Σε καταλαβαίνω , γιατί κ εγώ στην αρχή κατέβασα αρκετά καντήλια μέχρι να καταλήξω κάπου και να "στησω" το κινητό όπως θέλω.
Εντάξει, μετά συνήθισα
Δεν καταλαβαίνουν όλοι ότι iOS και Android έχουν σαν κοινό , το γεγονός οτι μπαίνουν σε κινητα , απο εκεί και πέρα καμία σχέση. Το ένα είναι ένα λειτουργικό που συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας που το δημιούργησε (iOS) , ενώ το άλλο είναι λειτουργικό πασπαρτού που μπορεί να μπεί σε οποιαδήποτε συσκευή και απλά προσφέρει μερικά έξτρα πραγματα που κάποιοι τα θέλουν ενώ σε άλλους είναι άχρηστα. Έχουν και τα 2 καλά και κακά κομμάτια σύμφωνα με τον καθένα μας και για αυτό επιλέγουμε το ένα ή το άλλο.
Τέλος πάντων , για παραπάνω VS πάμε στο γνωστό topic να μη λερώνουμε αυτό
Δεν το λερωνουμε .. Το στολίζουμε !
ΕΙναι ακριβως οπως τα λες ... Το iOS διαιωνιζει και πηγαινει ακομη παραπερα την φιλοσοφια που γεννησε τα πρωτα macintosh ... Το Android διαιωνιζει την φιλοσοφια (αλλα και τα λθη) που γεννησαν τα PC και το Linux...
Ο πατερας μου (ενας ηλικιωμενος ανθρωπος ) δεν εμαθε ποτε του να χειριζεται PC. Δεν φταει αυτος τοσο οσο η φιλοσοφια των PC (και ολοι εμεις που την συντηρησαμε ολα αυτα τα χρονια δουλευοντας σε αυτα) που ζηταει πολλα απο αυτον για να μπορεσει να κανει την δουλεια του σε ενα PC. Και φυσικα ουτε λογος να γινεται για να πιασει Android ... Αλλα λατρευει το ipad του και ολα αυτα που μπορει να κανει πανω στην δουλεια του με αυτο χωρις να χρειαζεται να ασχοληθει με τα ενδοτερα της συσκευης ...