Απαντηση:Νομίζω φίλοι μου ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου.
1.Η τιμές των android που ούτε κατά διάνυα κοντεύουν σε ταχύτητα και γραφικά το iphone είναι από 600 ευρώ και άνω...
2.Στο apple store όλα μα όλα τα προγράμματα και παιχνίδια είναι συμβατά με όλες.. μα με όλες της συσκευές που κυκλοφόρησαν από το 2006 μέχρι και σήμερα και ακόμη υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις ενώ το Google play έχει συμβατότητα με της συσκευές γύρο στα 30 της εκατό των προγραμμάτων που διαφημίζει για κάθε συσκευή και κοροϊδεύει τους πελάτες της.
3.Όλες οι android συσκευές είναι για γέλια αν συγκρίνεις τιμή αγοράς η μεταπώλησης λόγο του φτηνού υλικού κατασκευής .
4.η Google έχει καταντήσει το android ένα γέλιο λειτουργικό χωρίς αναβαθμίσεις και υποστήριξη όπως για παράδειγμα το νέο αντίγραφο του Samsung S4 εννοώ το copy-paste S5 που έχει σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα και άφησε ξεκρέμαστους τα πλουσιόπαιδα που έτρεξαν να το αγοράσουν.
730 euro για ένα πλαστικό κινητό που σε 6 μήνες θα πωλείτε στα 450 η 400 και αρχές του 2015 300 ευρώ..
5.Πληροφοριακά για τους μη κατέχοντας το θέμα στο ios όλα τα προγράμματα της apple για ios που είναι βασισμένο στο καθαρό Linux είναι τόσο μικρά σε bites ,που ο χώρος 16 mbites είναι υπέρ ικανοποιητικός .
όσο για το δικό μου τι iphone 5s 16 gb έχει εγκατεστημένα περίπου γύρο στα 130 apps .
6.οι Συσκευές apple έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν όλες της φωτογραφίες και βίντεο στο cloud και όταν σβηστούν από την συσκευή εξακολουθούν να βρίσκονται στο cloud ...
Να γιατί είναι φτηνότερες από ένα 8 πύρινο slow motion android..
1) Υπαρχουν android τηλεφωνα και με 200 Ευρω και ο χρηστης εχει επιλογες αναλογα με τις αναγκες του.
2) Αμφισβητω αν υποστηριζονται ολες οι συσκευες απο το 2006 αλλα εχω βρει πολλες εφαρμογες που δεν υποστηριζουν απο την εκδοση 5 και πισω.
3) Συμφωνω απολυτα.
4) Συμφωνω στο κομματι της μεταπωλητικης αξιας μιας και ειναι ιδιο με το 3. Να σου θυμισω ομως οτι και τα iphone δεν πανε πισω. Απο το iphone 4 και μετα, καθε μοντελο εχει κατι. Πχ iphone 4 - antennagate, iphone 4s - wifigate, iphone 5, ξεβαφει το bezel κτλ κτλ.
5) Αν εννοεις τις native εφαρμογες του iphone πραγματικα δεν ξερω το μεγεθος τους αλλα αν εννοεις τις εφαρμογες του appstore δεν μιλαμε για bytes οταν μονο το skype για παραδειγμα ειναι 30mb, το imovie (που ειναι apple εφαρμογη) ειναι πανω απο 400mb κτλ κτλ. Επισης το θεμα τις χωρητικοτητας δεν ειναι μονο το ποσες εφαρμογες μπορεις να εγκαταστησεις αλλα και το ποσα αρχεια μπορεις να βαλεις μεσα. Αν σκεφτουμε και το οτι οι εφαρμογες δεν επικοινωνουν μεταξι τους τοτε κλαφτα Χαραλαμπε... Για να το εξηγησω, αν κατεβασεις ενα pdf αρχειο με καποιο downloader και θελεις να το ανοιξεις με το Acrobat πας στο open in και επιλεγεις το Acrobat. Αυτοματα το iOS θα αντιγραψει το αρχειο απο την μια εφαρμογη στην αλλη κρατωντας και τα δυο αρχεια. Ετσι για οσους δεν ξερουν, εχουν διπλα και τριπλα αρχεια στη συσκευη τους. Ακομα εδω να πουμε για τον χωρο που το itunes αναγνωριζει σαν other που σε πολλες περιπτωσεις μπορει να ειναι και 2 GΒ.
6) Αν δεν εχει αλλαξει κατι, το icloud σβηνει τα αρχεια σου μετα απο ενα μηνα. Αν εχεις κανει jailbreak θα δεις οτι ουσιαστικα τραβας μια φωτογραφια και αποθηκευεται στο camera roll. Μετα ανεβαινει στο cloud και ξανακατεβαινει στην συσκευη σου οπου αποθηκευεται σε διαφορετικο σημειο. Ετσι, ενω εσυ τις βλεπεις στο icloud, μπορει οι εικονες να εχουν διαγραφει απο εκει και απλα βλεπεις το local αρχειο που αν το σβησεις παει...
Τελευταία επεξεργασία από: Kmphotographer, 25/04/2014 - 23:59