Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά παράδοσης SMS στο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
234 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Exxxx

Exxxx

X

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2011 - 05:37

συγνωμη για το off topic αλλα οταν παω να βαλω το iphonedelivery απο cydia μου λεει I wasn't able to lovate file for the coreutils package.This might mean you need to manually fix this package. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω πολυ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2011 - 06:20

Δοκίμασε όπως είσαι να βάλεις το repo του hachulo.us/ και ας το έχεις ...Θα τρέξει κανονικά...?Και πες μας μετά αν λύθηκε το πρόβλημα ή παραμένει...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#213   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:29

Καλημερα σε ολους! :) Εβαλα το iphonedelivery σημερα και ολα καλα μεχρι στιγμης με τις αναφορες!Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι καποια στιγμη νεκρωσε το σημα μου για καποια δευτερολεπτα και μετα επανηλθε κανονικα..Παιζει να ειναι απο αυτο?Επισης μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο σημα γενικα?Α και κατι που ξεχασα..Επειδη μιλησα και στο τηλεφωνο,ενα παιδι δεν το ακουγα και τοσο καλα!Οκ δεν λεω μπορει να μην ειχα καλο σημα εκεινη την στιγμη αλλα με παραξενεψαν αυτα που ειπατε πιο πανω.. :unsure:

#214   Exxxx

Exxxx

X

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:31

Ευχαριστω φιλε μου κωστα το εκανα install αλλα και παλι δεν μου ερχεται αναφορα λεει οτι το εχω κανει install πρεπει να κανω τιποτα αλλο ακομα ?

#215   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:36

Καλημερα σε ολους! :) Εβαλα το iphonedelivery σημερα και ολα καλα μεχρι στιγμης με τις αναφορες!Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι καποια στιγμη νεκρωσε το σημα μου για καποια δευτερολεπτα και μετα επανηλθε κανονικα..Παιζει να ειναι απο αυτο?Επισης μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο σημα γενικα?Α και κατι που ξεχασα..Επειδη μιλησα και στο τηλεφωνο,ενα παιδι δεν το ακουγα και τοσο καλα!Οκ δεν λεω μπορει να μην ειχα καλο σημα εκεινη την στιγμη αλλα με παραξενεψαν αυτα που ειπατε πιο πανω.. :unsure:

Αυτο στο έκανε μόνο στην αρχή που το έκανες εγκατάσταση. Σωστά?

Δεν είναι τίποτα. Πάντα έτσι γίνεται.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#216   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:47

Αυτο στο έκανε μόνο στην αρχή που το έκανες εγκατάσταση. Σωστά?

Δεν είναι τίποτα. Πάντα έτσι γίνεται.

Ναι μονο στην αρχη μου το εκανε Νικο για καποια δευτερολεπτα μονο!Μετα του εκανα και ενα reboot καλου κακου και ολα οκ!Δεν ξανα εκανε κατι..Το μονο που ειπα με το τηλεφωνο χτες και σημερα(πριν λιγο) που δεν με ακουγαν τοσο καλα καποιες φορες!Αλλα αυτο μπορει να ειναι φυσιολογικο και να μην φταιει αυτο το app..Και κατι τελευταιο!Εχω ενεργοποιησει στις ρυθμισεις την "μετρηση χαρακτηρων" αλλα οταν γραφω μηνυμα δεν μου μετραει τιποτα!Μηπως ξερεις τι γινεται?

#217   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:49

Λόγω της εγκατάστασης ΄΄εγινε αυτο στην αρχή. Είναι φυσιολογικό.

Για τη μέτρηση, σε ποιο δίκτυο είσαι?

LG8ISzO.gif

#218   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:50

εγω το ειχα εγκαταστησει το iphone delivery και τη πρωτη ειχα προβληματα μεχρι που εκανα ρεστορε κ τη δευτερη ενω το ειχα ανοιχτο οποιος με επαιρνε εβγαινε κλειστο η οτι δεν ειχα σημα(βεβαια οχι συνεχεια αλλα 2-3 φορες τη μερα),μολις εκανα reboot ολα οκ...κ ετσι ξαναεκανα ρεστορε γτ με την απεγκατασταση δε λυθηκε κ τωρα δε το ξαναεβαλα κ μεχρι στιγμης ολα καλα...

