παιδια πως βλεπω το μοντελο της συσκευης μου (Α1428 ή Α1429) ωστε να ξερω ποιο ipsw να κατεβασω?
για iphone 5 ενδιαφερομαι
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/09/2014 - 13:52
Merge
Δημοσίευση 28/09/2014 - 13:48
παιδια πως βλεπω το μοντελο της συσκευης μου (Α1428 ή Α1429) ωστε να ξερω ποιο ipsw να κατεβασω?
για iphone 5 ενδιαφερομαι
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/09/2014 - 13:52
Merge
Δημοσίευση 28/09/2014 - 13:49
Κοίτα την πλάτη του κινητού
Δημοσίευση 28/09/2014 - 13:51
Καλημερα στην παρεα. Λοιπόν γιατι στο iMessage με iOS 8.0.2 μου λέει waiting for activation?? ειμαι με cosmote. Το έκλεισα και το ξανα άνοιξα αλλα τιποτα. Τι να κανω;;
είχα πάθει το ίδιο στην 7.1.2 και έγινε μια μέρα μετά αφού μίλησα με γερμανό , μου είχαν πεί ότι είναι θέμα κοσμοτε
Δημοσίευση 28/09/2014 - 14:16
Κοίτα την πλάτη του κινητού
ααα τοσο δυσκολο..χαχα! και ποιο ipsw κατεβαζω για iphone 5 (A1429)? cdma or gsm?
Δημοσίευση 28/09/2014 - 14:18
Αν λες air blue sharing είναι στο cydia όχι στο AppStore....Να ρωτήσω;; Είχα αγοράσει όταν είχα τ 7.1.2 μια εφαρμογή για bluetooth.. Νομιζω λεγοταν air κάτι.. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Ψάχνω σ app store και δ μππρω να την βρω.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:25
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας..., όλοι όσοι έχετε βάλει το iOS 8 πως την παλεύετε με το σήμα, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε το 2G και είστε μόνιμα με 3G ή LTE ?!
Για μένα είναι από μόνο του λόγος για να μην κάνω update. Έχει βρεθεί κάποια λύση και δεν την ξέρουμε;
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 28/09/2014 - 17:26
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:29
Εσυ σε πιο λογισμικό είσαι;Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας..., όλοι όσοι έχετε βάλει το iOS 8 πως την παλεύετε με το σήμα, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε το 2G και είστε μόνιμα με 3G ή LTE ?!
Για μένα είναι από μόνο του λόγος για να μην κάνω update. Έχει βρεθεί κάποια λύση και δεν την ξέρουμε;
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:40
7.0.4. jailbreak με το γνωστό tweak / patch που επαναφέρει τον διακόπτη 3G (on / off)
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:41
Εντάξει αφού θέλεις μείνε εκεί, εμείς που θέλουμε τα καινούργια χαρακτηριστικά του iOS 8 αναβαθμίσαμε, Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή το κείμενο που διαβάζεις το εκφωνώ δεν το γράφω, ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά του iOS οχτώ7.0.4. jailbreak με το γνωστό tweak / patch που επαναφέρει τον διακόπτη 3G (on / off)
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:49
αρα οι υπολοιποι που τρεχει καλα ειμαστε οι τυχεροι της υποθεσης με αυτο το "αποτυχημενο τεχνικα" της apple.Συγκεντρωσου,διαβασε καλα αυτα που γραφουμε εδω για το πως γινεται σωστα μια αναβαθμιση λογισμικου και αν και παλι εχεις τα ιδια προβληματα βουρ για service.
φίλε μου έχω κάνει παρά πολλές φορές αναβάθμιση λογισμικού μέσω itunes και τα σχετικά κρατώντας αντίγραφο ασφαλίας όπως είναι το σωστό... το θέμα μου είναι ότι 9 μήνες τώρα η συσκευή μου δουλεύει άψογα από την ημέρα που βγήκε από το κουτί της έως τώρα... με το που ευάλα το ios 8 και το δούλεψα τα πρώτα 2 λεπτά άρχισε όλα τα τρέλα, λες δλδ από το ένα λεπτό στο άλλο να θέλω σερβισης ? και ηδικα έτσι όπως προσέχω τη συσκευή μου ? είναι θέμα λογισμικού και είναι ολοφάνερο εάν όλα αυτά αρχίζανε μετά από μια δύο ευδομάδες να πω οκ κάτι παίζει με τη συσκευή αρχίσανε όμως το επόμενο λεπτό λιτουργίας δεν είναι εντελώς συμπτωματικό που η apple έδωσε αμέσως αναβάθμιση.... και σίγουρα θα δώσει και άλλη σύντομα
Τελευταία επεξεργασία από: LivEviL, 28/09/2014 - 17:51
Δημοσίευση 28/09/2014 - 17:58
Καλημερα στην παρεα. Λοιπόν γιατι στο iMessage με iOS 8.0.2 μου λέει waiting for activation?? ειμαι με cosmote. Το έκλεισα και το ξανα άνοιξα αλλα τιποτα. Τι να κανω;;
λογικα κατι με το δικτυο η την καρτα σου ισως φταιει !! η ενεργοποιηση του imessage στην αρχη εμενα ηθελε μια μικρη χρεωση στο λογαριασμο μου κ επειδη ηταν καρτοσυνδεση δεν ανοιγε το imessage ! μολις εβαλα εχτρα 5 ευρω αξια εκτος του παγιου μου ανοιξε !!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:05
7.04;;; Ειχε βγει κάτι τέτοιο;; Το itunes δεν μου έδωσε ποτέ τέτπια έδοση.. Εως 7.0.2 πήγε..7.0.4. jailbreak με το γνωστό tweak / patch που επαναφέρει τον διακόπτη 3G (on / off)
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:07
και γω πολλές δορές το χω κάνει και ενωπ δούλευε πολύ καλα έχω θέματα! Το 8 μας κατέστρεψε λίγο..φίλε μου έχω κάνει παρά πολλές φορές αναβάθμιση λογισμικού μέσω itunes και τα σχετικά κρατώντας αντίγραφο ασφαλίας όπως είναι το σωστό... το θέμα μου είναι ότι 9 μήνες τώρα η συσκευή μου δουλεύει άψογα από την ημέρα που βγήκε από το κουτί της έως τώρα... με το που ευάλα το ios 8 και το δούλεψα τα πρώτα 2 λεπτά άρχισε όλα τα τρέλα, λες δλδ από το ένα λεπτό στο άλλο να θέλω σερβισης ? και ηδικα έτσι όπως προσέχω τη συσκευή μου ? είναι θέμα λογισμικού και είναι ολοφάνερο εάν όλα αυτά αρχίζανε μετά από μια δύο ευδομάδες να πω οκ κάτι παίζει με τη συσκευή αρχίσανε όμως το επόμενο λεπτό λιτουργίας δεν είναι εντελώς συμπτωματικό που η apple έδωσε αμέσως αναβάθμιση.... και σίγουρα θα δώσει και άλλη σύντομα
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:07
7.04;;; Ειχε βγει κάτι τέτοιο;; Το itunes δεν μου έδωσε ποτέ τέτπια έδοση.. Εως 7.0.2 πήγε..
http://en.wikipedia....tion.29_onwards
:-)
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:09
Παιδια εχει παρατηρησει κανεις το lag του control center στο 5αρι οταν ειστε στην lock screen?? Το ειχα προσεξει απο την 7 αλλα πιστευα στην 8 θα διορθωθει. Δεν το κανει πάντα μονο οταν εχει ωρα να χρησιμοποιηθει το κινητο.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες