Αναφορά παράδοσης SMS στο iPhone
Δημοσίευση 16/06/2011 - 05:37
Ad
Δημοσίευση 16/06/2011 - 06:20
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:29
Καλημερα σε ολους! Εβαλα το iphonedelivery σημερα και ολα καλα μεχρι στιγμης με τις αναφορες!Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι καποια στιγμη νεκρωσε το σημα μου για καποια δευτερολεπτα και μετα επανηλθε κανονικα..Παιζει να ειναι απο αυτο?Επισης μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο σημα γενικα?Α και κατι που ξεχασα..Επειδη μιλησα και στο τηλεφωνο,ενα παιδι δεν το ακουγα και τοσο καλα!Οκ δεν λεω μπορει να μην ειχα καλο σημα εκεινη την στιγμη αλλα με παραξενεψαν αυτα που ειπατε πιο πανω..
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:31
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:36
Καλημερα σε ολους! Εβαλα το iphonedelivery σημερα και ολα καλα μεχρι στιγμης με τις αναφορες!Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι καποια στιγμη νεκρωσε το σημα μου για καποια δευτερολεπτα και μετα επανηλθε κανονικα..Παιζει να ειναι απο αυτο?Επισης μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο σημα γενικα?Α και κατι που ξεχασα..Επειδη μιλησα και στο τηλεφωνο,ενα παιδι δεν το ακουγα και τοσο καλα!Οκ δεν λεω μπορει να μην ειχα καλο σημα εκεινη την στιγμη αλλα με παραξενεψαν αυτα που ειπατε πιο πανω..
Αυτο στο έκανε μόνο στην αρχή που το έκανες εγκατάσταση. Σωστά?
Δεν είναι τίποτα. Πάντα έτσι γίνεται.
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:47
Αυτο στο έκανε μόνο στην αρχή που το έκανες εγκατάσταση. Σωστά?
Δεν είναι τίποτα. Πάντα έτσι γίνεται.
Ναι μονο στην αρχη μου το εκανε Νικο για καποια δευτερολεπτα μονο!Μετα του εκανα και ενα reboot καλου κακου και ολα οκ!Δεν ξανα εκανε κατι..Το μονο που ειπα με το τηλεφωνο χτες και σημερα(πριν λιγο) που δεν με ακουγαν τοσο καλα καποιες φορες!Αλλα αυτο μπορει να ειναι φυσιολογικο και να μην φταιει αυτο το app..Και κατι τελευταιο!Εχω ενεργοποιησει στις ρυθμισεις την "μετρηση χαρακτηρων" αλλα οταν γραφω μηνυμα δεν μου μετραει τιποτα!Μηπως ξερεις τι γινεται?
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:50
Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 16/06/2011 - 11:51
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:53
Λόγω της εγκατάστασης ΄΄εγινε αυτο στην αρχή. Είναι φυσιολογικό.
Για τη μέτρηση, σε ποιο δίκτυο είσαι?
Στην κοσμοτε ειμαι(whats up)
Δημοσίευση 16/06/2011 - 11:59
εγω το ειχα εγκαταστησει το iphone delivery και τη πρωτη ειχα προβληματα μεχρι που εκανα ρεστορε κ τη δευτερη ενω το ειχα ανοιχτο οποιος με επαιρνε εβγαινε κλειστο η οτι δεν ειχα σημα(βεβαια οχι συνεχεια αλλα 2-3 φορες τη μερα),μολις εκανα reboot ολα οκ...κ ετσι ξαναεκανα ρεστορε γτ με την απεγκατασταση δε λυθηκε κ τωρα δε το ξαναεβαλα κ μεχρι στιγμης ολα καλα...
Kαι εμενα απο χτες που το εβαλα μου εχουν ερθει καποιες κλησεις σε μηνυματα!!Και αυτο μου το εκανε σπανια πριν και επρεπε να ημουν σε μερος που να μην ειχε καθολου σημα το κινητο!Αρχιζω και το σκεφτομαι τωρα..Λες να ειναι απο αυτο ρε γ@μωτο και ειναι χρησιμη εφαρμογη Ο μονος τροπος για να το βγαλουμε τελειως ειναι το restore δηλαδη?Δεν μπορουμε αλλιως?
Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:02
εγω σου ειπα κ που το απεγκατεστησα και τις 2 φορες δε λυθηκε..μονο με ρεστορε...αν θες δοκιμασε κ εσυ μια απεγκατασταση πρωτα κ δες πως θα παει κ ενημερωσε..σου λεω με φουλ σημα κ εβγαινε κλειστο..κ αυτο απο τοτε που το εβαλα..χτες εκανα ρεστορε κ τελος..μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα...κ εβαλα οτι ειχακ πριν εκτος απο το IphonedeliveryKαι εμενα απο χτες που το εβαλα μου εχουν ερθει καποιες κλησεις σε μηνυματα!!Και αυτο μου το εκανε σπανια πριν και επρεπε να ημουν σε μερος που να μην ειχε καθολου σημα το κινητο!Αρχιζω και το σκεφτομαι τωρα..Λες να ειναι απο αυτο ρε γ@μωτο και ειναι χρησιμη εφαρμογη Ο μονος τροπος για να το βγαλουμε τελειως ειναι το restore δηλαδη?Δεν μπορουμε αλλιως?
Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:07
Να φανταστώ 4.3.3?
Ναι 4.3.3!
Δημοσίευση 16/06/2011 - 12:11
εγω σου ειπα κ που το απεγκατεστησα και τις 2 φορες δε λυθηκε..μονο με ρεστορε...αν θες δοκιμασε κ εσυ μια απεγκατασταση πρωτα κ δες πως θα παει κ ενημερωσε..σου λεω με φουλ σημα κ εβγαινε κλειστο..κ αυτο απο τοτε που το εβαλα..χτες εκανα ρεστορε κ τελος..μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα...κ εβαλα οτι ειχακ πριν εκτος απο το Iphonedelivery
Kαι εμενα οταν μου ηρθαν τα μηνυματα με τις κλησεις ειχα αν οχι φουλ σημα 3-4 γραμμες τουλαχιστον!Χμμ..Οκ θα το δω καποιες μερες ακομα να δω πως θα πανε τα πραγματα και θα ενημερωσω αμα κανω restore!Ευχαριστω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες