Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

iPhone 6 ''dummy unit'' με όλα τα χαρακτηριστικά των τελευταίων leaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
149 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:00

Σε καταλαβαίνω , γιατί κ εγώ στην αρχή κατέβασα αρκετά καντήλια μέχρι να καταλήξω κάπου και να "στησω" το κινητό όπως θέλω. 

Εντάξει, μετά συνήθισα :P

Δεν καταλαβαίνουν όλοι ότι iOS και Android έχουν σαν κοινό , το γεγονός οτι μπαίνουν σε κινητα , απο εκεί και πέρα καμία σχέση. Το ένα είναι ένα λειτουργικό που συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας που το δημιούργησε (iOS) , ενώ το άλλο είναι λειτουργικό πασπαρτού που μπορεί να μπεί σε οποιαδήποτε συσκευή και απλά προσφέρει μερικά έξτρα πραγματα που κάποιοι τα θέλουν ενώ σε άλλους είναι άχρηστα. Έχουν και τα 2 καλά και κακά κομμάτια σύμφωνα με τον καθένα μας και για αυτό επιλέγουμε το ένα ή το άλλο.

Τέλος πάντων , για παραπάνω VS πάμε στο γνωστό topic να μη λερώνουμε αυτό :)

Δεν το λερωνουμε .. Το στολίζουμε !

ΕΙναι ακριβως οπως τα λες ... Το iOS διαιωνιζει και πηγαινει ακομη παραπερα την φιλοσοφια που γεννησε τα πρωτα macintosh ... Το Android διαιωνιζει την φιλοσοφια (αλλα και τα λθη) που γεννησαν τα PC και το Linux...  

Ο πατερας μου (ενας ηλικιωμενος ανθρωπος ) δεν εμαθε ποτε του να χειριζεται PC. Δεν φταει αυτος τοσο οσο η φιλοσοφια των PC (και ολοι εμεις που την συντηρησαμε ολα αυτα τα χρονια δουλευοντας σε αυτα) που ζηταει πολλα απο αυτον για να μπορεσει να κανει την δουλεια του σε ενα PC. Και φυσικα ουτε λογος να γινεται για να πιασει Android ... Αλλα λατρευει το ipad του και ολα αυτα που μπορει να κανει πανω στην δουλεια του με αυτο χωρις να χρειαζεται να ασχοληθει με τα ενδοτερα της συσκευης ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:08

Ρε και εγω κατεβαζω καντηλια καθε φορα που χρειαζεται να ασχοληθω με το Android αλλα αναγνωριζω σε σενα και σε οσους το χρησιμοποιουν την πιθανοτητα να κατεληξαν σε αυτο υστερα απο ωριμη και λογικη κριση και οχι επειδη ειναι προβατα η παραμυθιαστηκαν απο το τεραστιο marketing budget της Samsung για παραδειγμα.... Για τον billmw ομως δεν φαινεται να ειναι ετσι. Οσοι προτιμουν το iOS ειναι προβατα και υποδεεστεροι πνευματικα (περιπου οπως οι εβραιοι για τους ναζι) .

οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται

#78   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:15

Δεν το λερωνουμε .. Το στολίζουμε !

ΕΙναι ακριβως οπως τα λες ... Το iOS διαιωνιζει και πηγαινει ακομη παραπερα την φιλοσοφια που γεννησε τα πρωτα macintosh ... Το Android διαιωνιζει την φιλοσοφια (αλλα και τα λθη) που γεννησαν τα PC και το Linux...
Ο πατερας μου (ενας ηλικιωμενος ανθρωπος ) δεν εμαθε ποτε του να χειριζεται PC. Δεν φταει αυτος τοσο οσο η φιλοσοφια των PC (και ολοι εμεις που την συντηρησαμε ολα αυτα τα χρονια δουλευοντας σε αυτα) που ζηταει πολλα απο αυτον για να μπορεσει να κανει την δουλεια του σε ενα PC. Και φυσικα ουτε λογος να γινεται για να πιασει Android ... Αλλα λατρευει το ipad του και ολα αυτα που μπορει να κανει πανω στην δουλεια του με αυτο χωρις να χρειαζεται να ασχοληθει με τα ενδοτερα της συσκευης ...

Φαίνεται ότι όλοι οι πατεράδες είναι ίδιοι τελικα!

Κ εμένα το iPad δεν το αλλάζει με τίποτα.

Του αρκεί για να διαβαζει νέα, να βλέπει τα mail του, να κανει συναλλαγές e-banking και να βλέπει αρχεια στο Dropbox (tech freak, όχι αστεια!)

Όλα τα αλλά είναι για πιτσιρικάδες και μη που έχουν όρεξη να παίξουν με μια συσκευή.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#79   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:23

Του αρκεί για να διαβαζει νέα, να βλέπει τα mail του, να κανει συναλλαγές e-banking και να βλέπει αρχεια στο Dropbox (tech freak, όχι αστεια!)

Όλα τα αλλά είναι για πιτσιρικάδες και μη που έχουν όρεξη να παίξουν με μια συσκευή.

αυτο ακριβως ειναι για να παιξεις, να περασεις την ωρα σου, να αλαζεις θεματα, rom, launcher κτλ και μεσα απο ολη αυτη την διαδικασια μαθαινεις κιολας και ειναι καλο.

αλλα αν εγω πχ τωρα χρησημοποιω ios επιδη βαρεθηκα να αλαζω rom αυτο δεν με κανει ασχετο η προβατο η τραγι η κατσικι! επιλογη μου ειναι.

και γενικα οποιος δν εχει χρησημοποιησει ios δεν ξερει τι θα πει ευκολια. νομιζουν οτι επιδη ειναι ευκολο το ios ειναι και απλο.. ακουω ειναι ελαφρη!!! ελαφρη? το android πιο βαρυ!!! εκφραζεις απο ασχετους, λες και εχει κανενας τους κωδικες μπροστα του να δει τι εκτελει καθε λειτουργικο

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#80   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:27

τοτε παρτε ενα τετοιο 

#81   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:28

τοτε παρτε ενα τετοιο 

εσυ που εχεις ανδροιδ γιατι το εχεις? πες μου τι παραπανω κανεις?

#82   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:36

εσυ που εχεις ανδροιδ γιατι το εχεις? πες μου τι παραπανω κανεις?

πολλά κάνω παραγγελίες που θέλω τουλάχιστον δυο παράθυρα ανοιχτά...dlna για την τηλεόραση...σε ταξίδια βλέπω ταινίες....λόγο δουλειάς κρατάω σημειώσεις με το spen...μπαίνω άνετα και χωρίς πρόβλημα σε σελίδες με flashplayer...μαρσάρει που αγοράζω μια εφαρμογή και αν δεν μαρσάρει αμέσως παίρνω τα λεφτά μου πίσω...την συνδέω με τη φωτογραφική και χειρίζομαι τη μηχανή από απόσταση για ομαδικές φώτος μαζί με μένα μέσα....και ένα σημαντικό ότι έχω μαζί μου τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και μπορώ να το συνδέω στο κινητό για να παίρνω ότι αρχεία χρειάζομαι....και άλλα.

#83   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:37

πολλά κάνω παραγγελίες που θέλω τουλάχιστον δυο παράθυρα ανοιχτά...dlna για την τηλεόραση...σε ταξίδια βλέπω ταινίες....λόγο δουλειάς κρατάω σημειώσεις με το spen...μπαίνω άνετα και χωρίς πρόβλημα σε σελίδες με flashplayer...μαρσάρει που αγοράζω μια εφαρμογή και αν δεν μαρσάρει αμέσως παίρνω τα λεφτά μου πίσω...την συνδέω με τη φωτογραφική και χειρίζομαι τη μηχανή από απόσταση για ομαδικές φώτος μαζί με μένα μέσα....και ένα σημαντικό ότι έχω μαζί μου τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και μπορώ να το συνδέω στο κινητό για να παίρνω ότι αρχεία χρειάζομαι....και άλλα.

ολα αυτα εκτος απο τον σκληρο τα κανει το iphone

#84   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:41

ολα αυτα εκτος απο τον σκληρο τα κανει το iphone

flash player? διπλά και τετραπλά παράθυρα? παίρνεις αμέσως τα χρήματα πίσω από εφαρμογές? dlna (όταν είχα iphone με jb μια βδομάδα το πάλευα και τίποτα), εσύ έχεις το iphone 6...έλα δείξε μας πως είναι. 

#85   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:45

flash player? διπλά και τετραπλά παράθυρα? παίρνεις αμέσως τα χρήματα πίσω από εφαρμογές? dlna (όταν είχα iphone με jb μια βδομάδα το πάλευα και τίποτα), εσύ έχεις το iphone 6...έλα δείξε μας πως είναι. 

flash δν υποστηριζει και ουτε προκητε μιας και παει προς εξαφανηση, διπλα και τριπλα δεν χρειαζετε για να κανεις μια παραγγελεια, το κανεις απο το σιτε η απο την εφαρμογη, 

refund γινετε κανονικα, dlna γινετε με το apple tv, πενακια υπαρχουν για το iphone - ipad απιστευτα, οπως και συνδεσημοτητες για καμερες, keyboards κτλ

#86   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:47

dlna γινετε με το apple tv

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

#87   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:49

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

γιατι γελας? για να εχεις dlna σημαινει πως πρεπει να εχεις και τηλεωραση που να το υποστηριζει.... αρα μιλαμε για ποσο ανω τον 400 ευρω  με το apple tv 100 ευρω το βαζεις σε οτι τηλ θες   σκεψου πριν γελασεις

#88   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:51

γιατι γελας? για να εχεις dlna σημαινει πως πρεπει να εχεις και τηλεωραση που να το υποστηριζει.... αρα μιλαμε για ποσο ανω τον 400 ευρω  με το apple tv 100 ευρω το βαζεις σε οτι τηλ θες   σκεψου πριν γελασεις

χωρις apple tv δεν κανεις πραμα

#89   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:52

Ναι αλλα με το Apple TV θες και ένα PC ανοιχτό να τρέχει το iTunes για ταινίες ...
Ενώ το dlna με έναν απλά δυκτιακο δίσκο κανεις δουλεια ...
Εχω Apple TV και το χρησιμοποιώ πιο πολύ για το airplay

#90   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 12:58

Ναι αλλα με το Apple TV θες και ένα PC ανοιχτό να τρέχει το iTunes για ταινίες ...
Ενώ το dlna με έναν απλά δυκτιακο δίσκο κανεις δουλεια ...
Εχω Apple TV και το χρησιμοποιώ πιο πολύ για το airplay

δες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια