Αγορασα μεταχειρισμενο iphone5 για δευτερη (μυστικη) συσκευη...ο πωλητης εβαλε το Apple id του,το δοκιμασα οτι ειναι γνησιο και οχι "μαιμου",τον πληρωσα και το μονο που εκανα ειναι να βαλω ενα κωδικο ασφαλειας,για να μην μπορει καποιος (η γυναικα μου,δηλαδη),να κοιταξει τι εχω στο κινητο,αν επεφτε στα χερια της...Ε,λοιπον,ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!! Δεν τον θυμαμαι με ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΙ ΚΑΝΩ,ΑΔΕΡΦΙΑ;;;;; Το τηλεφωνο επικοινωνιας του τυπου που το αγορασα,ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ το NOKIA που ειχα χρησιμοποιησει για να τον παρω,μετα απο πολλες κλησεις που εκανα και δεχτηκα...ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;;;; ΑΠΛΑ,ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! Εβαλα την μικρη Nano καρτα που αγορασα στον ΓΕΡΜΑΝΟ,αλλα μου ζηταει τον κωδικο ασφαλειας....ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.Τον συναντησα στον σταθμο του Μετρο στο Αγ.Δημητριο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;
[ΟΔΗΓΟΣ] Ξεχασμένο Apple id ή/και Password και ενεργοποίηση iOS
Δημοσίευση 28/12/2014 - 01:30
Ad
Δημοσίευση 28/12/2014 - 01:46
Αγορασα μεταχειρισμενο iphone5 για δευτερη (μυστικη) συσκευη...ο πωλητης εβαλε το Apple id του,το δοκιμασα οτι ειναι γνησιο και οχι "μαιμου",τον πληρωσα και το μονο που εκανα ειναι να βαλω ενα κωδικο ασφαλειας,για να μην μπορει καποιος (η γυναικα μου,δηλαδη),να κοιταξει τι εχω στο κινητο,αν επεφτε στα χερια της...Ε,λοιπον,ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!! Δεν τον θυμαμαι με ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΙ ΚΑΝΩ,ΑΔΕΡΦΙΑ;;;;; Το τηλεφωνο επικοινωνιας του τυπου που το αγορασα,ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ το NOKIA που ειχα χρησιμοποιησει για να τον παρω,μετα απο πολλες κλησεις που εκανα και δεχτηκα...ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;;;; ΑΠΛΑ,ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! Εβαλα την μικρη Nano καρτα που αγορασα στον ΓΕΡΜΑΝΟ,αλλα μου ζηταει τον κωδικο ασφαλειας....ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.Τον συναντησα στον σταθμο του Μετρο στο Αγ.Δημητριο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;
αν εννοεις απλο συνθηματικο πρεπει να βαλεις το κινητο σε DFU και να κανεις restore.
Δημοσίευση 28/12/2014 - 10:54
Φίλε μου όλα συνομωτούν εναντίον στο να έχεις δεύτερο κινητό κρυφό απο την γυναίκα σου.
Μήπως πρέπει να "ακούσεις" τι σου λέει η ζωή αντί να παιδεύεσαι με τα κινητά ;
Λέω εγώ τώρα .....
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 28/12/2014 - 10:55
Δημοσίευση 28/12/2014 - 12:00
Δημοσίευση 28/12/2014 - 13:49
Δημοσίευση 15/08/2015 - 09:22
Εγω που εχω τιμολογιο κουτι ακουστικα τα παντα ολα
τα εδωσα στην ελληνικη apple και δεν το ξεκλειδωνουν?
δεν μου λενε και το λογο να κινηθω νομικα εναντιον του πωλητη
εδω
http://www.iphonehel...εριεργο-συμβαν/
Τελευταία επεξεργασία από: arguris111, 15/08/2015 - 09:28
Δημοσίευση 18/04/2016 - 23:45
Δημοσίευση 18/04/2016 - 23:48
Δημοσίευση 19/04/2016 - 06:43
Φιλε μου αυτο δεν ισχυει.αγορασμενο 5αρι απο κωτσοβολο το 2013 ξεκλειδωθηκε κανονικα.μηπως οι ασχετοι στον κωτσοβολο δεν εχουν γραψει το ιμει πανω αριστερα;Κατατοπιστικό το ποστ αλλα παρ ολες τις λύσεις εγω δεν μπορώ να ξεκλειδωσω το iPhone επειδη η Apple δεν την δέχεται την απόδειξη αγοράς του τηλεφώνου απ το Κωτσόβολο.λεει πως ο Κωτσόβολος δεν ειναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple.και αιντε τωρα τι κανω;να χεις νόμιμα αγορασμένο κινητο με απόδειξη και να μην στο ξεκληδωνουν
Δημοσίευση 19/04/2016 - 09:41
Τελευταία επεξεργασία από: jojoly, 19/04/2016 - 09:45
Δημοσίευση 23/06/2017 - 10:00
υστερα απο καιρο ξεχασα το apple id κ εχοντας ενεργοποιησει το two step verification μου ζητησαν αποδειξεις αλλα δυο απο αυτες εχοντας επτα στο συνολο ειναι απο σκρουτζ κ μου ειπαν οτι ισως η apple δεν θα τις δεχτει γιατι δεν ειναι εξουσιοδοτημενοι reseller ισχυει αυτο??
Δημοσίευση 23/06/2017 - 10:42
Όχι. Μακακίες σου είπαν.
Εφόσον φαίνεται το ΙΜΕΙ στην απόδειξη είσαι οκ.
για να δουμε νικο γιατι απο καιζερ ηταν η μια αποδειξη κ απο κινιτομανια η αλλη μου ειπε πως αυτες συνηθως δεν τα περνανε
Δημοσίευση 26/06/2017 - 15:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες