Παιδια αφου το ξερετε τωρα, οτι εχει πανω το μηλαρακι πουλαει οτι και να ειναι. Η εικονα που βλεπουμε δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι πραγματικη αλλα και να ειναι, βλεπουμε μονο ενα κομματι.
Δεν εχει νοημα να λεμε σε ποιους αρεσει και ποιους οχι αφου δεν εχουμε πληρη εικονα ακομα. Για οσους παρομοιαζουν την κατασταση με το iphone 4 να πω πως τοτε ειχαμε δει ολοκληρο το τηλεφωνο. Ακομα θυμαμαι την ατακα του Steve στο keynote: don't tell me you have seen this, you ain't seen nothing.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι η εξης για οση αξια εχει: Η ταση της αγορας δειχνει οτι πλεον τα κινητα τηλεφωνα μεγαλωνουν και αυτο γιατι πλεον δεν ειναι μονο τηλεφωνα. Το κειμενο τους πρεπει να εμφανιζεται ευαναγνωστο και καθαρο. Ως εκ τουτου, οι οθονες καλουνται να ειναι μεγαλυτερες σε μεγεθος. Το αν το iphone 6 θα ειναι ομορφο τελικα, το αφηνουμε στους designers της Apple. Τοσα χρονια εβγαζε διαμαντια και αριστουργιματα απο πλευρας design. Βεβαια, παλι προσωπικη αποψη, το iphone 5, 5S, 5C δεν μου αρεσαν γιατι μεγαλωσε το υψος της συσκευης ενω το πλατος οχι με αποτελεσμα να γινει αυτο που πολλοι λενε "τηλεκοντρολ".
Κραταω μικρο καλαθι γιατι μετα τον θανατο του Steve, δεν μου εχει κανει αισθηση καποια Apple συσκευη. Τωρα ειτε εχει χασει στα ματια μου την θαμπαδα που ειχε το iphone, ειτε δεν ξερουν να το παρουσιασουν οπως ηξερε ο Steve. Κακα τα ψεματα, μονο οταν ανεβαινε στο Keynote ο Steve και στο παρουσιαζε, σου δημιουργουσε την αναγκη να το παρεις. Για μενα η Apple σημερα πουλαει το ονομα που καποιος αλλος εχτισε.
Κλεινοντας να πω οτι εχω μεινει ακομα με το 4αρι ψαχνοντας να βρω μια συσκευη εκτος Apple που θα με κερδισει τοσο πολυ οσο το iPhone 4. Τα παραπανω, ειναι η προσωπικη μου αποψη μην πεσετε να με φατε γιατι ειπα τα τωρινα μοντελα τηλεκοντρολ και φυσικα μην προσπαθησετε να με πεισετε οτι δεν ειναι
Over and out!