για apple tv μιλάμε;
iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:09
Ad
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:11
εγω εχω το iphone 5 !! k me thn 8.0.1 k τη 8,0,2 to κινητο δε λειτουργει οπως πριν !! ο σαφαρι μου ειχε κρασαρει 3 φορες ενω πριν το ιος 8 δεν μου χε συμβει ουτε μια φορα crash !! ειναι σιγουρα πιο αργος απο πριν (χρησιμοποιω τον puffin για 2ο browzer). για το youtube μη μιλησω καλυτερα για το π@@@@ο !! κ με το nlife χαρτη για gps ειχα προβλημα μ πεταγε εξω αλλα ευτυχως ηρθε χτες update k το φτιαξαν !! με λιγα λογια οταν το κινητο δουλευει μια χαρα δεν αλλαζεις ios αλλα κ οταν βγει καινουργιο αν δε το κατεβασεις δε πρεπει ν κατεβαζεις κ τα update των εφαρμογων σου τα οποια θα ειναι βασισμενα στο καινουργιο ιος !!εν τελει ομως αμα θες ν το κατεβαζεις θελει λιγες μερες υπομονη για τα πρωτα σχολια αλλα θα μου πειτε ποιος την εχει?κ εγω τα ιδια εκανα, μ ειχε πιασει κολοπιλαλα για το ιος 8
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:18
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:22
εγω εχω το iphone 5 !! k me thn 8.0.1 k τη 8,0,2 to κινητο δε λειτουργει οπως πριν !! ο σαφαρι μου ειχε κρασαρει 3 φορες ενω πριν το ιος 8 δεν μου χε συμβει ουτε μια φορα crash !! ειναι σιγουρα πιο αργος απο πριν (χρησιμοποιω τον puffin για 2ο browzer). για το youtube μη μιλησω καλυτερα για το π@@@@ο !! κ με το nlife χαρτη για gps ειχα προβλημα μ πεταγε εξω αλλα ευτυχως ηρθε χτες update k το φτιαξαν !! με λιγα λογια οταν το κινητο δουλευει μια χαρα δεν αλλαζεις ios αλλα κ οταν βγει καινουργιο αν δε το κατεβασεις δε πρεπει ν κατεβαζεις κ τα update των εφαρμογων σου τα οποια θα ειναι βασισμενα στο καινουργιο ιος !!εν τελει ομως αμα θες ν το κατεβαζεις θελει λιγες μερες υπομονη για τα πρωτα σχολια αλλα θα μου πειτε ποιος την εχει?κ εγω τα ιδια εκανα, μ ειχε πιασει κολοπιλαλα για το ιος 8
το 5αρι που δουλευω συνεχεια τρεχει μια χαρα με 8.0.2
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:25
Με περασμένη την 8.0.2 δουλεύει απλά πολύ καλήτερα από ότι πριν. Όταν έκανες update έκανες ΟΤΑ ή μεσα iTunes?? Αν θες κάνε ένα set up as new και δες πως θα πάει!!
Τελευταία επεξεργασία από: iKotsen, 28/09/2014 - 18:32
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:31
Με περασμένη την 8.0.2 δουλεύει απλά πολύ καλήτερα από ότι πριν. Όταν έκανες update έκανες ΟΤΑ ή μεσα iTunes?? Αν θες κάνε ένα set up as new και δες πως θα ποκ
οκ φιλε καταλαβα !!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 22:12
Δημοσίευση 28/09/2014 - 22:28
συγνώμη δεν θεωρώ δυσπιστία, αλλά αναρωτιέμαι που η ίδια η apple δεν το έβαλε στο itunes για να το περάσουμε.. Τουλαχιστον εγω που συνδεα καθημερινά το τηλέφωνο κ κοιτούσα για ενημερώσεις δεν το έβγαλε..Α είσαι και δύσπιστη
http://support.apple.com/kb/DL1701
Τελευταία επεξεργασία από: tzalavrag, 28/09/2014 - 22:34
Δημοσίευση 28/09/2014 - 22:39
Εγω μέσω iTunes το έκανα (με set up as new, κλπ), και μετά jailbreak. Και δεν ήμουν ο μόνος.
