Νικο ερώτηση. Ανακατασκευασμένο σε ανακατασκευασμένο και επίσης σε ανακατασκευασμένο πόσους μήνες επιπλέον εχω εγγυηση;; 9;; (3+3+3);; Πως παει;;Το πηγαίνει κανονικά. Θα κάνουν αντικατάσταση.
Πρόγραμμα αντικατάστασης iPhone 5 με ελαττωματικό Sleep/Wake button
Δημοσίευση 15/10/2014 - 20:17
Ad
Δημοσίευση 15/10/2014 - 22:20
Πλέον ειναι στον 2ο. Ισχυει δλδ στο τελος του 2ου;;Προς το τέλος της εγγύησης δίνουν υποτίθεται + 3 μήνες.
Φυσικά όταν είσαι στο πρώτο χρόνο, δεν έχει καμία σημασία μιας και σε καλύπτει η 2ετία.
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:39
Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:50
Καλησπέρα να κανω και εγω μια ερώτηση . Εχω iPhone 5 και πριν καιρό η μπαταρία τα είχε φτύσει τέλειος έτσι παραγγηλα μια και την άλλαξα μόνος μου. Μετά απο καιρό είδα για το προγράμματα αντικατάστασης του κουμπιού και της μπαταρίας. Τώρα το κουμπί μου πρέπει να το πατήσω αρκετές φορές για να δουλέψει . Τι να κανω να βάλω την παλιά του μπαταρία και να το πάω και να ελπίζω να το δεχτούν . Είχα την εντύπωση ότι τα iPhone είχαν ενα χρόνο εγγύηση για αυτό τον λόγο το άνοιξα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουν ότι εχει ανοιχτεί πχ κάποιο χαρτί ;
Βάλε την παλιά και στείλτο, εκτός και αν τραυμάτισες τη μπαταρία όταν την έβγαζες η την οθόνη
Δημοσίευση 16/10/2014 - 06:57
Υπαρχει κανεις που την κραταει μετα την αλλαγη;Βάλε την παλιά και στείλτο, εκτός και αν τραυμάτισες τη μπαταρία όταν την έβγαζες η την οθόνη
Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 16/10/2014 - 06:58
Δημοσίευση 16/10/2014 - 06:59
ναι
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 17/10/2014 - 22:28
ποσο εχουν τα μεταφορικα για infoquest ?
Δημοσίευση 18/10/2014 - 08:59
Δημοσίευση 25/11/2014 - 23:01
Είχα και εγώ θέμα με το power button. Το Δεκέμβριο λήγει η εγγύησή μου και είπα να το στείλω στην info quest. Είχα επικοινωνήσει πιο πριν μαζί τους τηλεφωνικά μου είχαν πει για Ολλανδία κλπ κλπ. Τους είπα ότι υπάρχει απόδειξη και αιτούμαι 2ετή εγγύηση και αμέσως η κοπέλα στο τηλέφωνο είπε ότι εφόσον υπάρχει απόδειξη γίνεται τεχνικός έλεγχος και σε 2-3 μέρες στέλνουν καινούρια συσκευή. Τα έστειλα στην info quest μαζί με μία αίτηση περί 2ετής εγγύησης και σε 5 μέρες πήρα πίσω ανακατασκευασμένο με ζελατίνες που λειτουργεί άψογα. Τετάρτη το έστειλα, Δευτέρα το είχα πίσω.
Δημοσίευση 26/11/2014 - 00:15
Είχα και εγώ θέμα με το power button. Το Δεκέμβριο λήγει η εγγύησή μου και είπα να το στείλω στην info quest. Είχα επικοινωνήσει πιο πριν μαζί τους τηλεφωνικά μου είχαν πει για Ολλανδία κλπ κλπ. Τους είπα ότι υπάρχει απόδειξη και αιτούμαι 2ετή εγγύηση και αμέσως η κοπέλα στο τηλέφωνο είπε ότι εφόσον υπάρχει απόδειξη γίνεται τεχνικός έλεγχος και σε 2-3 μέρες στέλνουν καινούρια συσκευή. Τα έστειλα στην info quest μαζί με μία αίτηση περί 2ετής εγγύησης και σε 5 μέρες πήρα πίσω ανακατασκευασμένο με ζελατίνες που λειτουργεί άψογα. Τετάρτη το έστειλα, Δευτέρα το είχα πίσω.
Στην ουσία αυτό που έγινε με εσένα ήταν ότι δεν το πέρασαν στο πρόγραμμα αντικατάστασης, αλλά το πέρασαν σαν απλή ελαττωματική συσκευή εντός εγγύησης ώστε να πάρεις ανακατασκευασμένο και να μην περιμένεις.
Δημοσίευση 26/11/2014 - 00:41
Στην ουσία αυτό που έγινε με εσένα ήταν ότι δεν το πέρασαν στο πρόγραμμα αντικατάστασης, αλλά το πέρασαν σαν απλή ελαττωματική συσκευή εντός εγγύησης ώστε να πάρεις ανακατασκευασμένο και να μην περιμένεις.
Πάλι καλά! Γιατί 40 μερες χωρίς iphone δεν παλεύεται πιστεύω.. Τους είχα πει ότι είχε και θέμα με μπαταρία, που όντως είχε, χωρίς να είναι στο πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας, Αφού το άλλαξαν πάλι καλά! Με την εγγύηση όμως τι γίνεται; Η κανονική μου τελειώνει μέσα Δεκεμβρίου. Ισχύει κάποια 3μηνη ή 6μηνη παράταση λόγω αντικατάστασης ή μπα;
Δημοσίευση 26/11/2014 - 01:44
Όταν λες κανονική σου εννοείς τη διετία?
Αν ναι, τότε εφόσον σου μένει λιγότερο από 3 μήνες, η συσκευή που πήρες έχει 3 μήνες εγγύηση.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες