Ρε παιδια κουμπι για να κλεινουν ολα τα ανοιχτα προγραμματα αμεσως ποτε θα βαλουν; Ελεος πια...
Γιατι να κλείνουν;
Δημοσίευση 21/06/2014 - 01:05
Ρε παιδια κουμπι για να κλεινουν ολα τα ανοιχτα προγραμματα αμεσως ποτε θα βαλουν; Ελεος πια...
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 21/06/2014 - 08:56
Είναι γνωστό ότι όποια συσκευή δεν έχει dual band wifi δέν έχει airdrop αν και στα παλιά Mac μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω Ethernet καλωδίου.Για την ιστορία και μόνο.
Ο λόγος που το iPad 3 δεν πήρε AirDrop και ενδέχεται να μην πάρει και πλήρως λειτουργικό Continuity.
Όπως και το battery percentage χάνετε μερικές φορές. Για να επανέλθει θελει ενα reboot ή απο τα setting off και on ξανά την επιλογή για τον ποσοστό μπαταρίας.
Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 21/06/2014 - 09:05
Δημοσίευση 21/06/2014 - 09:16
Όλες δεν χρειάζεται να κλείνουν. Μόνο αυτές που κολλάνε και αυτές που ειναι άθλια γραμμένες.Γιατι να κλείνουν;
Δημοσίευση 21/06/2014 - 09:24
Είναι γνωστό ότι όποια συσκευή δεν έχει dual band wifi δέν έχει airdrop αν και στα παλιά Mac μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω Ethernet καλωδίου.
Βάζεις instashare και ξενιάζεις.
Μερικές φορές όταν η μπάρα της μπαταρίας γεμίσει από διάφορα εικονίδια και δεν έχει χώρο το πρώτο που κλείνει είναι η ποσοστιαία ένδειξη για να δείξει πιο σημαντικά πράγματα και επανέρχεται όταν βρεθεί κενός χώρος.
Είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο;
Δημοσίευση 22/06/2014 - 00:24
Ξέρουμε πόσο θα είναι η χωρητικότητα του iCloud Drive?
Δημοσίευση 22/06/2014 - 06:42
Ξέρουμε πόσο θα είναι η χωρητικότητα του iCloud Drive?
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:00
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή!
Δοκίμασα να κρατήσω την beta 2 για μερικές μέρες, αφού την εγκατέστησα σε καθαρό τηλέφωνο με ελάχιστες βασικές εφαρμογές, για να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση.
Δυστυχώς όμως, η beta είναι beta και σήμερα το πρωί, ξύπνησα με το τηλέφωνο μου να ψήνεται, χωρίς να τρέχει τίποτα στο backround (apps με location services ανοιχτά κλπ).
Οπότε μου την έδωσε και ξαναπέρασα την 7.1.1.
Μετά απ'αυτό, αν και όσο είχα την beta προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έχει ικανοποιητική απόδοση για να την κρατήσω μόνιμα, μόλις άρχισα να δουλεύω λίγο τη συσκευή, αντιλήφθηκα πόσο σταθερό και γρήγορο έχει γίνει το iOS 7 και το εκτίμησα πολύ περισσότερο.
Ειδικά φέτος, έχω μια αίσθηση ότι πήρε πολύ περισσότερο να έρθει στα ίσα του το επίσημο firmware και δεν έχω προλάβει ακόμα να χορτάσω σταθερότητα.
Προσωπικά, ένας απ'τους λόγους που προτιμώ iOS είναι η αξιοπιστία, αν είναι τους μισούς και βάλε μήνες του χρόνου να έχω τόσο ασταθές λειτουργικό, πάω και σε Android
Νομίζω ότι στην προκειμένη φάση, το iOS 7 είναι στα καλύτερά του, ενώ το iOS 8, στην τωρινή του μορφή, δεν αξίζει κατά την άποψή μου σε καμία περίπτωση να θυσιάσει κάποιος την σταθερότητα και την αξιοπιστία που κερδίζει τρέχοντας το επίσημο λειτουργικό, για να το έχει εγκατεστημένο.
Πέρσι που είχα σκυλοβαρεθεί το look του iOS 6, προτίμησα να υπομείνω όλες τις beta του 7 για να έχω το πιο φρέσκο look, αλλά φέτος το iOS 8 δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω (μέχρι τώρα που τα πιο σημαντικά features δε μπορούν να αξιοποιηθούν και για άλλα υπάρχουν ήδη apps διαθέσιμα στο App Store που κάνουν καλύτερη δουλειά).
Αυτά τα σχόλια είχα να κάνω, για όσους τυχόν ακόμα το σκέφτονται να περάσουν το iOS 8 και θέλουν να μάθουν εμπειρίες και απόψεις
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 22/06/2014 - 10:03
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:04
παιδια το ios 8 θα ειναι χαλια μαυρα πιστευω(πειτε την γνωμη σας)
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:08
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:17
Εγώ δυστυχώς θα διαφωνήσω με τη Σονια. Την εχω εδω και μια εβδομάδα και βλέπω οτι ειναι πιο σταθερή απο την 7.1.1 τουλάχιστον στο κινητό μου.
Και στις 2 με καθαρή εγκατάσταση και με το ίδιο setup. Στην 7.1.1 ειχα ένα respring την ημέρα, ενώ τωρα τιποτα!
Σε όλα τα υπόλοιπα δεν εχω παρατηρήσει κάτι να με απομακρύνει, εκτός απο μικρά bugs που έχουν όλες οι beta έτσι και αλλιώς.
Θα επανέλθω με πιο πολλές εντυπώσεις όσο το χρησιμοποιώ.
Απίστευτο το πόσο διαφορετική συμπεριφορά μπορεί να έχει μια beta σε δύο φρεσκοσεταρισμένα κινητά
Εμένα μου έκανε πολύ συχνά resprings και παγώματα, αντίθετα στο iOS 7 τους τελευταίους δύο μήνες έχω διαπιστώσει υποδειγματική συμπεριφορά λειτουργικού (φτου φτου)
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:23
Απίστευτο το πόσο διαφορετική συμπεριφορά μπορεί να έχει μια beta σε δύο φρεσκοσεταρισμένα κινητά
Εμένα μου έκανε πολύ συχνά resprings και παγώματα, αντίθετα στο iOS 7 τους τελευταίους δύο μήνες έχω διαπιστώσει υποδειγματική συμπεριφορά λειτουργικού (φτου φτου)
Nαι ισχύει ότι έχει τεράστια διαφορά απο συσκευή σε συσκευή!
Το βλέπω και σε φίλο που το έχει και είναι απίστευτη η διαφορά.
Εμένα (να μην το ματιάσω) δεν εχει πρόβλημα (ακόμα).
Αν δω οτιδήποτε , θα το σουτάρω στο λεπτό
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:23
το ιός 8 ειναι ενα major update με πολλές προσθήκες. Χάλια για πιο λόγο;παιδια το ios 8 θα ειναι χαλια μαυρα πιστευω(πειτε την γνωμη σας)
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:34
Πάντως κ εγώ πιστεύω ότι το iOS 8 είναι το πρώτο πραγματικά MAJOR update μετά το iOS 5.
iOS 6 - iOS 7 δεν μας έδωσαν πολλά ουσιαστικά πράγματα.
Το 8 φαίνεται ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό κάνει τη διαφορά.
Το έχω ξαναπεί , με iOS 8 και OS X 10.10 η apple θα κάνει τεράστια διαφορά και θα ξεχωρίσει ακόμα πιο πολύ από τον ανταγωνισμό.
Δημοσίευση 22/06/2014 - 11:13
Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:30
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες