λοιπον update
φαινεται, το apt-get update δεν ειναι λυση μετα απο boot τα douplicate sources επανέρχονται, ή με refresh ή με εγκατασταση πακετου.
πηγα με WinSCP (δεν εχω βρει αλλο τροπο προς το παρον , το afc2add δεν ειναι ios7.1 compatible )
στο /private/etc/apt/sources.list.d/Cydia.list και αφησα μονο το Cydia.list
εκανα reboot και ξανα refresh (στο changes) και δεν πηρα σφάλμα
οσες φορες μεχρι στιγμης εκανε reload το cydia δεν βάρεσε
το δοκιμασα με εγκατασταση πακετου , wifi passwords, το οποιο μαλλον δεν ειναι και αυτο ios7.1 compatible
αναγκαστικα αλλα 2 tether reboot και δεν πηρα σφαλμα.
αρα τα duplicates φαινεται μεχρι στιγμης να λυνονται και χειροκινητη αφαιρεση απο τα sources.list.d
Οσο αναφορα το rearrange που κανει στα icons
1.μετα απο reboot, οταν ανοιγει η συσκευη την πρωτη φορα μετα απο tether boot μεσα ειναι ολα Ok
το Geeksnow συνεχιζει να γραφει tether booting.....μετα απο 30sec κανει respring η συσκευη μονη της, παντα. (αυτο το εκανε και στο αρχικο jb)
μετα το respring τα stock εικονιδια στα βγαζει εξω απο τους φακελους, και συνεχιζει να γραφει το geeksnow booting.......για 100 χρονια, το βγαζεις και εισαι ετοιμος.
εδω θα περιμενα να μου γραψει ενα done, success, finish κατι...αλλα συνεχιζει να γραφει booting with opensnow αρα το βγαζω ετσι ?
2.μπορεις ομως να τη βγαλεις τη συσκευη απο το geeksnow και πριν το respring , και εχεις το springboard οπως το εχεις ρυθμισει. μπορεις μετα να κανεις respring χωρις προβλημα.
Δεν εχω δει κατι κακο μεχρι στιγμης με το 2.
Αυτα προς το παρόν
Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 22/04/2014 - 02:33