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 16/06/2011 - 11:51

#219   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:53

Λόγω της εγκατάστασης ΄΄εγινε αυτο στην αρχή. Είναι φυσιολογικό.

Για τη μέτρηση, σε ποιο δίκτυο είσαι?

Στην κοσμοτε ειμαι(whats up)

#220   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:59

εγω το ειχα εγκαταστησει το iphone delivery και τη πρωτη ειχα προβληματα μεχρι που εκανα ρεστορε κ τη δευτερη ενω το ειχα ανοιχτο οποιος με επαιρνε εβγαινε κλειστο η οτι δεν ειχα σημα(βεβαια οχι συνεχεια αλλα 2-3 φορες τη μερα),μολις εκανα reboot ολα οκ...κ ετσι ξαναεκανα ρεστορε γτ με την απεγκατασταση δε λυθηκε κ τωρα δε το ξαναεβαλα κ μεχρι στιγμης ολα καλα...

Kαι εμενα απο χτες που το εβαλα μου εχουν ερθει καποιες κλησεις σε μηνυματα!!Και αυτο μου το εκανε σπανια πριν και επρεπε να ημουν σε μερος που να μην ειχε καθολου σημα το κινητο!Αρχιζω και το σκεφτομαι τωρα..Λες να ειναι απο αυτο ρε γ@μωτο και ειναι χρησιμη εφαρμογη ??? Ο μονος τροπος για να το βγαλουμε τελειως ειναι το restore δηλαδη?Δεν μπορουμε αλλιως?

#221   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:01

Στην κοσμοτε ειμαι(whats up)

Να φανταστώ 4.3.3?

LG8ISzO.gif

#222   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:02

Kαι εμενα απο χτες που το εβαλα μου εχουν ερθει καποιες κλησεις σε μηνυματα!!Και αυτο μου το εκανε σπανια πριν και επρεπε να ημουν σε μερος που να μην ειχε καθολου σημα το κινητο!Αρχιζω και το σκεφτομαι τωρα..Λες να ειναι απο αυτο ρε γ@μωτο και ειναι χρησιμη εφαρμογη ??? Ο μονος τροπος για να το βγαλουμε τελειως ειναι το restore δηλαδη?Δεν μπορουμε αλλιως?

εγω σου ειπα κ που το απεγκατεστησα και τις 2 φορες δε λυθηκε..μονο με ρεστορε...αν θες δοκιμασε κ εσυ μια απεγκατασταση πρωτα κ δες πως θα παει κ ενημερωσε..σου λεω με φουλ σημα κ εβγαινε κλειστο..κ αυτο απο τοτε που το εβαλα..χτες εκανα ρεστορε κ τελος..μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα...κ εβαλα οτι ειχακ πριν εκτος απο το Iphonedelivery

#223   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:07

Να φανταστώ 4.3.3?

Ναι 4.3.3!

#224   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:11

εγω σου ειπα κ που το απεγκατεστησα και τις 2 φορες δε λυθηκε..μονο με ρεστορε...αν θες δοκιμασε κ εσυ μια απεγκατασταση πρωτα κ δες πως θα παει κ ενημερωσε..σου λεω με φουλ σημα κ εβγαινε κλειστο..κ αυτο απο τοτε που το εβαλα..χτες εκανα ρεστορε κ τελος..μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα...κ εβαλα οτι ειχακ πριν εκτος απο το Iphonedelivery

Kαι εμενα οταν μου ηρθαν τα μηνυματα με τις κλησεις ειχα αν οχι φουλ σημα 3-4 γραμμες τουλαχιστον!Χμμ..Οκ θα το δω καποιες μερες ακομα να δω πως θα πανε τα πραγματα και θα ενημερωσω αμα κανω restore!Ευχαριστω ;)

#225   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:12

Ναι 4.3.3!

Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στη 4.3.3..

Και 'μενα μου έκανε κάτι περίεργα και πλέον το έβγαλα.

Το δοκίμασα απο 3 διαφορετικά Repo.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια