Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2371   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:49

Σαν κάτοχος του 4s μπορω με σιγουριά να πω οτι δεν ειδα τεράστια κολλήματα στην 8 (ένα ψιλό lag στην οθόνη κλειδώματος μόνο) και στην 8.02 τα πράγματα ειναι ακόμα καλυτερα να πω και οτι όλες οι αναβαθμίσεις μου γίνανε μέσω ΟΤΑ και ποτε δεν ειχα θεμα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι μπορει ν επηρεάζει και πολυ αν η συσκευή ειναι με jail break η καθαρή εγω πρωςοπικα δεν το χω κάνει ποτε jailbreak

Η μπαταρια πως ειναι φιλαρακι ; Επειδη δεν εχει τον διακοπτη με το 3g ... Ο μονος λογος που φοβαμαι και δεν παω σε 8.0... :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2372   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/09/2014 - 01:15

Βγηκε η 8.0.2

#2373   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 02:46

Να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση σχετικά με τους διακόπτες για τους οποίους έγινε ολόκληρη μάχη εδώ μέσα... Άσχετα για το αν είναι ευθύνη παρόχων ή της Apple για το ποιοι διακόπτες θα φαίνονται στα settings της συσκευής... Σε android συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Σε συσκευές Android,βασικά σε οτι έχω πιάσει εγώ στα χέρια μου,υπάρχει η επιλογή 2-3 διακοπτών.Gprs,3G,Lte αν θυμάμαι καλά.Οπότε όταν δεν έχεις καλό σήμα ανοιγόκλεινεις και τους αντίστοιχους διακόπτες.

#2374   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 27/09/2014 - 05:43

Διαβασα ότι απο την apple ειναι υποχρεωτικο μετα απο αναβαθμιση στην 8.0.2 να γινεται επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.
Προσωπικα λογω jb παραμενω ακομη στην 7.1.2

καλησπερα ξερω οτι ειν ακυρο ποστ αλλα υπαρχει με jb καποιο tweak για quick reply ?

#2375   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/09/2014 - 06:25

Να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση σχετικά με τους διακόπτες για τους οποίους έγινε ολόκληρη μάχη εδώ μέσα... Άσχετα για το αν είναι ευθύνη παρόχων ή της Apple για το ποιοι διακόπτες θα φαίνονται στα settings της συσκευής... Σε android συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Προφανώς και όχι, υπάρχουν οι απαραίτητοι διακόπτες, για αυτό και η προτροπή σε εμάς που το θεωρούμε πρόβλημα να πάμε σε Android συσκευή.

#2376   petrosdk

petrosdk

iPH Member

• 272 μηνύματα
  • Twitter:@petros_mast
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:petrosdk

Δημοσίευση 27/09/2014 - 06:36

καλησπερα ξερω οτι ειν ακυρο ποστ αλλα υπαρχει με jb καποιο tweak για quick reply ?

Δεν υπάρχει ακόμα καν Jb. Υπομονή μέχρι αύριο που μάλλον θα βγεί !!

#2377   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/09/2014 - 06:47

Sorry για το off topic, αλλά μιας και το έχουμε κάνει το θέμα μας με τους διακόπτες 3G και 4G, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος ipcc files editor, ώστε μήπως μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς την διόρθωση χειροκίνητα (αν φυσικά γίνεται κάτι τέτοιο τελικά!) και μετά ίσως να την προτείνουμε και στους παρόχους;  Ευχαριστώ.

#2378   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl

Δημοσίευση 27/09/2014 - 06:48

Quick reply σε μήνυμα; Δεν σε καλύπτει το swipe προς τα αριστερά στην οθόνη κλειδώματος ή το τράβηγμα της ειδοποίησης προς τα κατω όταν έρθει το μήνυμα;

#2379   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 07:51

Φιλε πως παει σε 5αρι?πως το βλεπεις?

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Όλα καλά. Διαφορά με 8 δεν έχω δει μεγάλη. Περισσότερα αργότερα......

#2380   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 07:55

Παιδια καλησπερα..εχουμε τιποτα για iphone 5αρι και ios 8.2;παει κομπλε???

Μια χαρά πάει κανένα πρόβλημα.

#2381   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 27/09/2014 - 08:18

Έβαλε καποιος ios 8 σε ipad2 μα πει εντυπώσεις?

#2382   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl

Δημοσίευση 27/09/2014 - 08:44

Έχω βάλει εγώ, εντάξει δεν είναι κακό. Μπορώ να πω τρέχει ικανοποιητικά και με την 8.0.2 ακόμη καλύτερα.

Κακά τα ψέματα, το ipad 2 δείχνει πλέον τα χρονάκια του αλλά μόνο και μόνο που μπορώ να απαντάω σε κλήσεις όταν έχω το κινητό για φόρτιση βολεύει.

#2383   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 27/09/2014 - 09:12

Sorry για το off topic, αλλά μιας και το έχουμε κάνει το θέμα μας με τους διακόπτες 3G και 4G, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος ipcc files editor, ώστε μήπως μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς την διόρθωση χειροκίνητα (αν φυσικά γίνεται κάτι τέτοιο τελικά!) και μετά ίσως να την προτείνουμε και στους παρόχους;  Ευχαριστώ.

Από την 7.1 (νομίζω) και μετά, τα ipcc υπογράφονται από τους carriers (ή από την Apple, δεν είμαι σίγουρος) οπότε δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς μόνος σου δυστυχώς.

#2384   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 27/09/2014 - 09:31

είναι ηδη γνωστο στους χρηστες. 

διαβασε εδώ http://www.iphonehel...φή-του-3g-διακ/

και συγκεκριμμενα το ποστ 944 για τον τελευταιο τροπο υλοποίησης.

#2385   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/09/2014 - 10:08

Γιατί το battery doctor μου το βγάζει με κινεζικα όταν γυρίσω την γλώσσα στα ελληνικά. Στο iPad που είναι και αυτό με iOS 8 δεν το κάνει αυτό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες