Το Foursquare "σπάει" σε 2 ξεχωριστές εφαρμογές: Swarm και Foursquare
Ad
Δημοσίευση 21/05/2014 - 06:15
Έβαλα κι εγώ το swarm και το έβγαλα σχεδόν αμέσως γιατί έτρεχε συνεχώς το location service. Από τότε δεν μου έρχονται καθόλου notifications από το fourquare. Τα έχω τικάρει όλα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Το έβγαλα το ξαναέβαλα αλλά και πάλι τίποτα. Γιατί άραγε? Να φταίει τίποτα άλλο?
Δημοσίευση 21/05/2014 - 06:17
Έβαλα κι εγώ το swarm και το έβγαλα σχεδόν αμέσως γιατί έτρεχε συνεχώς το location service. Από τότε δεν μου έρχονται καθόλου notifications από το fourquare. Τα έχω τικάρει όλα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Το έβγαλα το ξαναέβαλα αλλά και πάλι τίποτα. Γιατί άραγε? Να φταίει τίποτα άλλο?
Για όσους παρατηρητικούς το πρόσεξαν: Μετά την εγκατάσταση του swarm φαίνεται να τρέχουν μονίμως τα location services ακόμα και όταν κλείσουμε την εφαρμογή από το background.
Αυτή είναι η By default λειτουργία της εφαρμογής. Σύμφωνα με τους developers, η κατανάλωση μπαταρίας εξαιτίας αυτού είναι αμελητέα, το πολύ 0,7% την ώρα. Μάλιστα αν έχετε λιγότερο από 30% μπαταρία τότε η λειτουργία αυτή απενεργοποιείται αυτόματα.
Το πρωί που το δοκίμασα λίγο, φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί τους σχετικά με την μηδαμινή κατανάλωση είναι αληθείς.
Γιατί τρέχουν μονίμως τα location? Για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας έρχονται προτάσεις για πράγματα που βρίσκονται γύρω σας και για την νέα λειτουργία neighbor.
Όσοι νιώθετε too much αυτήν την παρακολούθηση ή όσοι απλά δεν γουστάρετε να βλέπετε το βελάκι των location μονίμως αναμένο, μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή και από το Settings>Privacy να απενεργοποιήσετε τις δύο σχετικές επιλογές.
Δημοσίευση 26/05/2014 - 23:45
Δημοσίευση 27/05/2014 - 00:22
To foursquare δε διατίθεται για ipad???
Οχι
Δημοσίευση 27/05/2014 - 23:31
Δημοσίευση 28/05/2014 - 01:14
Ο λόγος;
Επίσημος νομίζω κανείς.Ότι κ με το Instagram.
Δημοσίευση 28/05/2014 - 08:13
Μα το instagram το έχω στο iPad....
Δημοσίευση 28/05/2014 - 15:19
Μα το instagram το έχω στο iPad....
Εχεις native εφαρμογή για το instagram στο ipad ? Δεν εννοεις του iphone που την κάνεις Χ2 γτ έτσι γίνεται κ με το foursquare.
Μιλάμε για full screen native ipad εφαρμογες
Δημοσίευση 28/05/2014 - 20:19
Μάλλον αυτό που λες εννοούσα τότε. Δε γνωρίζω τη διαφορά native ή μη native. Εγώ απλά θέλω να έχω το foursquare στο iPad και για κάποιο λόγο στο app store δε το βρίσκω. Πώς να το περάσω λοιπόν;
(Τώρα που το λες και το instagram δεν το έβρισκα στο app store μέσω iPad. Κατέβασα μία άλλη εφαρμογή instaκάτι και μέσω αυτής με παρέπεμψε. Εντούτοις μου κάνει μια χαρά. Πώς θα βρω το foursquare λοιπόν
Δημοσίευση 28/05/2014 - 21:44
Native εφαρμογη εννοώ αυτή που εχει γραφτεί για ipad.Οι άλλες που λες είναι για iphone κ απλα τις μεγενθύνεις.Μάλλον αυτό που λες εννοούσα τότε. Δε γνωρίζω τη διαφορά native ή μη native. Εγώ απλά θέλω να έχω το foursquare στο iPad και για κάποιο λόγο στο app store δε το βρίσκω. Πώς να το περάσω λοιπόν;
(Τώρα που το λες και το instagram δεν το έβρισκα στο app store μέσω iPad. Κατέβασα μία άλλη εφαρμογή instaκάτι και μέσω αυτής με παρέπεμψε. Εντούτοις μου κάνει μια χαρά. Πώς θα βρω το foursquare λοιπόν
Λογικό να μην το βρίσκεις γτ πρέπει να μπεις στο Appstore-->search να γραψεις την εφαρμογη που θες π.χ foursquare κ να πατησεις αριστερα πάνω εκει που λεει ipad only κ να το κάνεις iphone.Τοτε θα τις δεις.
Αρα δεν εχεις instagram για ipad Λογικό αφου δν υπάρχει.Υπάρχουν οπως σωστα λες εφαρμογες τρίτων οπου ομως ΟΛΕΣ έχουν ένα μειονέκτημα,ΔΕΝ ανεβάζουν φωτογραφίες,κάνεις όλα τα άλλα ομως όχι upload γτ το instagram δν τους εχει δωσει αυτό το ΑPI(τη δυνατότητα χοντρικά)
Εαν θες να ανεβάζεις και φωτογραφιες απο το ipad κ οχι μονο ναβλεπεις η επιλογή είναι iphone εφαρμογή σε μεγεθυνση όπως σου είπα πιο πάνω με το foursquare.
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 28/05/2014 - 21:44.
Δημοσίευση 28/05/2014 - 23:15
Ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος!
Δημοσίευση 06/07/2014 - 14:20
Καμία λύση κανείς;
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 06/07/2014 - 14:30
Κάπου στο privacy του κλείνεις τα 2 backround refresh αν θυμάμαι καλά.
Πάντως έχει φάει πολύ θάψιμο η εφαρμογή στις κριτικές στο app store. Δε χρειαζόταν η δεύτερη εφαρμογή. Σε μένα αν αφήσω μόνο το foursquare δεν έρχεται κανένα notification και αναγκαστικά έχω βάλει και το swarm.
Δημοσίευση 06/07/2014 - 14:50
Εγώ την έχω εδώ και καμία εβδομάδα και δεν έχω θέμα κατανάλωσης , ενώ τρέχουν όλα στο background.
Η διαφορά είναι όντως αμελητέα. Εκεί που έβλεπα π.χ. σε 4G 4:30 ώρες χρήση , τώρα βλέπω 4:20. Ψιλοπράγματα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες