Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iBluetooth Progress Update, Private Beta Coming Soon

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
219 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/12/2009 - 23:49

όλο και κάποιος cracker θα βρεθεί

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 25/12/2009 - 01:04

Καλά ρε παιδιά, σοβαρολογείτε; εδώ όσοι κατεβάζουν σπασμένα δηλώνουν πως το κάνουν -και- για να "εκδικηθούν" την Apple επειδή περιορίζει τη λειτουργικότητα της συσκευής της, και τώρα που με το Jailbreak και το Cydia υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βγάζουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες αναπληρώνουν αυτή την χαμένη λειτουργικότητα, τις ζητάτε και αυτές σπασμένες; Έλεος δηλαδή, τόσο μεγάλο ποσό είναι δηλαδή τα 3-4 δολάρια που θα σου ζητήσει ο developer για να έχεις Bluetooth στην συσκευή σου; Και μη μου πείτε πως έπρεπε το Bluetooth να είναι ήδη ενεργό στο iPhone, γιατί για αυτό θα πρέπει να κατηγορήσετε την Apple και κανέναν άλλον.

#93   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 01:07

Ο κοσμος δεν περιμενει εμενα για να σωθει..δηλαδη σε εσενα ολα τα cd σου που εχεις στο pc η cd μουσικης ειναι ολα αυθεντικα;αλλα γιατι σπαμαρεις ανοιγωντας θεμα για cracked αν κανει η οχι;

#94   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 01:25

Ο κοσμος δεν περιμενει εμενα για να σωθει..δηλαδη σε εσενα ολα τα cd σου που εχεις στο pc η cd μουσικης ειναι ολα αυθεντικα;αλλα γιατι σπαμαρεις ανοιγωντας θεμα για cracked αν κανει η οχι;

Καταρχάς αυτό που ρωτάς είναι άσχετο. Και δεν ανοίγω θέμα, απλά εκφράζω μια απορία. Οι υπέρμαχοι του Cydia δηλώνουν απερίφραστα πως το Cydia φτιάχτηκε αυθής εξαρχής για να καλύψει την περιορισμένη λειτουργικότητα που iPhone. Μιλάμε δηλαδή για ανεξάρτητους προγραμματιστές που αντί να βγάζουν εφαρμογές τύπου fart στο AppStore και να τα κονομάνε απο τα κορόϊδα, προτιμάνε να γράψουν κάτι χρήσιμο, απαραίτητο και λειτουργικό, και να το βγάλουν στο Cydia, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα βγάλουν ελάχιστα χρήματα για τον κόπο τους (είναι γνωστό ότι οι Jailbreaked συσκευές είναι πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των συσκευών). Και ερχόμαστε τώρα και λέμε για σπασμένα απο το Cydia; Δε φτάνει δηλαδή που ο χριστιανός έκατσε και έγραψε την εφαρμογή για να μεταφέρεις εσύ αρχεία με το Bluetooth, θες να τον κλέψεις κι απο πάνω; Γιατί αν είναι έτσι, τότε να μην την βγάλει ποτέ την εφαρμογή στο Cydia, και να μην εχουμε ποτέ Bluetooth στο ρημάδι το iPhone μας. Αν είμαστε πια τόσο αχάριστοι, τότε ας κάτσουμε όπως είμαστε και ας περιμένουμε πότε θα μας λυπηθεί η Apple για να μας δώσει λίγη λειτουργικότητα παραπάνω. Αυτό δηλαδή είναι το ευχαριστώ προς τους ανθρώπους που κάνουν την συσκευή σου ανθρώπινη; Αυτό είναι το ευχαριστώ σε αυτούς που σου δίνουν το iBluetooth, το iFile και όλα τα άλλα που η Apple δεν αξιώθηκε να σου δώσει και δεν καταδέχεται να τα βάλει στο AppStore; Αυτό πια δεν έχει σχέση ούτε με "αντίδραση στο κατεστημένο της Apple", ούτε με "πειρατεία για δωρεάν λογισμικό", αλλά με κατάντια...

#95   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 01:51

Τελος το συγκεκριμενο θεμα εδω δεν κανουμε κριτικη. Πολυ ευχατιστως θα σ απαντουσα αλλα δεν θελω να σπαμαρω εν αντιθεση με εσενα.τελος εγω δεχομαι την καταντια οπως το λες..αλλα φορω παντελονια να το παραδεχτω και οχι να μην απαντω στις ερωτησεις.παρακαλω θερμα τους διαχειριστες μετα απο λιγο να διαγραψουν τα δυο μου τελευταια σχολια επειδη δεν θελω να δημιουργω εριδες και να σπαμαρω.ευχαριστω

#96   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 01:51

Ωραία τότε αφού συζητάμε για το iBluetooth το πρόγραμμα που μας δίνει full πρόσβαση στις δυνατότητες του Bluetooth γιατί να μη διανέμεται δωρεάν αφού θα έπρεπε να προυπήρχε σαν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα; Τόσος ντόρος για το Bluetooth...Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω τους crackers του iBluetooth διότι είναι το μόνο πρόγραμμα το οποίο αξίζει να είναι δωρεάν. Αφού λές ότι θα πρέπει να πληρώνεται ο MeDevil ή ο κάθε MeDevil ας παίρνει donations όπως ο GeoHot, δεν είναι τραγικό, πολλοί κάνουν donations!

#97   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:02

Ωραία τότε αφού συζητάμε για το iBluetooth το πρόγραμμα που μας δίνει full πρόσβαση στις δυνατότητες του Bluetooth γιατί να μη διανέμεται δωρεάν αφού θα έπρεπε να προυπήρχε σαν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα; Τόσος ντόρος για το Bluetooth...Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω τους crackers του iBluetooth διότι είναι το μόνο πρόγραμμα το οποίο αξίζει να είναι δωρεάν. Αφού λές ότι θα πρέπει να πληρώνεται ο MeDevil ή ο κάθε MeDevil ας παίρνει donations όπως ο GeoHot, δεν είναι τραγικό, πολλοί κάνουν donations!

Σε όλα τα κινητά τηλέφωνα το Bluetooth το δίνει ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. Στο iPhone η Apple ΔΕ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ. Αντίθετα, στο απαγορεύει. Κατανοητό; Οι crackers δεν κάνουν ζημιά στην Apple όταν κρακάρουν το iBluetooth, κάνουν ζημιά σε αυτόν που έκατσε και έφτιαξε το πρόγραμμα για να σου δώσει εσένα αυτό που σου απαγορεύει η Apple. Κατανοητό; Όταν η Apple θα βγάλει το επόμενο iPhone και το Bluetooth θα είναι πάλι κλειδωμένο, θα ζητάς απο τον MeDevil και τον κάθε MeDevil να σου βγάλει καινούργιο iBluetooth, γιατί το υπάρχον δεν θα δουλεύει, και θα παραπονιέσαι κιόλας γιατί αργεί. Και ο MeDevil θα σου λεει να κάτσεις να φτιάξεις μόνος σου iBluetooth, γιατί βαρέθηκε να τον βρίζουν πρώτα που αργεί να το βγάλει και να τον φτύνουν μετά τα ίδια άτομα που το κατεβάζουν σπασμένο. Κατανοητό;

#98   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:08

Τελος το συγκεκριμενο θεμα εδω δεν κανουμε κριτικη. Πολυ ευχατιστως θα σ απαντουσα αλλα δεν θελω να σπαμαρω εν αντιθεση με εσενα.τελος εγω δεχομαι την καταντια οπως το λες..αλλα φορω παντελονια να το παραδεχτω και οχι να μην απαντω στις ερωτησεις.παρακαλω θερμα τους διαχειριστες μετα απο λιγο να διαγραψουν τα δυο μου τελευταια σχολια επειδη δεν θελω να δημιουργω εριδες και να σπαμαρω.ευχαριστω

Απο όλα αυτά δηλαδή το μόνο που σου έμεινε είναι η ερώτηση που μου έκανες και δε σου απάντησα; ε τότε να μην σε αφήσω με την απόρια: Δεν έχω μη αυθεντική μουσική: Όλα μου τα cd είναι επιλεγμένα ένα προς ένα, και όλα αγορασμένα. Το ίδιο και οι ταινίες μου; 60 κομμάτια, όλα προσεκτικά επιλεγμένα. Μουσική ή ταινία που δεν αξίζει να την αγοράσω, δεν αξίζει καν να την έχω στη συλλογή μου. Κατά τα άλλα, αφήνω αυτούς που "φοράνε παντελόνια" στην κατάντια τους, να λυπούνται για τα 3 ευρώ του iBluetooth που μήνες τώρα παρακαλάνε γονατιστοί τον MeDevil να το βγάλει, και τώρα που το βγάζει ψάχνουν να βρούν πως θα το κατεβάσουν σπασμένο. Πραγματική κατάντια...

#99   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:11

http://www.filestube...uetooth for 3gs
ti ειναι αυτο ξερει κανεις?
tillter γινεσαι γραφικος..

Τελευταία επεξεργασία από: theoss, 25/12/2009 - 02:11

#100   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:21

tillter γινεσαι γραφικος..

Άποψη σου, καθ΄ όλα σεβαστή....

#101   filippoz

filippoz

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:21

ρε παιδια χαλαρωστε δεν χρειαζεται τοσοςς πανικος καποιοι υποστηριζουν το τζαμπα και καποιοι θελων το sample δεν πειραζει ο καθενας την αντιληψη του δεν χρειαζεται να οδηγουμαστε σε τετοιες καταστασεις

φιλικα προς τους αγαπητους συνφορουμαδες μου

Οσο αναφορα αυτο το αρχειο κοιτα αφου φιλε theosss βλεπεις οτι ολοι το περιμενουμε πως και πως και παρακαλαμε ποτε θα βγει σιγουρα αυτο θα ειναι μουφα μην μπεις καν στον κοπο να το κατεβασεις σιγουρα κανενα malware-virus θα ειναι...

#102   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:24

ισως αλλα ποτε δεν ξερεις μεχρι να κανεις τη πατατα :D

#103   filippoz

filippoz

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:27

σωστα ............!!!!!!!!!!! ποιος τολμηρο-ηρωας θα την κανει να μας πει και εμας εγω παντως οχι ... χαχαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: filippoz, 25/12/2009 - 02:28

#104   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:35

και εγω αυτο ρωταω αν καποιος το εχει κατεβασει κανεις & ξερει τι ειναι,λογικα ψεμα θα ειναι..

#105   filippoz

filippoz

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:38

εαν ειναι καποιος ας μας πει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα