iBluetooth Progress Update, Private Beta Coming Soon
Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:39
Ad
Δημοσίευση 25/12/2009 - 02:43
Δημοσίευση 25/12/2009 - 11:56
Μιλάμε δηλαδή για ανεξάρτητους προγραμματιστές που αντί να βγάζουν εφαρμογές τύπου fart στο AppStore και να τα κονομάνε απο τα κορόϊδα, προτιμάνε να γράψουν κάτι χρήσιμο, απαραίτητο και λειτουργικό, και να το βγάλουν στο Cydia, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα βγάλουν ελάχιστα χρήματα για τον κόπο τους (είναι γνωστό ότι οι Jailbreaked συσκευές είναι πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των συσκευών). Και ερχόμαστε τώρα και λέμε για σπασμένα απο το Cydia; Δε φτάνει δηλαδή που ο χριστιανός έκατσε και έγραψε την εφαρμογή για να μεταφέρεις εσύ αρχεία με το Bluetooth, θες να τον κλέψεις κι απο πάνω; Γιατί αν είναι έτσι, τότε να μην την βγάλει ποτέ την εφαρμογή στο Cydia, και να μην εχουμε ποτέ Bluetooth στο ρημάδι το iPhone μας. Αν είμαστε πια τόσο αχάριστοι, τότε ας κάτσουμε όπως είμαστε και ας περιμένουμε πότε θα μας λυπηθεί η Apple για να μας δώσει λίγη λειτουργικότητα παραπάνω. Αυτό δηλαδή είναι το ευχαριστώ προς τους ανθρώπους που κάνουν την συσκευή σου ανθρώπινη; Αυτό είναι το ευχαριστώ σε αυτούς που σου δίνουν το iBluetooth, το iFile και όλα τα άλλα που η Apple δεν αξιώθηκε να σου δώσει και δεν καταδέχεται να τα βάλει στο AppStore; Αυτό πια δεν έχει σχέση ούτε με "αντίδραση στο κατεστημένο της Apple", ούτε με "πειρατεία για δωρεάν λογισμικό", αλλά με κατάντια...
τώρα που με το Jailbreak και το Cydia υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βγάζουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες αναπληρώνουν αυτή την χαμένη λειτουργικότητα, τις ζητάτε και αυτές σπασμένες; Έλεος δηλαδή, τόσο μεγάλο ποσό είναι δηλαδή τα 3-4 δολάρια που θα σου ζητήσει ο developer για να έχεις Bluetooth στην συσκευή σου;
Tillter μπράβο σου! Για αλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Ξέρω ότι μπορώ να κατεβάσω σπασμένες εφαρμογές απο το Cydia αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω! Πιστεύω πως δεν είναι σωστό και είμαι τελείως αντίθετη με αυτό! Γιατί νομίζω πως έτσι απλά κλέβουμε κάποιον ο οποίος μπήκε στον κόπο για να φτιάξει κάτι χρήσιμο για μας.
Δημοσίευση 25/12/2009 - 12:20
Τελευταία επεξεργασία από: iPodTouchPro, 25/12/2009 - 12:22.
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:14
μου θυμίζει την Λουκα (ου ου που κατεβαζεται σπασμένα θα καεί το κινητό σας,θα πάτε στην κόλαση,crackers,αλητες,αλητες)
έτσι πετάγεται στο άσχετο & αρχίζει το κράξιμο
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:25
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:26
Ναι ρε παιδιά αλλά για άλλη μια φορά ο tillter μας κάνει να βγαίνουμε εκτός θέματος,
μου θυμίζει την Λουκα (ου ου που κατεβαζεται σπασμένα θα καεί το κινητό σας,θα πάτε στην κόλαση,crackers,αλητες,αλητες)
έτσι πετάγεται στο άσχετο & αρχίζει το κράξιμο
Συγνώμη αλλά αν πάς μια σελίδα πίσω θα δείς ότι δεν ξεκίνησα εγώ να λέω για σπασμένα. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν πότε θα γίνει "free" η εφαρμογή, για να σχολιάσουν κατόπιν πως είναι ζήτημα ημερών να την σπάσουν, και εξέφρασα και εγώ την απορία μου πως είναι δυνατόν να θέλουν σπασμένα ακόμα και αυτά που βγαίνουν στο Cydia. Και ούτε εκτός θέματος και στο άσχετο βγήκα να σχολιάσω. Αναφέρομαι στο iBluetooth (αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το θέμα του thread) και σχολίασα εφόσον είχε ήδη γίνει αναφορά στο "σπάσιμο" του... Όσο για την παρομοίωση με την Λουκά, δεν νομίζω να είπα ποτέ ότι θα καεί το κινητό σας ή ότι θα πάτε στην Κόλαση (είμαι Άθεος, δεν θα μπορούσα πότέ να ισχυριστώ κάτι τέτοιο), ίσα - ίσα που έχω επισημάνει πολλάκις ότι ότι κάνετε το κάνετε επειδή δεν υπάρχει ο φόβος τιμωρίας...
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:29
Αν δεν υπήρχαν τα ceacked apps η Apple δεν θα ήταν στην κορυφή καθώς δεν θα ήταν πολλοί αυτοί που θα αγόραζαν iPhone
Κάνεις λάθος, αυτό που λές ισχύει εν μέρει για το Jailbreak, το Cydia και τις εφαρμογές του, όχι για τα cracked apps... Μη ξεχνάς ότι απο τα δεκάδες εκατομμύρια iPhone που έχουν πωληθεί, μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό είναι Jailbraked (άρα έχει την δυνατόητα να έχει cracked εφαρμογές). Οπότε το σχόλιο σου είναι άκυρο...
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:33
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:37
Δημοσίευση 25/12/2009 - 13:40
Δημοσίευση 25/12/2009 - 14:30
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 25/12/2009 - 15:42.
Δημοσίευση 25/12/2009 - 15:51
Τελευταία επεξεργασία από: Jimaaras, 25/12/2009 - 15:57.
Δημοσίευση 25/12/2009 - 16:15
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι κατεβάζουν cracked εφαρμογές...Εγώ προσωπικά θέλω να αγοράσω όχι μόνο από το Cydia αλλά και από το AppStore. Αλλά έλα που δεν μπορώ!!Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βγάλω μια Prepay Card (έτσι δε λέγεται; ) και δεν την έχω, είμαι ανήλικος και δεν ξέρω αν δικαιούμαι να έχω. Πάντως για να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε, δεν με πειράζουν καθόλου τα 3 ευρώ. Ίσα ίσα αν μπορούσα να του τα στείλω ταχυδρομικώς θα το έκανα. Απλά συνεχίζω να υποστηρίζω πως αν θέλει να πληρώνεται ο MeDevil για το project του να γίνεται μέσω Donations. Και, Tillter, δε χρειάζεται να το λές στον MeDevil, όπως σου είπε το γνωρίζει...
Συμφωνο απολυτα! Και εγω ειμαι επισης ανηλικος και δεν μπορω να βγαλω πιστωτικη!Για να πω την αληθεια και να ειχα δεν θα επαυα να κατεβαζω σπασμενα ορισμενα π.χ. παιχνίδια,αλλα στον MeDevil θα εδινα τα οσα ευρω ζηταει γιατι τα αξιζει!.....Στο θεμα τωρα...εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει;
Δημοσίευση 25/12/2009 - 16:22
κοίτα το προηγούμενο post....Συμφωνο απολυτα! Και εγω ειμαι επισης ανηλικος και δεν μπορω να βγαλω πιστωτικη!Για να πω την αληθεια και να ειχα δεν θα επαυα να κατεβαζω σπασμενα ορισμενα π.χ. παιχνίδια,αλλα στον MeDevil θα εδινα τα οσα ευρω ζηταει γιατι τα αξιζει!.....Στο θεμα τωρα...εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες