Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2326   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:02

Οι διακόπτες είναι καθαρά θέμα παρόχου και μετά της Apple. O πάροχος επιλέγει και σετάρει το .ipcc.

Το πρόβλημα πάλι κατανάλωσης που υπάρχει εδώ, είναι ακριβώς επειδή μιλάμε για αστείο 4G και ανύπαρκτο δίκτυο.

Συνεπώς θα πρεπε να αναθεωρήσεις για το ποιός τελικά φταίει για όλο αυτό το μπάχαλο.

Όταν το δίκτυο σε 4G/LTE είναι σωστά δομημένο η κατανάλωση είναι μικρότερη σε σχέση με 3G.

Θα το ξαναπώ: Είναι ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ APPLE!

Διάβασες καθόλου το post μου #162, στο σχετικό thread;;;   Έχω δοκιμάσει και με Jailbreak, όπως και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις των σχετικών αρχείων χειροκίνητα, μετά από αρκετό ψάξιμο που έχουμε κάνει!! Και το αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη να ακυρώσουμε το 4G Switch και να εμφανίζεται το 3G Switch στην θέση του!!!! Αν είσαι τόσο "δύσπιστος" με όλους μας, κάνε τον κόπο και κάνε ένα Google search και θα βρεις αποτελέσματα και threads από forums σε άλλες χώρες, που δηλώνουν ότι έχουν παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα! Αν τα είχα πρόχειρα θα στα έστελνα τα σχετικά links (URLs).

Μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα όταν δεν γνωρίζετε και μην είστε "δικηγόροι" της Apple, δεν τους χρειάζεται και ούτε θα σας δώσουν λεφτά (ή δωρεάν συσκευή!) αν το κάνετε!! Και πάνω από όλα μην γίνεστε πρόβατα, είσαστε πολύ καλύτεροι πιστεύω οι περισσότεροι από "θύματα" του marketing της Apple, που με την δικαιολογία του "μοναδικού user experience" δικαιολογούνται όλα τα αδικαιολόγητα. Και τι πιο αδικαιολόγητο όταν: α) δεν έχεις την δυνατότητα να σώσεις μπαταρία όταν το θέλεις, και β) μπορεί να φτάσεις μέχρι και να χάνεις κλήσεις(!) σε περιοχές με χαμηλό σήμα 3G!!!

Επιπλέον, όσο "χάλια" σήμα και αν έχουν οι πάροχοι, δεν είναι δικαιολογία αυτό! Από την στιγμή που η Apple πουλάει σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες που δεν έχουν ιδανικό σήμα 3G, πόσο μάλλον 4G, οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους τις συνθήκες, και για να μην χάνουμε κλήσεις και για να μπορούμε, αν το επιθυμούμε, να σώσουμε battery life. Αλλιώς ας βγάλουν ανακοίνωση ότι όπου οι πάροχοι δεν έχουν καλό 3G σήμα τουλάχιστον, τότε.... ας προτιμήσουν οι καταναλωτές να αγοράσουν συσκευές Android, ή Windows Phone!...

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 26/09/2014 - 15:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2327   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:04

Το jb για την 8.0.2 βγηκε η ακομα ; γιατι για την 8.0.1 δεν προλαβαν .....

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 26/09/2014 - 15:05

#2328   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:14

Διάβασες καθόλου το post μου #162, στο σχετικό thread;;;   Έχω δοκιμάσει και με Jailbreak, όπως και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις των σχετικών αρχείων χειροκίνητα, μετά από αρκετό ψάξιμο που έχουμε κάνει!! Και το αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη να ακυρώσουμε το 4G Switch και να εμφανίζεται το 3G Switch στην θέση του!!!! Αν είσαι τόσο "δύσπιστος" με όλους μας, κάνε τον κόπο και κάνε ένα Google search και θα βρεις αποτελέσματα και threads από forums σε άλλες χώρες, που δηλώνουν ότι έχουν παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα! Αν τα είχα πρόχειρα θα στα έστελνα τα σχετικά links (URLs).

Μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα όταν δεν γνωρίζετε και μην είστε "δικηγόροι" της Apple, δεν τους χρειάζεται και ούτε θα σας δώσουν λεφτά (ή δωρεάν συσκευή!) αν το κάνετε!! Και πάνω από όλα μην γίνεστε πρόβατα, είσαστε πολύ καλύτεροι πιστεύω οι περισσότεροι από "θύματα" του marketing της Apple, που με την δικαιολογία του "μοναδικού user experience" δικαιολογούνται όλα τα αδικαιολόγητα. Και τι πιο αδικαιολόγητο όταν: α) δεν έχεις την δυνατότητα να σώσεις μπαταρία όταν το θέλεις, και β) μπορεί να φτάσεις μέχρι και να χάνεις κλήσεις(!) σε περιοχές με χαμηλό σήμα 3G!!!

Επιπλέον, όσο "χάλια" σήμα και αν έχουν οι πάροχοι, δεν είναι δικαιολογία αυτό! Από την στιγμή που η Apple πουλάει σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες που δεν έχουν ιδανικό σήμα 3G, πόσο μάλλον 4G, οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους τις συνθήκες, και για να μην χάνουμε κλήσεις και για να μπορούμε, αν το επιθυμούμε, να σώσουμε battery life. Αλλιώς ας βγάλουν ανακοίνωση ότι όπου οι πάροχοι δεν έχουν καλό 3G σήμα τουλάχιστον, τότε.... ας προτιμήσουν οι καταναλωτές αν αγοράσουν συσκευές Android, ή Windows Phone!...

Ποτέ δεν ήμουν δικηγόρος της Apple και ούτε θα γίνω αγαπητέ. Τα κακά και άσχημα πάντα τα έλεγα και θα τα λέω. Επίσης δε τα ξέρω όλα.

Στο Link που έβαλες σου 'χα απαντήσει και τότε. Και σου ξαναλέω λοιπόν.. Το αρχείο που κάνεις μετατροπή είναι το αρχείο του παρόχου. Όχι της Apple.

Είναι το γνωστό Update με τα Carrier Settings. Ναι, (και) αυτό το δίνει ο πάροχος. Απο εκεί ξεκινάνε όλα. Απο τη κακή ποιότητα δικτύου εδώ. Μόνος σου το λες.

Στο δια ταύτα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Προσωπικά έχω συμβιβαστεί με το κομμάτι "αυτονομία". Δε περιμένω να κρατάει 3 μέρες και το 3G το έχω κλείσει.

Αν σε ενοχλεί όλο αυτό λοιπόν, γιατί κάθεσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου? Υπάρχουν άλλες συσκευές και λειτουργικά που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/09/2014 - 15:14

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2329   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:19

Διάβασες καθόλου το post μου #162, στο σχετικό thread;;; Έχω δοκιμάσει και με Jailbreak, όπως και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις των σχετικών αρχείων χειροκίνητα, μετά από αρκετό ψάξιμο που έχουμε κάνει!! Και το αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη να ακυρώσουμε το 4G Switch και να εμφανίζεται το 3G Switch στην θέση του!!!! Αν είσαι τόσο "δύσπιστος" με όλους μας, κάνε τον κόπο και κάνε ένα Google search και θα βρεις αποτελέσματα και threads από forums σε άλλες χώρες, που δηλώνουν ότι έχουν παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα! Αν τα είχα πρόχειρα θα στα έστελνα τα σχετικά links (URLs).

Επιπλέον, όσο "χάλια" σήμα και αν έχουν οι πάροχοι, δεν είναι δικαιολογία αυτό! Από την στιγμή που η Apple πουλάει σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες που δεν έχουν ιδανικό σήμα 3G, πόσο μάλλον 4G, οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους τις συνθήκες, και για να μην χάνουμε κλήσεις και για να μπορούμε, αν το επιθυμούμε, να σώσουμε battery life. Αλλιώς ας βγάλουν ανακοίνωση ότι όπου οι πάροχοι δεν έχουν καλό 3G σήμα τουλάχιστον, τότε.... ας προτιμήσουν οι καταναλωτές να αγοράσουν συσκευές Android, ή Windows Phone!...

Ανεξαρτητα απο το τεχνικο κομματι φιλε, που απο οτι γνωριζω εισαι λαθος, η περιγραφη που κανεις δεν νομιζω οτι αφορα το προσωπο στο οποιο απευθυνεσαι.
Ειμαι σιγουρος πως το τελευταιο πραγμα που θα χρειαζοταν ειναι εγω να του κανω τον συνηγορο, απλα αφου ετυχε και διαβασα το γραπτο σου, αντιθετα στο πνευμα των ημερων, δεν ηθελα να κανω πως δεν το ειδα επειδη δεν με αφορουσε προσωπικα.

Σορρυ για το οφ τοπικ.

#2330   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:21

Για το 5 που λες έχω την εντύπωση ότι πήρε κόκα έχει σπιντάρει και είναι αισθητή η διαφορά στο λέω γιατί ασχολούμε με το κινητό 25 ώρες το 24ωρο και για το wifi που λες ναι όντως μια χαρά γιατί είχα αλλάξει τρία router...

Μια φορά την μέρα περίπου το φορτίζω με χρήση για mail what's app Facebook άντε και κανα παιχνίδι.....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 26/09/2014 - 15:21

Knowledge Is Power

#2331   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:29

Διάβασες καθόλου το post μου #162, στο σχετικό thread;;; Έχω δοκιμάσει και με Jailbreak, όπως και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις των σχετικών αρχείων χειροκίνητα, μετά από αρκετό ψάξιμο που έχουμε κάνει!! Και το αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη να ακυρώσουμε το 4G Switch και να εμφανίζεται το 3G Switch στην θέση του!!!! Αν είσαι τόσο "δύσπιστος" με όλους μας, κάνε τον κόπο και κάνε ένα Google search και θα βρεις αποτελέσματα και threads από forums σε άλλες χώρες, που δηλώνουν ότι έχουν παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα! Αν τα είχα πρόχειρα θα στα έστελνα τα σχετικά links (URLs).

Φίλε μου δεν παίρνω ποσοστά από καμία εταιρεία και δεν υποστηρίζω καμία απλά τι καλύπτει εμένα αλλά αν σε χαλάει κάτι σε μια εταιρεία απλά αλλάζεις εταιρεία γιατί ασχολησε αφού δεν σου κάνει η Apple;;;Η Apple και η κάθε εταιρεία βγάζει κινητα με βάσει τις χώρες που κάνει ποιο πολλές πωλήσεις γιατί δεν είσαι στο πρώτο κύμα που βγήκε το 6 και το 6+;Απλά στην Αμερική και στην Κίνα και στην Ολλανδία αλλά και σε κάθε άλλη χώρα το 3G πλέον δεν υπάρχει από 4G και πάνω και τώρα πάει να βγει το 4,5G αν ξέρεις και μεις καλά καλά στην Ελλάδα δεν έχουμε σήμα να κάνουμε κλήση....πουλά το iPhone αν δεν σου αρέσει και πάρε άλλη συσκευή γιατί η Apple απλά σε γράφει κάνε και ΕΣΥ το ίδιο απλά τα πράγματα....

Knowledge Is Power

#2332   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:36

Φίλε μου δεν παίρνω ποσοστά από καμία εταιρεία και δεν υποστηρίζω καμία απλά τι καλύπτει εμένα αλλά αν σε χαλάει κάτι σε μια εταιρεία απλά αλλάζεις εταιρεία γιατί ασχολησε αφού δεν σου κάνει η Apple;;;Η Apple και η κάθε εταιρεία βγάζει κινητα με βάσει τις χώρες που κάνει ποιο πολλές πωλήσεις γιατί δεν είσαι στο πρώτο κύμα που βγήκε το 6 και το 6+;Απλά στην Αμερική και στην Κίνα και στην Ολλανδία αλλά και σε κάθε άλλη χώρα το 3G πλέον δεν υπάρχει από 4G και πάνω και τώρα πάει να βγει το 4,5G αν ξέρεις και μεις καλά καλά στην Ελλάδα δεν έχουμε σήμα να κάνουμε κλήση....πουλά το iPhone αν δεν σου αρέσει και πάρε άλλη συσκευή γιατί η Apple απλά σε γράφει κάνε και ΕΣΥ το ίδιο απλά τα πράγματα....

δασκαλε ριξτου μια 3ημερη και να ερθει με τον κηδεμονα του και με samsung!!!Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!!!!!

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#2333   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 26/09/2014 - 15:58

Μην ξεχνάμε να αναφέρουμε ότι είναι και θέμα παρόχου. Υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα (και μεγαλουπόλεις για την ακρίβεια) οι οποίες δεν έχουν 4G σήμα. 

Επίσης, στην Αγγλία που διαμένω και εργάζομαι όταν ξεκίνησε το 4G σήμα (πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε πιο νωρίς) μόνο μία εταιρία παρείχε 4G σήμα στα iPhone 5 ενώ οι υπόλοιπες προσπαθούσαν να σου προωθήσουν το 5S μόλις είχε πρωτοβγεί. Και αυτό έχει να κάνει με θέμα της Apple ή μήπως είναι θέμα παρόχου?? Μήπως η Apple θα πρέπει να συγχρονίζει τις συχνότητες της κάρτας δικτύου της κάθε συσκευή με τις συχνότητες του κάθε παρόχου παγκοσμίως?? Το ότι ο κάθε πάροχος μπορεί να εκπέμπει σε άλλες συχνότητες το έχει σκεφτεί κανένας?? Ας ψάχνουμε και λίγο πιο βαθυά πριν προσπαθήσουμε να λογοφάμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα!!

#2334   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:02

Ποτέ δεν ήμουν δικηγόρος της Apple και ούτε θα γίνω αγαπητέ. Τα κακά και άσχημα πάντα τα έλεγα και θα τα λέω. Επίσης δε τα ξέρω όλα.

Στο Link που έβαλες σου 'χα απαντήσει και τότε. Και σου ξαναλέω λοιπόν.. Το αρχείο που κάνεις μετατροπή είναι το αρχείο του παρόχου. Όχι της Apple.

Είναι το γνωστό Update με τα Carrier Settings. Ναι, (και) αυτό το δίνει ο πάροχος. Απο εκεί ξεκινάνε όλα. Απο τη κακή ποιότητα δικτύου εδώ. Μόνος σου το λες.

Στο δια ταύτα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Προσωπικά έχω συμβιβαστεί με το κομμάτι "αυτονομία". Δε περιμένω να κρατάει 3 μέρες και το 3G το έχω κλείσει.

Αν σε ενοχλεί όλο αυτό λοιπόν, γιατί κάθεσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου? Υπάρχουν άλλες συσκευές και λειτουργικά που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

ΟΚ, προφανώς δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εύχομαι να έχεις δίκιο, αν και δεν νομίζω, γιατί το έχω ψάξει πολύ το θέμα και κανένας στον κόσμο δεν υπάρχει, ακόμη και από χώρες εκτός Αμερικής, που να έχει δει συνύπαρξη των 3G και 4G Toggles (Switches).

Εσύ πάντως πιστεύεις εξακολουθείς να είσαι βέβαιος ότι αν πιέσουμε τους παρόχους τότε μπορεί να βγει κάτι. Θα το κάνω (και μάλιστα αν μπορέσω και εκ των "έσω" σύντομα) και θα κάνω post εδώ το αποτέλεσμα, αν καταφέρω και με ακούσουν και βγει κάτι. Η ουσία είναι βέβαια ότι αν παραπονιόμασταν όλοι για αυτό το θέμα, τότε είτε οι πάροχοι, είτε η Apple, είτε και οι δύο μαζί, κάτι θα μπορούσαν να είχαν κάνει!! Αλλά δυστυχώς μας απασχολούν περισσότερο τα νέα features του iOS 8, παρά το σοβαρό αυτό θέμα για τα τηλέφωνά μας!!....

Και τέλος, για να απαντήσω και στο ερώτημα σου αλλά και πολλών εδώ μέσα που τρολλάρουν, ασχολούμαι με το θέμα τόσο γιατί μου αρέσουν οι Apple σαν συσκευές και το iOS είναι ένα πολύ καλό και λειτουργικό OS. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει μ@λ@κίες όμως και ότι είναι στο "απυρόβλητο". Σαν πελάτης τους έχω δικαίωμα να έχω και παράπονα και απαιτήσεις. Εσείς καθείστε και μην μιλάτε, άπραγοι, αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, ή, όπως μου λέτε, πηγαίντε σε Samsung ή LG, Android!...

#2335   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:02

Δυστυχώς δεν εξαρτάται από τον πάροχο και τα carrier settings, όπως αναφέρω και στο σχετικό thread (http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11, post #162), γιατί απλά δεν υπάρχει με το iOS επιλογή για χρήση 3G ΚΑΙ 4G Switches ταυτόχρονα (να φαίνονται ξεχωριστά στις Ρυθμίσεις δηλαδή), και φυσικά δεν γίνεται ο πάροχος να σετάρει το 4G Switch να απενεργοποιεί μαζί και το 3G στο background. Το συμπέρασμα που έχει βγει εδώ και πολύ καιρό: Είναι καθαρά ένα ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ APPLE !!!!!!!!!!

Οκ δεν το ήξερα αυτό. Δυστυχώς είναι πρόβλημα μόνο για την Ελλάδα ή για χώρες με τέτοια δίκτυα όπως τα δικά μας :/

#2336   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:16

Επίσης να αναφέρω ότι από τα λίγα που ξέρω και έχω καταλάβει, δεν είναι θέμα Apple ο διακόπτης, αλλά θέμα παρόχου. Να σας αναφέρω ένα παράδειγμα. Στο 5αρι που έχω, όταν το χρησιμοποιούσα στην Ελλάδα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι, είχα μόνο τους διακόπτες για το GPRS και το 3G. Δεν είχα καν για δίκτυο 4G. Μετά διάβασα κάπου ότι για να αποκτήσω σήμα 4G θα πρέπει να μιλήσω με την Cosmote για να το ενεργοποιήσουν στον λογαριασμό μου. Αμέσως μετά την ομιλία μου μαζί τους, έλαβα κάποιο update παρόχου στο κινητό μου το οποίο μου άλλαξε τους διακόπτες και τους έκανε 4G και 3G (έδιωξε εντελώς δηλαδή το GPRS). (Όλο αυτό που έγραψα μου συνέβη στην Ελλάδα)

Για να υποστηρίξω ακόμη περισσότερο αυτό που λέω θα παραθέσω ακόμα ένα παράδειγμα. Όταν επέστρεψα Αγγλία και έβαλα τον αγγλικό μου αριθμό στο μήλο, πήγα να ανοίξω το ιντερνετ και διαπιστώνω ότι μου είχε επαναφέρει του διακόπες GPRS και 3G. Μετά εφόσον δόθηκε από την εταιρία πρόσβαση στο 4G δέχτηκα πάλι ενημέρωση παρόχου την οποία και έπρεπε να την εγκαταστήσω για να δέχομαι 4G. Και αυτό μπορεί να γίνει είτε με update από τον πάροχο τηλεφωνίας είτε με SMS το οποίο θα στείλει ο πάροχος και θα σου παραθέτει ένα σύνδεσμο για να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις ιντερνετ και να τις κανεις εγκατάσταση στο κινητό σου. (Όλο αυτό που έγραψα μου συνέβη στην Αγγλία).

ΑΡΑ, για να κλείσω, δεν είναι θέμα της Apple αλλά θέμα του κάθε παρόχου. 

#2337   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:26

Βγηκε 8.0.2 http://9to5mac.com/2...revious-update/

#2338   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:28

Έχει αρκετές ώρες που δημοσιεύτηκε. Αν ψάξεις στα προηγούμενα ποστ θα δεις ότι μιλάμε για αυτή την έκδοση πλέον!

#2339   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2014 - 16:30

ΟΚ, προφανώς δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εύχομαι να έχεις δίκιο, αν και δεν νομίζω, γιατί το έχω ψάξει πολύ το θέμα και κανένας στον κόσμο δεν υπάρχει, ακόμη και από χώρες εκτός Αμερικής, που να έχει δει συνύπαρξη των 3G και 4G Toggles (Switches).

Εσύ πάντως πιστεύεις εξακολουθείς να είσαι βέβαιος ότι αν πιέσουμε τους παρόχους τότε μπορεί να βγει κάτι. Θα το κάνω (και μάλιστα αν μπορέσω και εκ των "έσω" σύντομα) και θα κάνω post εδώ το αποτέλεσμα, αν καταφέρω και με ακούσουν και βγει κάτι. Η ουσία είναι βέβαια ότι αν παραπονιόμασταν όλοι για αυτό το θέμα, τότε είτε οι πάροχοι, είτε η Apple, είτε και οι δύο μαζί, κάτι θα μπορούσαν να είχαν κάνει!! Αλλά δυστυχώς μας απασχολούν περισσότερο τα νέα features του iOS 8, παρά το σοβαρό αυτό θέμα για τα τηλέφωνά μας!!....

Και τέλος, για να απαντήσω και στο ερώτημα σου αλλά και πολλών εδώ μέσα που τρολλάρουν, ασχολούμαι με το θέμα τόσο γιατί μου αρέσουν οι Apple σαν συσκευές και το iOS είναι ένα πολύ καλό και λειτουργικό OS. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει μ@λ@κίες όμως και ότι είναι στο "απυρόβλητο". Σαν πελάτης τους έχω δικαίωμα να έχω και παράπονα και απαιτήσεις. Εσείς καθείστε και μην μιλάτε, άπραγοι, αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, ή, όπως μου λέτε, πηγαίντε σε Samsung ή LG, Android!...

Όταν γίνονται μ@λακίες προφανώς και θα μιλήσεις. Είτε λέγεται Apple είτε Sammy είτε και 'γω δε ξέρω τι.

Στη προκειμένη περίπτωση όμως τα παράπονα σου στους παρόχους και μόνο εκεί.

Και αυτό γιατί οι πάροχοι δίνουν το .ipcc με τις ρυθμίσεις. Δεν είναι αρχείο συστήματος της Apple. Περισσότερα για αν καταλάβεις το πόσο απλό είναι όλο αυτό, βλέπεις εδώ.

Όταν λες όλοι? Μη κοιτάς τα Forum που είναι 20-30 άτομα. Δεν είναι σοβαρό δείγμα αυτό.

Οι περισσότεροι αν κάνεις μια βόλτα στο δρόμο θα σου πουν πως δεν τους ενοχλεί "γιατί έτσι είναι το iPhone", ή πολύ απλά έχουν συμβιβαστεί με αυτό.

Το να αλλάξεις κάτι λοιπόν επίσημα, απλά δε πρόκειται. Οι πάροχοι πλεόν σε όλο το κόσμο καταργούν το 2G και τρέχουν αυτόματα σε 3G. Απλά εμείς εδώ είμαστε - ω! τι περίεργο - κάτι χρόνια πίσω.

Με το 2020 πιθανόν να φτιάξουν. Εγώ το θέμα να αλλάξεις συσκευή στο λέω σοβαρά και χωρίς ίχνος ειρωνείας. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ όλο αυτό, είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Διαφορετικά κυκλοφορείς με PowerBank. Sorry για το μεγάλο Post.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2340   kober

kober

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/09/2014 - 17:11

Με το HealthKit ρε παιδιά τι γίνεται; Κατεβαίνει με το update η το κατεβάζουμε απο το Apple store?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες