δασκαλε ριξτου μια 3ημερη και να ερθει με τον κηδεμονα του και με samsung!!!Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!!!!!
ενταξει το θεμα δεν ειναι η 3ημερη αλλα ενα απλο forum ειναι αν εχει θεμα να παει και στις τρεις εταιρειες κινητης στην ελλαδα και να τους πει να φτιαξουν μια αναβαθμηση που να εχει τρεις διακοπτες ενα gprs ενα 3g και ενα 4g ετσι κι αλλιως το υποστηριζει το λειτουργικο δεν λεω και μενα δεν θα με χαλαγε ενας διακοπτης παραπανω ας γινει ενα τοπικ να ψηφισουν οσοι το θελουν ετσι και να παει και στις εταιρειες απλα πραγματα.
Μην ξεχνάμε να αναφέρουμε ότι είναι και θέμα παρόχου. Υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα (και μεγαλουπόλεις για την ακρίβεια) οι οποίες δεν έχουν 4G σήμα.
Επίσης, στην Αγγλία που διαμένω και εργάζομαι όταν ξεκίνησε το 4G σήμα (πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε πιο νωρίς) μόνο μία εταιρία παρείχε 4G σήμα στα iPhone 5 ενώ οι υπόλοιπες προσπαθούσαν να σου προωθήσουν το 5S μόλις είχε πρωτοβγεί. Και αυτό έχει να κάνει με θέμα της Apple ή μήπως είναι θέμα παρόχου?? Μήπως η Apple θα πρέπει να συγχρονίζει τις συχνότητες της κάρτας δικτύου της κάθε συσκευή με τις συχνότητες του κάθε παρόχου παγκοσμίως?? Το ότι ο κάθε πάροχος μπορεί να εκπέμπει σε άλλες συχνότητες το έχει σκεφτεί κανένας?? Ας ψάχνουμε και λίγο πιο βαθυά πριν προσπαθήσουμε να λογοφάμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα!!
Επίσης να αναφέρω ότι από τα λίγα που ξέρω και έχω καταλάβει, δεν είναι θέμα Apple ο διακόπτης, αλλά θέμα παρόχου. Να σας αναφέρω ένα παράδειγμα. Στο 5αρι που έχω, όταν το χρησιμοποιούσα στην Ελλάδα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι, είχα μόνο τους διακόπτες για το GPRS και το 3G. Δεν είχα καν για δίκτυο 4G. Μετά διάβασα κάπου ότι για να αποκτήσω σήμα 4G θα πρέπει να μιλήσω με την Cosmote για να το ενεργοποιήσουν στον λογαριασμό μου. Αμέσως μετά την ομιλία μου μαζί τους, έλαβα κάποιο update παρόχου στο κινητό μου το οποίο μου άλλαξε τους διακόπτες και τους έκανε 4G και 3G (έδιωξε εντελώς δηλαδή το GPRS). (Όλο αυτό που έγραψα μου συνέβη στην Ελλάδα)
Για να υποστηρίξω ακόμη περισσότερο αυτό που λέω θα παραθέσω ακόμα ένα παράδειγμα. Όταν επέστρεψα Αγγλία και έβαλα τον αγγλικό μου αριθμό στο μήλο, πήγα να ανοίξω το ιντερνετ και διαπιστώνω ότι μου είχε επαναφέρει του διακόπες GPRS και 3G. Μετά εφόσον δόθηκε από την εταιρία πρόσβαση στο 4G δέχτηκα πάλι ενημέρωση παρόχου την οποία και έπρεπε να την εγκαταστήσω για να δέχομαι 4G. Και αυτό μπορεί να γίνει είτε με update από τον πάροχο τηλεφωνίας είτε με SMS το οποίο θα στείλει ο πάροχος και θα σου παραθέτει ένα σύνδεσμο για να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις ιντερνετ και να τις κανεις εγκατάσταση στο κινητό σου. (Όλο αυτό που έγραψα μου συνέβη στην Αγγλία).
ΑΡΑ, για να κλείσω, δεν είναι θέμα της Apple αλλά θέμα του κάθε παρόχου.
ναι φιλε μου κανεις δεν ειπε κανεις κατι ουτε πηγα να κρινω καποιον απλα το να διαφωνουμε μεταξυ μας η Apple δεν λυνει το προβλημα...στην Αγγλια οπως λες που μενεις το 4g ηρθε πιο μετα απ οτι εδω ομως ειχε τοσα θεματα οσο εδω;εγω δεν νομιζω αλλα με ενδιαφερει να μαθω τι εγινε στην Αγγλια οταν ηρθε...και οπως ειπες ναι ειναι θεμα εταιρειας μια λυση ειναι οτι ειπα πιο πανω εγω εχω Vodafone και δεν εχει διακοπτη 3g μολις βαλω ομως την Wind εχω καθαρα ειναι θεμα παροχου και της αναβαθμησης που δινει....και μια ακομα ερωτηση η Ο2 η Vodafone και οποια αλλη μεγαλη εταιρεια εχει η Αγγλια κινητης ειναι τοσο χαλι οσο οι δικες μας;