Μπορείς να ζητήσεις επανεκτύπωση.
Για το πρόγραμμα της αντικατάστασης, το βλέπουν έτσι και αλλιώς απο το S/N.
Δημοσίευση 09/05/2014 - 20:12
Αυτο φιλε, πρωτη φορα το ακουω και αναφερομαι και για την δικια μου περιπτωση αλλα και για αλλες.
Και εμένα σήμερα το πρωι στην istorm καλλιθέας μου είπαν γίνεται επισκευή του κουμπιού και οτι δεν δίνουν ανακατασκευασμένο iPhone! Να διευκρινίσει κάποιος αν εχει διαφορετική αντιμετώπιση!
Δημοσίευση 09/05/2014 - 20:28
Οι περισσοτεροι εχουμε πει οτι ετσι μας απαντησαν και καποιος ειχε πει οτι του ειπαν για καινουργιο.
Εγω αυτα εγραψα:
Εγω το πηγα σημερα στην info στον Κηφισο. Μου ειπε το παλικαρι τα κλασσικα για ανακατασκευασμενο , τον ρωτησα αν τυχον υπαρχει περιπτωση αυτο που θα μου στειλουν να μην εχει την 7.1 αλλα μου ειπε οτι λογικα ειναι απιθανο. Και μου ειπε οτι στην καλυτερη σε 3-4 μερες να ειναι ετοιμο..
Τελος δεν ξερω αν απλως δεν το αναφερουν οι υπολοιποι αλλα εμενα μου ειπε οτι θα σταλει με courier δωρεαν.
Δημοσίευση 10/05/2014 - 08:45
Δημοσίευση 10/05/2014 - 09:18
Δημοσίευση 10/05/2014 - 13:31
Η αληθεια ειναι οτι δεν αναφερουν καποια ημερομηνια καπου. Εγω σκεφτομαι μηπως διαρκει μεχρι την ληξη της εγγυησης των παρτιδων iPhone5 που εχουν προβλημα
Δημοσίευση 10/05/2014 - 13:42
Κάπου είχα διαβάσει ότι ισχύει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Όταν περάσουν 2 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του iPhone 5.
edit:εδώ
The program will be expanded to other countries in May, and will expire September 21, 2014, two years after the iPhone 5 first went on sale
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 10/05/2014 - 13:52
Δημοσίευση 10/05/2014 - 13:45
Κάπου είχα διαβάσει ότι ισχύει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Όταν περάσουν 2 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του iPhone 5.
Δημοσίευση 10/05/2014 - 17:10
Δημοσίευση 10/05/2014 - 17:20
Επισης το πηγε καποιος την Δευτερα και του εχει βγαλει κατι περα το οτι βρισκεται σε τεχνικο ελεγχο ?
Δημοσίευση 11/05/2014 - 23:14
ρε παιδια διαβαζω ολα αυτα που γραφεται και θελω να σας πω και εμενα τι μου ειπαν στην info στον κηφισο...ρωτησα και μου ειπαι οτι αν το κινητο σου ειναι στον 1 χρονο της εγγυησης τοτε σου δινουν αλλο ανακατασκευασμενο ενω αν εχει περασει ενας χρονος στο επισκευαζουν..απλως ακομα δεν τους εχει διευκρινισει η apple αν θα το επισκευασουν στην ελλαδα η θα το στειλουν στην ολλανδια..εμενα αυτα μου ειπε και επισης δεν μου αποκλισε το ενδεχωμενο να δωσουν σε ολους ανακατασκευασμενο...δηλαδη απλα περιμενουμε απο οτι ειπε....ξερει κανεις κατι νεοτερο η κατι πιο εγκυρο??
Δημοσίευση 11/05/2014 - 23:19
http://www.iphonehel...13#entry1561187
Επισης και εγω που πηγα στην Info στον Κηφισο και ειναι περισσοτερο απο 1 χρονο το κινητο το παλικαρι στην υποδοχη μου ειπε για ανακατασκευασμενο.
Δημοσίευση 11/05/2014 - 23:22
ρε παιδια διαβαζω ολα αυτα που γραφεται και θελω να σας πω και εμενα τι μου ειπαν στην info στον κηφισο...ρωτησα και μου ειπαι οτι αν το κινητο σου ειναι στον 1 χρονο της εγγυησης τοτε σου δινουν αλλο ανακατασκευασμενο ενω αν εχει περασει ενας χρονος στο επισκευαζουν..απλως ακομα δεν τους εχει διευκρινισει η apple αν θα το επισκευασουν στην ελλαδα η θα το στειλουν στην ολλανδια..εμενα αυτα μου ειπε και επισης δεν μου αποκλισε το ενδεχωμενο να δωσουν σε ολους ανακατασκευασμενο...δηλαδη απλα περιμενουμε απο οτι ειπε....ξερει κανεις κατι νεοτερο η κατι πιο εγκυρο??
Σχετικά με την επισκευή και όχι αντικατάσταση στα τηλέφωνα που είναι στον δεύτερο χρόνο, το ίδιο ακριβώς μου είπαν χθες το πρωί και στα δύο iStorm της Θεσσαλονίκης.
Παρόλα αυτά ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το ποστ των οδηγιών είναι ότι περίμενα αύριο το πρωί να μιλήσω με την Infoquest να το επιβεβαιώσω όσο μπορώ.
Οπότε stay tuned, λογικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση.
Δημοσίευση 12/05/2014 - 00:33
Σοβαρα ? Φτου.........
Μακαρι να μην ισχυει......
Δημοσίευση 12/05/2014 - 00:49
Θα μάθουμε αύριο.
Γιατί αν ισχύει τα πράγματα μπερδεύονται και παραπέρα καθώς επηρεάζονται και άλλες παράμετροι.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες