Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Βοήθεια για αγορά Mac

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
148 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/05/2014 - 00:05

Λοιπόν παιδιά βρήκα αυτο http://www.e-mac.eu/...t&Itemid=30〈=el το site είναι από Γερμανία και μου είπε οτι αν κοψω τιμολόγιο (έχω επαγγελματικό αφμ) δεν πληρώνω καθόλου ΦΠΑ σύμφωνα με όσα ισχύουν για ενδοκοινοτικές συναλλαγές που σημαίνει οτι μου βγαίνει 1.400€. Περιμένω μέχρι Δευτέρα και αν δεν ανακοινώσει νέο μοντέλο προχωράω.
Επίσης θέλω να ρωτήσω τι καλύπτει ακριβώς το apple care και αν αξίζει να το αγοράσω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   dreamer87

dreamer87

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/05/2014 - 01:36

Αψογο σε βρισκω. Δεν θα ανακοινωθει μοντελο,παρτο αφοβα,δεν υπαρχει καμμια περιπτωση ανακοινωση νεου macbook. Τωρα με τα imac δεν τα ξερω καλα,ισως βγει κατι νεο εκει. Με apple care τα σκας χοντρα αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 3 χρονια και τηλεφωνικη υποστηριξη για ενα χρονο. Το παλιο μου mbp με αφησε απο μητρικη στα καλα καθουμενα,τωρα ευχομαι να χα apple care. Η αληθεια ειναι πως δυσκολα σκας τοσο μεγαλο ποσο για εγγυηση αφου ολοι σκεφτονται ε σε μενα θα τυχει..

#48   TrankLL

TrankLL

iPH Member

• 292 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2014 - 11:07

Λοιπόν παιδιά βρήκα αυτο http://www.e-mac.eu/...t&Itemid=30〈=el το site είναι από Γερμανία και μου είπε οτι αν κοψω τιμολόγιο (έχω επαγγελματικό αφμ) δεν πληρώνω καθόλου ΦΠΑ σύμφωνα με όσα ισχύουν για ενδοκοινοτικές συναλλαγές που σημαίνει οτι μου βγαίνει 1.400€. Περιμένω μέχρι Δευτέρα και αν δεν ανακοινώσει νέο μοντέλο προχωράω.
Επίσης θέλω να ρωτήσω τι καλύπτει ακριβώς το apple care και αν αξίζει να το αγοράσω.

Οτι καλύτερο αυτό με το ΦΠΑ.

Όσο για το apple care ρίξε μια ματιά εδώ https://www.apple.co...pport/products/

και εδώ https://www.apple.co...ducts/faqs.html

#49   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2014 - 13:14

Οτι καλύτερο αυτό με το ΦΠΑ.

Όσο για το apple care ρίξε μια ματιά εδώ https://www.apple.co...pport/products/

και εδώ https://www.apple.co...ducts/faqs.html

Το συγκεκριμένο site έχει και apple care που βγαίνει στα 250 ευρώ χωρίς τον φπα όταν στην Ελλάδα κοστίζει 360. Νομίζω οτι αξίζει

#50   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 28/05/2014 - 13:21

Ότι αξίζει, αξίζει. Απλά το apple care μπορείς να το αγοράσεις μέχρι και μία μέρα πριν τη λήξη της εγγύησης. Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις τώρα.

#51   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2014 - 14:18

Ότι αξίζει, αξίζει. Απλά το apple care μπορείς να το αγοράσεις μέχρι και μία μέρα πριν τη λήξη της εγγύησης. Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις τώρα.

Δηλαδή μπορώ να το αγοράσω μια μέρα πριν κλείσω χρόνο και αυτόματα εχω εγγύηση για άλλα 2;

#52   dreamer87

dreamer87

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/05/2014 - 14:21

Αυτο και γω θελω να το διευκρινησω. Αν πχ αγορασω apple care μια βδομαδα πριν την ληψη της ετησια εγγυησης παιρνω αλλα 3 χρονια που λεει το πακετο η αλλα 2 επειδη μετραει ο πρωτος χρονος που το ειχα; Στην ουσια αν ξερει καποιος να μας πει αν ειναι 3 χρονια εγγυηση απ την μερα που αγοραζεις το πακετο η απ την μερα που παιρνεις τον υπολογιστη.Αν σε αυτο το διαστημα χαλασει η μπαταρια απο φυσικη φθορα στην αλλαζουν τσαμπα;

#53   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/05/2014 - 17:56

Αυτο και γω θελω να το διευκρινησω. Αν πχ αγορασω apple care μια βδομαδα πριν την ληψη της ετησια εγγυησης παιρνω αλλα 3 χρονια που λεει το πακετο η αλλα 2 επειδη μετραει ο πρωτος χρονος που το ειχα; Στην ουσια αν ξερει καποιος να μας πει αν ειναι 3 χρονια εγγυηση απ την μερα που αγοραζεις το πακετο η απ την μερα που παιρνεις τον υπολογιστη.Αν σε αυτο το διαστημα χαλασει η μπαταρια απο φυσικη φθορα στην αλλαζουν τσαμπα;

Κανονικά είναι ένα + 2 χρόνια του apple care. 3 στο σύνολο δηλαδή. Τώρα με το θέμα της διετούς εγγύησης που έχει προκύψει δεν το έχω ψάξει αν πάει στα 4 χρόνια...

Once You Go Mac You Never Go Back

#54   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/05/2014 - 18:01

Κανονικά είναι ένα + 2 χρόνια του apple care. 3 στο σύνολο δηλαδή. Τώρα με το θέμα της διετούς εγγύησης που έχει προκύψει δεν το έχω ψάξει αν πάει στα 4 χρόνια...

Εάν δεν αγοραστεί από Apple store και αγοραστεί από κάπου αλλού μπορούμε να βάλουμε μετά το apple care και είμαστε covered σωστά?

#55   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2014 - 20:46

Εάν δεν αγοραστεί από Apple store και αγοραστεί από κάπου αλλού μπορούμε να βάλουμε μετά το apple care και είμαστε covered σωστά?

Ναι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. 

#56   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2014 - 00:30

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο, να πάρω το Magic Mouse η με καλύπτει το MultiTouch trackpad του macbook?

#57   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2014 - 10:07

Εξαρτάται τι σε βολεύει περισσότερο.

Αρχικά δοκίμασε το trackpad και εάν δεις ότι δεν το μπορείς,πάρε και το magic mouse.

#58   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2014 - 11:55

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο, να πάρω το Magic Mouse η με καλύπτει το MultiTouch trackpad του macbook?

Εγω τζάμπα το αγόρασα το Magic Mouse. Δουλεύω αποκλειστικά με το trackpad, το οποίο δεν παίζεται

#59   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2014 - 12:45

Εγω τζάμπα το αγόρασα το Magic Mouse. Δουλεύω αποκλειστικά με το trackpad, το οποίο δεν παίζεται

Αυτό σκέφτομαι, αλλά μου βγαίνει 55€ από εκεί που θα πάρω το macbook

#60   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2014 - 14:16

Αυτό σκέφτομαι, αλλά μου βγαίνει 55€ από εκεί που θα πάρω το macbook

Κράτα τα λεφτά για να πάρεις κάτι άλλο, καλώδιο σύνδεσης π.χ με την tv. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4