παντως θα γελασω παρα πολυ αν το επομενο ειναι με 4αρα οθονη με μπαταρια λιγων ωρων παραπανω λιγο λεπτοτερο σαν φετα ζαμπον( το 4 το λεγαν τοστ στο 5 βγηκε η μια φετα ε τωρα ξερετε τι μενει.. ) και ερχεται παλι ετοιμο γρατσουνισμενο
iPhone 6 ''dummy unit'' με όλα τα χαρακτηριστικά των τελευταίων leaks
Δημοσίευση 04/05/2014 - 20:58
Ad
Δημοσίευση 04/05/2014 - 21:56
οοοοαχχαχαχαχαχαχαχααχ
Αυτό που βλέπω είναι ότι είσαι ανίδεος και πρόβατο του android. Και αυτό το λέει κάποιος που έχει το note3. Το έχω λίγο παραπάνω από ένα 6μηνο και θέλω να πάω σε iPhone
Δημοσίευση 04/05/2014 - 22:10
φιλε θα ειχε πραγματικα πολυ ενδιαφερον να μας πεις γιατι θες να πας σε Iphone γιατι απο ολους εχει περασει και η αναποδη σκεψη και η δικη σου..
Δημοσίευση 04/05/2014 - 22:33
Αυτό που βλέπω είναι ότι είσαι ανίδεος και πρόβατο του android. Και αυτό το λέει κάποιος που έχει το note3. Το έχω λίγο παραπάνω από ένα 6μηνο και θέλω να πάω σε iPhone
θα πας σε iphone?? το νοτε έχει πενάκι από κάτω
Δημοσίευση 04/05/2014 - 22:37
Δεν μου κάνει το android... Αυτό που έχω πάθει και πραγματικά μου σπάει τα νεύρα είναι ότι έχω το πριν λίγες βδομάδες καλύτερο android κινητό και πολλές φορές άμα είχα πολλά ανοιχτά να τρέχουν μου laggare απίστευτα... Το iOS είναι πολύ πιο stable λειτουργικό με πολύ καλύτερη διαχείρηση των πόρων...
Επίσης για την samsung συγκεκριμένα θα πω πως όλα αυτά τα πιασάρικα features όπως air swipe ή πως τα λένε είναι άχρηστα... Έκανα μια φορά το κομμάτι μου σε 2-3 φίλους και μετά τα απενεργοποίησα γιατί έτρωγαν την μπαταρία(από την οποία έχω απογοητευτεί).
Και ναι γενικά από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου η παραμετροποίηση το android μου είναι αδιάφορο(βέβαια έχω ακούσει πολλά καλά για το vanilla android στο nexus5 και θα ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό κάποια στιγμή).
Αλλά ναι προφανώς όμως δεν θα βγω να κράξω ούτε να ειρωνευτώ κανέναν που χρησιμοποιεί android ή iOS όπως το παλικάρι από πάνω. Χρησιμοποιώ ότι με καλύπτει όπως είπαν και πολλά παιδιά πιο πριν.
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:28
Και στο G2 & στο N5 & στο HTC One η μπαταρία δεν βγαίνει....
Δεν είδα παράπονα απο κανένα....
Το τραβας χωρίς λογο αυτή τη στιγμη.
Καλά κανει και σε καλύπτει το Ν2 σου, αλλά η τεχνολογία έχει προχωρησει αν θες να το πάμε εκει.
Και σου ξαναλεω, έχω android και έχουν περάσει απο τα χέρια μου όλες οι ναυαρχίδες. Το G2 (που κακά τα ψέμματα είναι μίνι αντιγραφή του iPhone σε κάποια σημεία) είναι το πιο VFM και απο τις καλύτερες υλοποιήσεις android συσκευών.
Ρε συ Πανο, sorry αλλά θα μείνω σε αυτό που λες. Δλδ σε τι ακριβώς μοιάζει το G2 από οποιαδήποτε iPhone? Το ανύπαρκτο μπεζελ, τα κουμπιά στην πλατη, τα soft keys, την υπέρτατη 5.1" οθόνη ή την τεράστια μπαταρία? Εντάξει είμαστε σε φόρουμ με i προϊόντα αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι την αντιγράφουν(μάλλον το ανάποδο έχει αρχίσει να γίνεται).
Όπως επίσης και για το μέγεθος του κινητού και ότι θα δεν υπάρχει χώρος για το καλοκαίρι, δλδ μόλις βγει το 4,7" iPhone που λογικά θα είναι στο μέγεθος του G2, N5, S4/S5 και αυτό λόγο φυσικού κουμπιού τι θα λέμε? Μετά θα μεγαλώσουν οι τσέπες μας? Ή θέλεις να μου πεις ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσεις τις 5" για να πας στις 4"?
Πάντως όπως και να βγει τι επόμενο iPhone θα είναι ωραίο, γιατί θα είναι μια καινούργια/ φρέσκια συσκευή και θέλω να πιστεύω οχι κάτι συνηθισμένο.
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:32
Ρε συ Πανο, sorry αλλά θα μείνω σε αυτό που λες. Δλδ σε τι ακριβώς μοιάζει το G2 από οποιαδήποτε iPhone? Το ανύπαρκτο μπεζελ, τα κουμπιά στην πλατη, τα soft keys, την υπέρτατη 5.1" οθόνη ή την τεράστια μπαταρία? Εντάξει είμαστε σε φόρουμ με i προϊόντα αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι την αντιγράφουν(μάλλον το ανάποδο έχει αρχίσει να γίνεται).
Όπως επίσης και για το μέγεθος του κινητού και ότι θα δεν υπάρχει χώρος για το καλοκαίρι, δλδ μόλις βγει το 4,7" iPhone που λογικά θα είναι στο μέγεθος του G2, N5, S4/S5 και αυτό λόγο φυσικού κουμπιού τι θα λέμε? Μετά θα μεγαλώσουν οι τσέπες μας? Ή θέλεις να μου πεις ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσεις τις 5" για να πας στις 4"?
Πάντως όπως και να βγει τι επόμενο iPhone θα είναι ωραίο, γιατί θα είναι μια καινούργια/ φρέσκια συσκευή και θέλω να πιστεύω οχι κάτι συνηθισμένο.
Μοιάζει, όπως και το Ν5. Τα ηχεία απο κάτω και το Jack των ακουστικών (στο G2), η καρφίτσα για να μπαίνει η Sim, η μη αποσπώμενη μπαταρία.... Πρωτα τα iPhone ξεκίνησαν με αυτά αν δεν κάνω λάθος.
Ουτε το iPhone 4.7 θα χωράει. Γι αυτό μιλάμε για το 3GS....Δεν θα το αφήσω, αλλά σαν 2η συσκευή πολύ εύκολα! Για όταν Κυκλοφορώ και δεν μπορω να έχω μαζί μου το μεγαλο κιν. Αλλά ας ερθει εκείνη η ωρα και βλέπουμε!
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:43
Μοιάζει, όπως και το Ν5. Τα ηχεία απο κάτω και το Jack των ακουστικών (στο G2), η καρφίτσα για να μπαίνει η Sim, η μη αποσπώμενη μπαταρία.... Πρωτα τα iPhone ξεκίνησαν με αυτά αν δεν κάνω λάθος.
Ουτε το iPhone 4.7 θα χωράει. Γι αυτό μιλάμε για το 3GS....Δεν θα το αφήσω, αλλά σαν 2η συσκευή πολύ εύκολα! Για όταν Κυκλοφορώ και δεν μπορω να έχω μαζί μου το μεγαλο κιν. Αλλά ας ερθει εκείνη η ωρα και βλέπουμε!
Ε όχι ρε συ Πανο, το 80% των κινητών δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία, όπως επίσης πολλά κινητά έχουν τα ηχεία(μόνο ηχεία) στο κάτω μέρος(ακόμη και το κινητό με το οποίο γράφω αυτά) όπως επίσης το 90% έχει πορτάκι για την σιμ(αυτό συνεπάγεται με το unibody),αν είναι έτσι σχεδόν όλα τα κινητά μοιάζουν με το iphon, δεν θα το έλεγα. Και στο ξανά λέω όταν θα βγει το καινούργιο θα λέμε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.....
Καλά το τελευταίο με το 3gs δεν το πιστεύω ότι θα συμβεί ειδικά όταν μιλάμε για σένα το πολύ πολύ να μια προσπάθεια και μετά από 5 λεπτά να το αφήσεις πίσω(5λεπτσ μπορεί να είναι και πολλά)
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:46
Ε όχι ρε συ Πανο, το 80% των κινητών δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία, όπως επίσης πολλά κινητά έχουν τα ηχεία(μόνο ηχεία) στο κάτω μέρος(ακόμη και το κινητό με το οποίο γράφω αυτά) όπως επίσης το 90% έχει πορτάκι για την σιμ(αυτό συνεπάγεται με το unibody),αν είναι έτσι σχεδόν όλα τα κινητά μοιάζουν με το iphon, δεν θα το έλεγα. Και στο ξανά λέω όταν θα βγει το καινούργιο θα λέμε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.....
Καλά το τελευταίο με το 3gs δεν το πιστεύω ότι θα συμβεί ειδικά όταν μιλάμε για σένα το πολύ πολύ να μια προσπάθεια και μετά από 5 λεπτά να το αφήσεις πίσω(5λεπτσ μπορεί να είναι και πολλά)
Τι να σου πω, μπορεί. Πάντως το G2 όταν το εκανα unboxing νόμιζα οτι άνοιγα iPhone κάποια στιγμη. Κορυφαίο στην κατηγορία του αλλά κάτι δανείζεται.... και αυτό απο το οποιο γραφείς είναι παιδι του G2 μην ξεχνάς
Όπως και το iPhone απο κάπου αλλου μπορεί να έχει πάρει. Δεν καταδικάζω, ουτε θεοποιω κάποια συσκευή. Απλα λέω τι βλέπω σαν καταναλωτής.
Πίστεψε με το 3GS είναι VFM συσκευή για το καλοκαίρι! Περισυ την έβγαλα με iPhone 3G για κάποιο διαστημα! Και το 5αρι δίπλα στο κουτί του.
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:57
Τι να σου πω, μπορεί. Πάντως το G2 όταν το εκανα unboxing νόμιζα οτι άνοιγα iPhone κάποια στιγμη. Κορυφαίο στην κατηγορία του αλλά κάτι δανείζεται.... και αυτό απο το οποιο γραφείς είναι παιδι του G2 μην ξεχνάς
Όπως και το iPhone απο κάπου αλλου μπορεί να έχει πάρει. Δεν καταδικάζω, ουτε θεοποιω κάποια συσκευή. Απλα λέω τι βλέπω σαν καταναλωτής.
Πίστεψε με το 3GS είναι VFM συσκευή για το καλοκαίρι! Περισυ την έβγαλα με iPhone 3G για κάποιο διαστημα! Και το 5αρι δίπλα στο κουτί του.
Μάλλον δεν είδες την υπογραφή είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.....
Και πάλι δεν το πιστεύω, αν έχεις συνηθίσει στην ταχύτητα του Ν5 δύσκολα πας σε κάτι άλλο.....ειδικά σε τόσο παλιά συσκευή...
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:57
Μάλλον δεν είδες την υπογραφή είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.....
Και πάλι δεν το πιστεύω, αν έχεις συνηθίσει στην ταχύτητα του Ν5 δύσκολα πας σε κάτι άλλο.....ειδικά σε τόσο παλιά συσκευή...
Δεν έχει υπογραφές το forum
Δημοσίευση 05/05/2014 - 00:59
Δεν έχει υπογραφές το forum
Με Lumia 920, έτσι για να έχω μια άποψη και στο θέμα wp
Δημοσίευση 05/05/2014 - 20:49
Δημοσίευση 05/05/2014 - 21:45
το γυαλί μπροστά που είναι στρογγυλοποιημένο γιατί μου θυμίζει κάτι από άλλα κινητά?
Δημοσίευση 05/05/2014 - 21:57
το γυαλί μπροστά που είναι στρογγυλοποιημένο γιατί μου θυμίζει κάτι από άλλα κινητά?
Το iPhone 2G σου θυμίζει μάλλον που μετά το αντέγραψαν...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες