Επειδή λέει πιο πάνω ότι καλύπτει μονο τα εντός εγγύησης τηλέφωνα !
μιλα αυριο με infoquest θα στο περασουν.το δικο μου ηταν εκτος εγγυησης και το περασαν.
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:20
Επειδή λέει πιο πάνω ότι καλύπτει μονο τα εντός εγγύησης τηλέφωνα !
μιλα αυριο με infoquest θα στο περασουν.το δικο μου ηταν εκτος εγγυησης και το περασαν.
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:22
Καλως. 3 αποριες. Ποσο καιρο καναν να το φτιαξουν? Σου δωσαν αλλο κινητο για αυτο το διαστημα? Πρεπει αναγκαστικα να κανω restore κλπ?
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:30
απο την στιγμη που περασει στο service και στο περασουν απο ελεγχω κανει 5 με 7 μερες.αν εισαι επαρχια υπολογιζεις παραπανω.δεν σου δινουν αλλο κινητο και πρεπει να κανεις restore.σου κανω παραθεση για την προετοιμασια που πρεπει να κανεις :
Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε iOS 6 ή iOS 7, θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση του iPhone σε iOS 8 μετά την αντικατάσταση του μηχανισμού του κουμπιού ύπνου/αφύπνισης.
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:32
Αθηνα ειμαι οκ. Μεγαλο προβλημα που δεν δινουν κινητο τεσπα. Σε ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:45
Αθηνα ειμαι οκ. Μεγαλο προβλημα που δεν δινουν κινητο τεσπα. Σε ευχαριστω πολυ
να ξεμπερδεψεις γρηγορα
Δημοσίευση 12/05/2015 - 06:41
Φιλε καλημερα.δεν ξερω αν θα σε προλαβω.Αθηνα ειμαι οκ. Μεγαλο προβλημα που δεν δινουν κινητο τεσπα. Σε ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 12/05/2015 - 13:49
Δημοσίευση 13/05/2015 - 08:38
Εχουν πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση. Αν στο παιξουν ιστορια πας αλλου.Οκ Ευχαριστω! Με πρόλαβες! Μήπως θα ναι πιο αύστηροι όμως όσον αφορά το θέμα της εγγύησης ;;
Δημοσίευση 10/09/2015 - 02:06
Δημοσίευση 10/09/2015 - 03:40
Ξεθαβω το θεμα μιας κ εχω προβλημα με το power button. Πιανει απλα δεν εχει την ιδια αισθηση και φοβαμαι μην τα φτυσει. Οπως και με τη μπαταρια ειχα θεμα. Αν το παω τωρα ισχυουν τα προγραμματα ακομα; Στο isystem στο εκπτωτικο μπορω να το παω; Ποσες μερες κανει περιπου;
ισχυει ακομα το προγραμμα.κανε αυριο ενα τηλ να σου πουνε.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 21:48
Καλησπέρες
Τα φώτα σας!
Στις 10 Οκτωβρίου καταχώρησα το s/n του κινητού μου στην αντίστοιχη σελίδα της apple και έλαβα την επιβεβαίωση ότι η συσκεύη μου καλύπτεται απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα (κάνω και μια εκτύπωση).
Περιχαρής λέω άστο για αργότερα λόγω επαγγελαμτικών ταξιδιών και συχνών μετακινήσεων, έχοντας στο μυαλό μου σαν καταληκτική ημερομηνία (κάλυψη για 3 χρόνια απο την πρώτη λιανική πώληση) τον Φεβρουάριο του 2016.
Αρχές του μήνα αποφασίζω να το στείλω. Ξεθάβω το παλίο 3gs, κρατάω ένα πρόσφατα backup και λέω ας τυπώσω μια πρόσφατη επιβεβαίωση κάλυψης της συσκευής να την επισυνάψω στο δέμα...
Και παίρνω ένα ωραιότατο ...η συσκευή ΔΕΝ καλύπτεται.... Τα πιάσαμε τα λεφτά μας !!!
Επικονώνησα με το customer support της apple, άνοιξα case και περίμενα επανεκτύπωση της απόδειξης αγοράς απο την Vodafone... (Το κατάστημα που είχε γίνει η αγορά έχει κλείσει εδω και καιρό...) Μετά από 3-4 μέρες τηλ. επικοινωνιών μου στέλνουν Βεβαίωση Αγοράς με ημερομηνία αγοράς 31/10/2012. Και μένω άναυδος....
Υπάρχουν σελίδες που με το IMEI μου βγάζουν ημερομηνία ενεργοποίησης 19.02.2015 (πχ. iphoneimei.info)και επίσης είμαι 99% σίγουρος ότι η ημερομηνία είναι Φεβρουάριος 2013. Επισυνάπτω και screenshot.
Κάθε πληροφορία ή βοήθεια ευπρόσδεκτη
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:31
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:52
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες