone 5 με πλαστικό περίβλημα) και προσφέρεται με τόσο μικρή χωρητικότητα και σε αυτή την τιμή.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 12:22
Το iPhone 5C με χωρητικότητα 8GB είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα στην "μαγική" τιμή των 569€.
Αν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός iPhone... κρατήστε τα χρήματα σας και επενδύστε σε κάποιο άλλο μοντέλο και όχι σε μία συσκευή με hardware που πλέον μετράει 1.5 χρόνο ζωής (αφού ουσιαστικά πρόκειται για το iPhone 5 με πλαστικό περίβλημα) και προσφέρεται με τόσο μικρή χωρητικότητα και σε αυτή την τιμή.
Αν το θελει καποιος ντε κ καλα:
430ε τα 16gb και 475 τα 32gb απο skroutz.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/04/2014 - 12:33
Απίστευτη κοροϊδία! Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές!
Δημοσίευση 25/04/2014 - 13:07
Οέο........
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 13:28
Δημοσίευση 25/04/2014 - 13:42
Καλά, γελάει ο κόσμος.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 15:21
Κρίμα πάντως, γιατί είναι καλή συσκευή και θα έπαιζε θαυμάσια το ρόλο της εισαγωγικής στο iOS συσκευής.
Σίγουρα θα το έπαιρναν σαν τρελοί νέοι, γυναίκες, όσοι θέλουν δεύτερη συσκευή κλπ με τιμή γύρω στα Ε300. Και πάλι κέρδος θα είχε η Apple δηλαδή, και από την πώληση καθ'αυτή και μακροπρόθεσμα. Και σε μερίδιο αγοράς, γιατί κάτι φτηνούλια Android θα έψαχναν να κρυφτούν.
Αλλά στην τιμή που προσφέρεται είναι αστείο και σκέτη αποτυχία. Ή μάλλον χαμένη ευκαιρία.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 15:27
Τελευταία επεξεργασία από: iefstratios, 25/04/2014 - 15:30
Δημοσίευση 25/04/2014 - 18:07
Νομίζω φίλοι μου ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου.
1.Η τιμές των android που ούτε κατά διάνυα κοντεύουν σε ταχύτητα και γραφικά το iphone είναι από 600 ευρώ και άνω...
2.Στο apple store όλα μα όλα τα προγράμματα και παιχνίδια είναι συμβατά με όλες.. μα με όλες της συσκευές που κυκλοφόρησαν από το 2006 μέχρι και σήμερα και ακόμη υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις ενώ το Google play έχει συμβατότητα με της συσκευές γύρο στα 30 της εκατό των προγραμμάτων που διαφημίζει για κάθε συσκευή και κοροϊδεύει τους πελάτες της.
3.Όλες οι android συσκευές είναι για γέλια αν συγκρίνεις τιμή αγοράς η μεταπώλησης λόγο του φτηνού υλικού κατασκευής .
4.η Google έχει καταντήσει το android ένα γέλιο λειτουργικό χωρίς αναβαθμίσεις και υποστήριξη όπως για παράδειγμα το νέο αντίγραφο του Samsung S4 εννοώ το copy-paste S5 που έχει σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα και άφησε ξεκρέμαστους τα πλουσιόπαιδα που έτρεξαν να το αγοράσουν.
730 euro για ένα πλαστικό κινητό που σε 6 μήνες θα πωλείτε στα 450 η 400 και αρχές του 2015 300 ευρώ..
5.Πληροφοριακά για τους μη κατέχοντας το θέμα στο ios όλα τα προγράμματα της apple για ios που είναι βασισμένο στο καθαρό Linux είναι τόσο μικρά σε bites ,που ο χώρος 16 mbites είναι υπέρ ικανοποιητικός .
όσο για το δικό μου τι iphone 5s 16 gb έχει εγκατεστημένα περίπου γύρο στα 130 apps .
6.οι Συσκευές apple έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν όλες της φωτογραφίες και βίντεο στο cloud και όταν σβηστούν από την συσκευή εξακολουθούν να βρίσκονται στο cloud ...
Να γιατί είναι φτηνότερες από ένα 8 πύρινο slow motion android..
Δημοσίευση 25/04/2014 - 18:20
Πρόσεξε πρώτα φίλε μου τι κινητά έχουν αυτοί που το κράζουν και μετά κάνε βαρύγδουπες δηλώσεις...
Δημοσίευση 25/04/2014 - 20:21
Αυτά τα 8γιγα τι τα θέλανε? με 16 θα φύσαγε το κινητό και θα το βούλωναν και οι εξυπνάκηδες των φορουμ.
Με λίγο χαμηλότερη τιμή το 5c θα είχε σαρώσει την αγορά,ένα μεγάλο ποσοστό πολέμιων του iphone θα έκανε ήσυχα convert γιατί δεν τους κρατάνε οι πεποιθήσεις αλλά η τιμή μακρυά (και ας κοψουμε τις μπουρδες παρακαλω) και μετά θα τους άρμεγε κανονικά και αυτούς η μηλιά στις αναβαθμίσεις συσκευών όπως όλους εμάς.... Χώρια τα κέρδη στο app store.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 20:49
Αν διαβάσετε στο site httpappleinsider.com/ και μετά από κατηγορίες των εταιριών Samsung Nokia kai htc ότι το iPhone 5c δεν πουλά και είναι αποτυχημένο ανάγκασε την apple να προσλάβει ανεξάρτητη εταιρία και με την σύμφωνη γνώμη όλων των εταιριών να ερευνήσει της πωλήσεις ώλων των έξυπνων κινητών .Το αποτέλεσμα ήταν ότι το iphone 5c έχει πωλήσει περισσότερα κινητά από ότι μαζί όλοι οι άλλοι Samsung nokia kai htc ρεζιλεύοντας τες.
Το iPhone 5s έμεινε εκτός συναγωνισμού γιατί για να φτάσουν της πωλήσεις του πρέπει να πουλάνε για 4 χρόνια.
Τελικά Φίλοι μου οι υπόλοιποι δεν είναι smart η δεν ξέρουν να πουλάνε και να κατασκευάζουν Smartphone.
ρόλο μεγάλο παίζει και το μάρκετινγκ που παίζεται, βλέπω διαφημίσεις της apple να μηλάνε για το περιβάλλον και ανακύκλωση και την γελοία Samsung να λέει μην αγοράσετε apple γιατί τα δικά μας είναι καλύτερα..δεν είναι εκνευριστικό?
Σας παραθέτω το link με την έρευνα ποιο κάτω.
http://appleinsider....-flagship-in-q4
Δημοσίευση 25/04/2014 - 20:51
Δημοσίευση 25/04/2014 - 21:59
χα χα σιγά το 5c να μην πουλησε παραπάνω,απο τις άλλες εταιρίες, εγώ ως κάτοχος του 5 και έχοντας δει από κοντα to 5s ( της γυναίκας μου από επιδότηση) πιστεύω ότι έκανα πολύ καλά που δεν το άλλαξα και να περιμενω το 6, και θεωρω τον εαυτό μου φανατικο με τα iPhone , αλλα το 5c δεν θα το αγόραζα με τίποτα.
Φυσικά όλα ξεκινάνε από το μάρκετινγκ, για παράδειγμα αν η LG εκανε καλό μάρκετινγκ το lg g2 θα έβγαινε πρώτο σε πωλήσεις από θέμα ποιότητας και τιμής, αυτό βλέπω ότι το διορθώνει με το πλασάρισμα του g3
Τελευταία επεξεργασία από: chrisgra2, 25/04/2014 - 22:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες