Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

kaizer shop

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/08/2016 - 13:26

Μονο για τα iPhone δεν δίνουν doa!! Το γράφει ξεκάθαρα στο site τους και τους πήρα και τηλέφωνο. Τελικά το πήγα στην Apple και περιμένω απάντηση για το θέμα της εγγύησης επειδή το έχω αγοράσμενο απο το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω που δεν είναι από official seller της Ελλάδας.

Κατα 99% δεν θα εχεις προβλημα αν ειναι σε εξωτερικα καλη κατασταση θα σου το αντικαταστησουν κανονικα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@tholas07
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:kavladerathens

Δημοσίευση 06/09/2016 - 05:13

Να αρχίσω να κλαίω το κινητό μου ; ( αγορασμένο Απο το μαγαζι αυτο με εγγύηση ασφαλείας κλοπής - σπασιμου οθόνης...)πως γινεται να καλύπτει 30€ οθόνη ασφάλεια οταν η αλλαγή κάνει πάνω απο 100;!

#33   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2016 - 05:17

Doa δίνει το καιζερ αλλα λύστε μου κάποιος την απορία που έγραψα απο πάνω ( sorry for double post) και δεύτερον η εγγύηση που έχω απο το μαγαζι μπορώ να τη χρισημοπιησω στα infoquest κτλπ;!

#34   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 06/09/2016 - 06:06

Αν πλήρωνες οσα θα πλήρωνες και στην apple τοτε ποιο το νόημα; Φαντάσου να σου ζητούσαν 100 ευρώ στην Apple για αλλαγή οθόνης και στο Kaiser! Σκέψου που θα προτιμούσες να αλλάξεις την οθονη σου! Απο την αλλη, στο καιζερ πληρώνεις εξ αρχής προκαταβολικά 30 ευρώ αλλα μπορει και να μην σου χρειαστεί ποτε! Ίσως εκει ποντάρουν! Δεν ξερω! Η διετής εγγύηση σαφώς και ίσχυει στην ινφοκουεστ! Το αλλο με τα 30 ευρώ δεν νομίζω!

#35   johnap

johnap

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/09/2016 - 09:56

Αν πλήρωνες οσα θα πλήρωνες και στην apple τοτε ποιο το νόημα; Φαντάσου να σου ζητούσαν 100 ευρώ στην Apple για αλλαγή οθόνης και στο Kaiser! Σκέψου που θα προτιμούσες να αλλάξεις την οθονη σου! Απο την αλλη, στο καιζερ πληρώνεις εξ αρχής προκαταβολικά 30 ευρώ αλλα μπορει και να μην σου χρειαστεί ποτε! Ίσως εκει ποντάρουν! Δεν ξερω! Η διετής εγγύηση σαφώς και ίσχυει στην ινφοκουεστ! Το αλλο με τα 30 ευρώ δεν νομίζω!

Τα 30€ είναι για ότι δεν καλύπτει η Apple σαν εγγύηση. Στην περίπτωση την δική μου εφόσον σε 3 μερες το κίνητο χάλασε αν το είχα αγοράσει απο την Apple θα μου αλλάζανε άμεσα, το kaiser το αρνήθηκε. Τελικά το πήγα στην apple ,και οχι στην infoquest μεσω του kaiser, και μου το αλλάξανε μεσα σε 2 μέρες. Ενώ αν πήγαινα στο kaiser θα ήθελα μια βδομάδα. Δυστυχώς Προτιμώ να δώσω 100€ και να εχω customer service και οχι να παρακαλαω το συγκεκριμένο κατάστημα να μου αλλάξει ενα χαλασμένο τηλεφωνο 3 ημερών.

#36   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2016 - 17:26

Ένα χρόνο εγγύηση δίνουν απο τι βλέπω , και την αλλάζουν δωρεάν ε; και τελευταία ερώτηση. Και iPhone 5s ( cosmote )και 6s(kaizer) η εγγύηση ειναι η απόδειξη αγοράς του κινητού.
Και τέλος η εγγύηση καλύπτει αλλαγή μπαταρίας ;( iPhone 5s σπασμένη οθόνη και μπαταρια με πολλούς κύκλους.
Ειμαι εντός εγγύησης απλα πάω το κινητό στο Γερμανό και τους ζητάω αλλαγή μπαταρίας ;;;

#37   johnap

johnap

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/09/2016 - 17:37

Για εγγύηση Apple ειναι η infoquest και isystem. Εφόσον το κινητο εντός της εγγύησης εχει πρόβλημα και διαπιστωθεί απο το service της Apple τοτε στο αλλάζουν. Άμα εχεις σπάσει την οθόνη δεν σε καλύπτει η εγγυηση λ, μόνο τα 30 ευρώ του kaiser σε καλύπτουν, από τι λενε στο kaiser!! Επίσης doa για apple δεν δινει το συγκεκριμένο κατάστημα.

#38   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2016 - 18:00

Δεν ημουν σαφής μάλλον,αγορασμένο iPhone 5s με
Σπασμένη οθόνη και χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας( θα του άλλαζα μπαταρια απλα αλλα έσπασε η οθόνη και πήρα καινούριο)
Το λοιπόν με καλύπτει η εγγύηση να το στείλω Γερμανό ινφοκουεστ κτλπ με σπασμένη οθόνη για αλλαγή μπαταρίας ;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες