Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2311   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 26/09/2014 - 13:25

Για το 5 που λες έχω την εντύπωση ότι πήρε κόκα έχει σπιντάρει και είναι αισθητή η διαφορά στο λέω γιατί ασχολούμε με το κινητό 25 ώρες το 24ωρο και για το wifi που λες ναι όντως μια χαρά γιατί είχα αλλάξει τρία router...

Ποιες οι εμπειρίες από την μπαταρία της 8.0.2 στο 5αρι?? Εγώ τα ίδια βλέπω (σχεδόν) αλλά επίσης δεν βλέπω και καμιά αισθητή διαφορά (ακόμα ίσως)... Αλλά θα το τεστάρω λίγο ακόμα να δω τι παίζει!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2312   pRieStaKoS

pRieStaKoS

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:pRieStaKoS

Δημοσίευση 26/09/2014 - 13:32

Λειτουργεί ακόμη αυτό με τα σωσμένα SHSH files? Εάν τα σώσω στο 5 / 5C θα μπορώ μετά να πάω πίσω στην 7.1.2 ?

Μπορείς να πας σε 7.1.2 και χωρίς SHSH γτ υπογράφεται ακόμα....με ipsw και Shift+Restore

παιδες εχω το 5ς στην 7.0.4 και αρχισε να με τρωει να κανω update σε 8.0.2 . πρεπει να παω πρωτα σε 8 και μετα σε 8.0.2 ??
απο μπαταρια πως παει? (η 8 γενικα)

Όχι κατευθείαν σε 8.0.2

#2313   ddr2

ddr2

iPH Member

• 297 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2014 - 13:39

Έκανα το update σε 5s.

Όλα μια χαρά. Αργότερα θα αναβαθμίσω και το Ipad mini retina.

#2314   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 13:46

Σε 4S την πέρασα ota
Μια χαρα παει η συσκευή. Σε σχέση με την 8 που ειχα πριν την βλέπω ελαφρά καλύτερη. Βέβαια σε 2-3 μερες θα έχω πιο καλη εικονα

#2315   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:04

Σε 4S την πέρασα ota
Μια χαρα παει η συσκευή. Σε σχέση με την 8 που ειχα πριν την βλέπω ελαφρά καλύτερη. Βέβαια σε 2-3 μερες θα έχω πιο καλη εικονα

Έχεις παρατηρήσει τίποτα κολλήματα σε σχέση με την 8?? Η όλα είναι smooth?

#2316   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:13

Αυτό εξαρτάται απ' τα carrier settings και όχι από την Apple. Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες!

Αλλά όπως και να 'χει, το πρόβλημα είναι η κάλυψη στην Ελλάδα. Όπου αλλού έχω πάει και εδώ που μένω τώρα, παντού τέζα 3G και 4G και φαίνεται τρομερά η διαφορά στην μπαταρία. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα δίκτυα είναι πραγματικά αστεία.

Δυστυχώς δεν εξαρτάται από τον πάροχο και τα carrier settings, όπως αναφέρω και στο σχετικό thread (http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11, post #162), γιατί απλά δεν υπάρχει με το iOS επιλογή για χρήση 3G ΚΑΙ 4G Switches ταυτόχρονα (να φαίνονται ξεχωριστά στις Ρυθμίσεις δηλαδή), και φυσικά δεν γίνεται ο πάροχος να σετάρει το 4G Switch να απενεργοποιεί μαζί και το 3G στο background. Το συμπέρασμα που έχει βγει εδώ και πολύ καιρό: Είναι καθαρά ένα ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ APPLE !!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 26/09/2014 - 14:15

#2317   Sakis111

Sakis111

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:16

Μήπως χρησιμοποιείς wifi repeater στον χώρο που βρίσκεσαι ;

οχι δεν χρησιμοποιώ wifi repeater.Εχω ΟΤΕ με ΟΤΕ WI FI FON εαν παιζει καποιο ρολο.

Τι αλλο μπορει να φταιει?

#2318   vgrigor

vgrigor

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:28

Σε ipad air η 8.0.2 είναι εντάξει, μέχρι στιγμής. Το spotlight επιτέλους είναι ακαριαίο. Ενδιαφέρουσα και η εφαρμογή "Συμβουλές" που δείχνει τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού.

#2319   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:36

Έχεις παρατηρήσει τίποτα κολλήματα σε σχέση με την 8?? Η όλα είναι smooth?

Μια χαρα μου φαίνεται. Η 8 είχε μερικά χαζά θέματα με κάποιες ειδοποιήσεις που σου ερχόταν λιγο αργότερα. Τωρα δεν το έχω παρατηρήσει αυτο. Έχω την αίσθηση οτι ειναι ενα κλικ πιο αργό το άνοιγμα των εφαρμογών. Lag δεν εχει ιδιαίτερο μόνο σε καποια μεγάλα μενού στις ρυθμίσεις

#2320   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:39

Μια χαρα μου φαίνεται. Η 8 είχε μερικά χαζά θέματα με κάποιες ειδοποιήσεις που σου ερχόταν λιγο αργότερα. Τωρα δεν το έχω παρατηρήσει αυτο. Έχω την αίσθηση οτι ειναι ενα κλικ πιο αργό το άνοιγμα των εφαρμογών. Lag δεν εχει ιδιαίτερο μόνο σε καποια μεγάλα μενού στις ρυθμίσεις

μηπως εχεις μεγαλωσει το μεγεθος του text και βλεπεις αυτο το lag?

#2321   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:46

<<Όχι κατευθείαν σε 8.0.2>>  μαλλον εννοεις μεσω του itunes γιατι μεσω οτα σε 5s  δεν την βγαζει αν δεν βαλεις πρωτα την 8

#2322   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:46

Δυστυχώς δεν εξαρτάται από τον πάροχο και τα carrier settings, όπως αναφέρω και στο σχετικό thread (http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11, post #162), γιατί απλά δεν υπάρχει με το iOS επιλογή για χρήση 3G ΚΑΙ 4G Switches ταυτόχρονα (να φαίνονται ξεχωριστά στις Ρυθμίσεις δηλαδή), και φυσικά δεν γίνεται ο πάροχος να σετάρει το 4G Switch να απενεργοποιεί μαζί και το 3G στο background. Το συμπέρασμα που έχει βγει εδώ και πολύ καιρό: Είναι καθαρά ένα ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ APPLE !!!!!!!!!!

Οι διακόπτες είναι καθαρά θέμα παρόχου και μετά της Apple. O πάροχος επιλέγει και σετάρει το .ipcc.

Το πρόβλημα πάλι κατανάλωσης που υπάρχει εδώ, είναι ακριβώς επειδή μιλάμε για αστείο 4G και ανύπαρκτο δίκτυο.

Συνεπώς θα πρεπε να αναθεωρήσεις για το ποιός τελικά φταίει για όλο αυτό το μπάχαλο.

Όταν το δίκτυο σε 4G/LTE είναι σωστά δομημένο η κατανάλωση είναι μικρότερη σε σχέση με 3G.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2323   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:50

μηπως εχεις μεγαλωσει το μεγεθος του text και βλεπεις αυτο το lag?

Οχι στο στάνταρ την έχω
Δεν ειναι κάτι που με ενοχλεί πάντως. Ελάχιστο ειναι

Τελευταία επεξεργασία από: EchiDNA, 26/09/2014 - 14:51

#2324   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:50

Σε 5s μου φαίνεται πιο smooth και ο safari ελαφρά πιο γρήγορος. Άντε να στρώνει σιγά σιγά το Ios 8.

#2325   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 14:54

οχι δεν χρησιμοποιώ wifi repeater.Εχω ΟΤΕ με ΟΤΕ WI FI FON εαν παιζει καποιο ρολο.

Τι αλλο μπορει να φταιει?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από το να κάνεις reset τα network settings και των 2 συσκευών, reboot και τις 2, επανασύνδεση στο ίδιο wifi δίκτυο και μια καινούργια προσπάθεια! Σου υπενθυμίζω πως πρέπει και οι δύο συσκευές να "ακούν" τον ίδιο iCloud account. Εάν κάποιος φίλος έχει να προσφέρει και κάποια επιπλέον λύση φυσικά είναι ευπρόσδεκτος.

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12