Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

iPhone 6 ''dummy unit'' με όλα τα χαρακτηριστικά των τελευταίων leaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
149 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/05/2014 - 13:05

Δεν λέω απλά για το air play
Λέω απο την άποψη ότι τα έχεις όλα κλειστά τα πάντα ( εχω file server σπίτι )
Και δεν μπορείς να δεις απο έναν δικτυακό δίσκο κάτι μόνο τα κανάλια που έχει
Επίσης δεν παίζει Τπτ αλλο σωστά εκτός απο mp4 εκτός και αν μπεις με το iPad μέσο FTP η με το moli player και το κανεις air play

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 13:08

Βέβαια δεν παίζετε το air play εδώ βάλαμε air port express σε αμάξι για να παίζουμε με air play απλά τέλειο

#93   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:04

iMediashare και κάνει κανονικά και το iPhone. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#94   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:12

Εγώ βλέπω με λύπη , ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ότι αντί να επιλέγει ο καθένας ότι του αρέσει προσπαθεί να πείσει και τους άλλους να τον ακολουθήσουν.

Αν δεν συμφωνούν είναι "χαζοι" , "καμμενοι" , "προβατα" , "άσχετοι".

Ο καθένας μας επιλέγει τη συσκευή που ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ , όχι αυτή που καλύπτει τους γύρω του.

Και εγώ Android έχω και είχα iPhone και πολλές φορές σκέφτομαι να ξαναπάρω.

Αυτό δεν σημαίνει οτι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, απλά σημαίνει οτι τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμή το ένα με καλύπτει καλύτερα από το άλλο.

π.χ. τώρα που είναι καλοκαίρι έχω μεγάλο πρόβλημα πως θα κουβαλάω μαζί μου μια πιο μεγάλη συσκευή αφού οι τσέπες μου είναι πιο μικρές και δεν έχω μπουφαν. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#95   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:14

Εγώ βλέπω με λύπη , ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ότι αντί να επιλέγει ο καθένας ότι του αρέσει προσπαθεί να πείσει και τους άλλους να τον ακολουθήσουν.

Αν δεν συμφωνούν είναι "χαζοι" , "καμμενοι" , "προβατα" , "άσχετοι".

Ο καθένας μας επιλέγει τη συσκευή που ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ , όχι αυτή που καλύπτει τους γύρω του.

Και εγώ Android έχω και είχα iPhone και πολλές φορές σκέφτομαι να ξαναπάρω.

Αυτό δεν σημαίνει οτι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, απλά σημαίνει οτι τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμή το ένα με καλύπτει καλύτερα από το άλλο.

π.χ. τώρα που είναι καλοκαίρι έχω μεγάλο πρόβλημα πως θα κουβαλάω μαζί μου μια πιο μεγάλη συσκευή αφού οι τσέπες μου είναι πιο μικρές και δεν έχω μπουφαν.

+1 το καλοκαίρι θα βάλω το 3GS στην κυκλοφορία πάλι ...μην φάμε καμία στραβή με νερά βαριέμαι να φτιάχνω

Τελευταία επεξεργασία από: dominator, 04/05/2014 - 14:15

#96   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:21

+1 το καλοκαίρι θα βάλω το 3GS στην κυκλοφορία πάλι ...μην φάμε καμία στραβή με νερά βαριέμαι να φτιάχνω

Κ εγώ σε αναζήτηση συσκευής για το καλοκαίρι είμαι :P

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

#97   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:28

Άμα πέσει σε νερό βγάλε αμέσως τη μπαταρία....α ναι ξέχασα ότι δεν βγαίνει

#98   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:29

Τεχνικός ειμαι φωτιά να πάρει στα @@ μου έχω κάτι χαλασμένα εδώ γύρο θα το μονταρω....

#99   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:32

Τεχνικός ειμαι φωτιά να πάρει στα @@ μου έχω κάτι χαλασμένα εδώ γύρο θα το μονταρω....

Ωραίος 😁

#100   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 14:33

Άμα πέσει σε νερό βγάλε αμέσως τη μπαταρία....α ναι ξέχασα ότι δεν βγαίνει

Και στο G2 & στο N5 & στο HTC One η μπαταρία δεν βγαίνει....

Δεν είδα παράπονα απο κανένα....

Το τραβας χωρίς λογο αυτή τη στιγμη.

Καλά κανει και σε καλύπτει το Ν2 σου, αλλά η τεχνολογία έχει προχωρησει αν θες να το πάμε εκει.

Και σου ξαναλεω, έχω android και έχουν περάσει απο τα χέρια μου όλες οι ναυαρχίδες. Το G2 (που κακά τα ψέμματα είναι μίνι αντιγραφή του iPhone σε κάποια σημεία) είναι το πιο VFM και απο τις καλύτερες υλοποιήσεις android συσκευών.

#101   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 04/05/2014 - 15:12

πολλά κάνω παραγγελίες που θέλω τουλάχιστον δυο παράθυρα ανοιχτά...dlna για την τηλεόραση...σε ταξίδια βλέπω ταινίες....λόγο δουλειάς κρατάω σημειώσεις με το spen...μπαίνω άνετα και χωρίς πρόβλημα σε σελίδες με flashplayer...μαρσάρει που αγοράζω μια εφαρμογή και αν δεν μαρσάρει αμέσως παίρνω τα λεφτά μου πίσω...την συνδέω με τη φωτογραφική και χειρίζομαι τη μηχανή από απόσταση για ομαδικές φώτος μαζί με μένα μέσα....και ένα σημαντικό ότι έχω μαζί μου τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και μπορώ να το συνδέω στο κινητό για να παίρνω ότι αρχεία χρειάζομαι....και άλλα.

Υπάρχει Multitaking Που επιτρέπει σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές (εφόσον οι dev τους τις έχουν αναβαθμίσει) να τρέχουν στο background.

DLNA υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με εντελώς FREE app από το AppStore!!!

Σημειώσεις μπορείς να κρατάς και με το δάχτυλο ή με το πληκτρολόγιο. Πόση αύξηση της παραγωγικότητάς σου προσφέρει το s-pen?

Σε σελίδες με flash υπάρχουν τουλάχιστον μία ντουζίνα browser που μπορούν να μπουν, άσε που μέχρι και κάποια Livestream το γυρνάνε πλέον σε html5. Το flash πέθανε και ξέχασαν να του το πουν!

Μαρσάρει ξεμαρσάρει δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά το σύστημα refund της Apple είναι αμεσότατο.

Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό με τη μηχανή που είπες με τσάκισε! Τέτοιο killer feature ρε παιδί μου? Και για πες το κάνει με όλες τις μηχανές? Έχω μία kodak του 1980 μπορεί να συνδεθεί?

Να πάω να παραγγείλω τώρα το Nexus 5 αν είναι έτσι. Ax ¨οχι τι λέω δε βγαίνει η μπαταρία άρα μάπα θα είναι....

#102   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 15:33

Υπάρχει Multitaking Που επιτρέπει σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές (εφόσον οι dev τους τις έχουν αναβαθμίσει) να τρέχουν στο background.

DLNA υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με εντελώς FREE app από το AppStore!!!

Σημειώσεις μπορείς να κρατάς και με το δάχτυλο ή με το πληκτρολόγιο. Πόση αύξηση της παραγωγικότητάς σου προσφέρει το s-pen?

Σε σελίδες με flash υπάρχουν τουλάχιστον μία ντουζίνα browser που μπορούν να μπουν, άσε που μέχρι και κάποια Livestream το γυρνάνε πλέον σε html5. Το flash πέθανε και ξέχασαν να του το πουν!

Μαρσάρει ξεμαρσάρει δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά το σύστημα refund της Apple είναι αμεσότατο.

Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό με τη μηχανή που είπες με τσάκισε! Τέτοιο killer feature ρε παιδί μου? Και για πες το κάνει με όλες τις μηχανές? Έχω μία kodak του 1980 μπορεί να συνδεθεί?

Να πάω να παραγγείλω τώρα το Nexus 5 αν είναι έτσι. Ax ¨οχι τι λέω δε βγαίνει η μπαταρία άρα μάπα θα είναι....

υπαρχει και αυτο που έρχεται σε λιγες μερες..http://youtu.be/x2YLbhPrXJM

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 04/05/2014 - 15:33

#103   lazkov

lazkov

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:lazkov

Δημοσίευση 04/05/2014 - 15:55

μόλις κέρδισες ένα δωρεάν τατουάζ της apple 

Παρακολουθώ τη συζήτηση και βλέπω ότι είσαι αρκετά προκλητικός,για χαλάρωσε λίγο ρε man και να απαντάς με επιχειρήματα και όχι με γραφικότητες.

#104   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 04/05/2014 - 16:42

Σε κάποιους προφανώς αξίζει το Android...

Όταν μία εβδομάδα πάλευε ο άλλος να βρει τρόπο να streamάρει μέσω dlna και μάλιστα σε τηλέφωνο με jb τι να πεις...

Καλύτερα να πάει στο Android που το έχει έτοιμο. Μασημένη τροφή.

Το iPhone είναι για hackers που θα πρέπει να έχουν άπειρες γνώσεις προγραμματισμού για να γράψουν την ΤΡΕΛΗ εντολή "dlna" στο search του AppStore και να διαλέξουν από τα αποτελέσματα ποιό τους βολεύει...

#105   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2014 - 18:12

Σε κάποιους προφανώς αξίζει το Android...

Όταν μία εβδομάδα πάλευε ο άλλος να βρει τρόπο να streamάρει μέσω dlna και μάλιστα σε τηλέφωνο με jb τι να πεις...

Καλύτερα να πάει στο Android που το έχει έτοιμο. Μασημένη τροφή.

Το iPhone είναι για hackers που θα πρέπει να έχουν άπειρες γνώσεις προγραμματισμού για να γράψουν την ΤΡΕΛΗ εντολή "dlna" στο search του AppStore και να διαλέξουν από τα αποτελέσματα ποιό τους βολεύει...

οοοοαχχαχαχαχαχαχαχααχ 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3