συγνώμη δεν θεωρώ δυσπιστία, αλλά αναρωτιέμαι που η ίδια η apple δεν το έβαλε στο itunes για να το περάσουμε.. Τουλαχιστον εγω που συνδεα καθημερινά το τηλέφωνο κ κοιτούσα για ενημερώσεις δεν το έβγαλε..
Δημοσίευση 28/09/2014 - 23:25
Κανονικά το είχε....κάτι δεν θυμάσαι προφανώς αλλιώς η Apple έχει κάτι μαζί σου...συγνώμη δεν θεωρώ δυσπιστία, αλλά αναρωτιέμαι που η ίδια η apple δεν το έβαλε στο itunes για να το περάσουμε.. Τουλαχιστον εγω που συνδεα καθημερινά το τηλέφωνο κ κοιτούσα για ενημερώσεις δεν το έβγαλε..
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/09/2014 - 23:37
Καλημερα στην παρεα. Λοιπόν γιατι στο iMessage με iOS 8.0.2 μου λέει waiting for activation?? ειμαι με cosmote. Το έκλεισα και το ξανα άνοιξα αλλα τιποτα. Τι να κανω;;
Αν εχεις καρτοτηλεφωνο....να βαλεις καρτα...για να στειλει μνμ...ωστε να γινει η ενεργοποιηση του imessage!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 23:50
Μερικες ερωτησεις για το family sharing....!
1ον. Μπορεις να μοιρασεις κ αγορες που εχεις κανει ηδη ή μονο οτι καινουριο αγορασεις απο εδω κ περα...?
2ον. Αφου ο βασικος χρηστης κανει μια αγορα...κ μετα την μοιραστουν κ οι υπολοιποι...αν μετα σβησω καποιον απο την λιστα, θα εχει κ μετα την εφαρμογη ωστε να μπορει να την χρησιμοποιει?
3ον. Ο καθε χρηστης θα συνεχισει να κανει χρηση δικιας του χρεωστικης καρτας...ή ολες οι αγορες πια θα χρεωνονται στην καρτα του κυριου χρηστη?
Δημοσίευση 28/09/2014 - 23:56
1ον. Μπορεις να μοιρασεις κ αγορες που εχεις κανει ηδη ή μονο οτι καινουριο αγορασεις απο εδω κ περα...?
2ον. Αφου ο βασικος χρηστης κανει μια αγορα...κ μετα την μοιραστουν κ οι υπολοιποι...αν μετα σβησω καποιον απο την λιστα, θα εχει κ μετα την εφαρμογη ωστε να μπορει να την χρησιμοποιει?
3ον. Ο καθε χρηστης θα συνεχισει να κανει χρηση δικιας του χρεωστικης καρτας...ή ολες οι αγορες πια θα χρεωνονται στην καρτα του κυριου χρηστη?
1ον. Από όσο ξέρω μοιράζεσαι ότι έχεις κατεβάσει μέχρι στιγμής
2ον. Δεν γνωρίζω να στο απαντήσω αυτό
3ον. Ακόμα και να χρεόνονται στην κάρτα του κύριου χρήστη, θα πρέπει πρώτα ο κύριος χρήστης να δώσει την έγκριση για να αγοραστεί η εφαρμογή.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 23:59
Κανονικά το είχε....κάτι δεν θυμάσαι προφανώς αλλιώς η Apple έχει κάτι μαζί σου...
Κανονικά το είχε....κάτι δεν θυμάσαι προφανώς αλλιώς η Apple έχει κάτι μαζί σου...
κ εγω παντως φιλε μεχρι την 7,0,2 θυμαμαι μετα δε μου ηρθε αλλη κ εμπαινα πολυ συχνα πυκνα στην ενημερωση λογισμικου απο το κινητο για να δω για νεα εκδοση!! τωρα δε ξερω αν το ειχε δωσει στο itunes οπως λες εσυ !
Δημοσίευση 29/09/2014 - 00:01
http://www.pocket-li...should-you-care
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες