Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί βλέπω να τον πετάω απο την βεράντα...
Α) γιατί δε μπορώ να δω τον εξωτερικό σκληρό ενώ έχω εγκατεστημένο το tuxera ntfs
μου δείχνει οτι η μουσική μου είναι 950 mb ενώ δεν έχω κατεβάσει ούτε ένα τραγόυδι (απλά έχω ενεργοποιήσει το iTunes Mach)
Γ) πως ενεργοποιώ το Aidrop?
Δ) το τραγικότερο όλων είναι οτι κοντεύουν να ματώσουν τα χέρια μου, όταν πληκτρολογώ και τα χατίρια μου ακουμπάμε στις άκρες νομίζω οτι με κόβουν μαχαίρια
Πρώτη εντύπωση; Αν εξαιρέσεις την διαστημική ταχύτητα κατά τα άλλα... απογοήτευση
Α) Δεν ειναι αναγκαιο το tuxera για να δεις ntfs ή fat/fat32 δισκο. Κοίταξες στο finder στα devices μηπως τον δειχνει και δεν το καταλαβες;
Β ) Λογικα έχεις επιλέξει να κατεβάσεις κάποιο τραγουδι απ το itunes match γι αυτο στο δειχνει
Γ) Άν και παλι μαντευω σωστά προσπαθείς να το κάνεις να παίξει με iPhone; Αυτό δεν το έχει υλοποιήσει ακομα η apple με το mavericks αλλα θα ειναι καινουριο feature του 10.10 Yosemite που θα βγει απο Οκτώβρη. Άν παρ' ολ' αυτά θες να ανταλλάξεις αρχεία με άλλο mac απλα ενεργοποιείς το bluetooth + wifi και πηγαινεται και οι δυο στη καρτελα AirDrop στο finder και μετα απο λιγο θα σου εμφανισει τον άλλο χρηστη.
Κρίμα που σχημάτισες κακή άποψη. Με τον καιρό θα το συνηθίσεις και πιστεψε με θα πινεις νερό στο όνομα του! Γενικά ό,τι δυσκολεύεσαι να βρείς google is your friend και υπάρχουν παντου αναλυτικοί οδηγοί για καινουριους στο Mac