Καλησπέρα σε όλη την παρέα εαν και είμαι παλιό μέλλος έχω καιρό να μπω και να γράψω εδώ.
Λοιπόν ερώτηση, επειδή εξοικονόμησα 500 ευρώ και επειδή βρίσκω στο σκρούτζ iPhone 5 64GB με 510 ευρώ, να το πάρω? Δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω για 5S. και επειδή έχω μεγάλη βιβλιοθήκη με μουσική και βίντεο + θέλω να βγάζω φώτο το 16 & 32GB δεν με καλύπτουν.
Και λεφτά για 5S δεν υπάρχουν (ας έχω βάλει αγγελία το 3GS 32GB που έχω) δύσκολα να πάρω το αντίστοιχο 5S.
Ξέρω ότι είμαι τεχνολογικά μια γενιά πίσω, αλλά είναι καλή αγορά το 5 τώρα?
Αγοράζοντας το 5 θα είναι πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 5S??? δηλαδή θα έχω κανένα θεματάκι
Εάν και πέρασαν από τα χέρια μου πολλά iPhone 4, 4S είχα βρεθεί σε μια οικονομική ανάγκη και τα έδωσα. Και είχα μείνει με το 3GS, αφού όλα όμως ήρθαν καλά τώρα και μάζεψα 500 ευρώ είπα να πάρω ένα αρκετά ποιο καινούριο τηλέφωνο από αυτό που έχω τώρα. σε Android δεν θέλω να πάω γιατί έχω αγοράσει πολλά παιχνίδια και εφαρμογές και θέλω να τα έχω στο επόμενο τηλέφωνο που θα πάρω.
Ξέρω ότι σε 3-4 μήνες θα ανακοινωθεί το iPhone 6 και ξέρω ότι θα μένω 2 γενιές πίσω... Αλλά δεν μπορώ να περιμένω τόσο για να πάρω τηλέφωνο.
Όλες οι γνώμες δεκτές,
Σας ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 17/05/2014 - 14:55