Οκ.
iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:28
Ad
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:31
απλα μερικοι γραφουν οτι θελουν χωρις καν να ξερουν τι κανει το κινητο οταν εχει ανοιχτο 3g.η καλυψη 3g στην ελλαδα ειναι ουτε η μιση σε σχεση με το gsm.
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:32
απλα για να ξερεις οτι εδω στην ελλαδα το 3g ειναι απαραδεκτο.δεν ειπα να κλεισω τα data...ειπα το 3g που το κινητο σε πολλα μερη εχει χειροτερο σημα απο οτι με 2g με αποτελεσμα να καταναλωνει πολυ μπαταρια.ελπιζω να καταλαβες
Φίλε μου καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν γίνεται κάθε φορά που έχει χάλια σημα να κλείνεις τα πάντα.Ασε που το GPRS δεν ειναι 2G.Aλλα πολύ πιο αργό.Μονο για το whatsapp ειναι και πολύ σου λέω.
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:34
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:37
Εσυ εισαι με το iPhone 4.
Εγω με το iPhone 5 και να κλεισω τα δεδομενα μενει ανοιχτο το 3G για κλησεις οποτε και χαλια σημα και καταναλωση μπαταριας.
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:40
Εσυ εισαι με το iPhone 4.
Εγω με το iPhone 5 και να κλεισω τα δεδομενα μενει ανοιχτο το 3G για κλησεις οποτε και χαλια σημα και καταναλωση μπαταριας.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα γενικό με το σήμα αλλά δεν γίνεται να συνδέεσαι μόνο όπου έχει wifi όταν είσαι έξω.Ασε το άλλο που στην Ελλάδα ακόμα τα καφέ να βάλουν μια ελεύθερη γραμμή Ίντερνετ.Τι τους κοστίζει?!?!?
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:43
Φίλε μου καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν γίνεται κάθε φορά που έχει χάλια σημα να κλείνεις τα πάντα.Ασε που το GPRS δεν ειναι 2G.Aλλα πολύ πιο αργό.Μονο για το whatsapp ειναι και πολύ σου λέω.
φιλε τα μπερδευεις λιγο.....για να ξερεις δεν υπαρχει καμια περιπτωση εκει που το κινητο με κλειστο 3g εχει σημα gprs με ανοιχτο να πιασεις 3g..ουτε μια ομως.οποτε ειναι ασκοπα ανοιχτο το 3g.για ελλαδα μιλαω παντα
Δημοσίευση 25/07/2014 - 10:47
φιλε τα μπερδευεις λιγο.....για να ξερεις δεν υπαρχει καμια περιπτωση εκει που το κινητο με κλειστο 3g εχει σημα gprs με ανοιχτο να πιασεις 3g..ουτε μια ομως.οποτε ειναι ασκοπα ανοιχτο το 3g.για ελλαδα μιλαω παντα
Εγώ πάντως τις λίγες μέρες που έκατσα Ελλάδα μπορώ να πω ότι είδα και βελτίωση στο σήμα απο την τελευταία φορά που ήρθα.Μιλαω για την Cosmote.Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά παλιά μέσα στο σπίτι μου έπιανε 2 κουτάκια και τωρα είδα ότι έπιανε full.
Δημοσίευση 25/07/2014 - 17:18
Δημοσίευση 26/07/2014 - 12:00
Να διευκρινίσω εδώ ότι έχω τα ΠΑΝΤΑ ανοιχτά και μιλάω και στο viber και κανονικές κλήσεις και μηνύματα και browsing και Fb twitter κτλ αλλα δεν παίζω παιχνίδια.
Δημοσίευση 29/07/2014 - 21:57
Μετά από μία πλήρη εβδομάδα δοκιμών και ελέγχου της τέταρτης beta έκδοσης του iOS 8, σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα ευρήματα:
1.] Οι οθόνες κλειδώματος και αφετηρίας με τη νέα εφαρμογή Συμβουλές, η οποία παρουσιάζει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες του iOS 8. Οι συγκεκριμένες συμβουλές υπάρχουν και στη νέα σελίδα της Apple.
2.] Γραφιστικές αλλαγές στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων:
3.] Η εφαρμογή “Health” μεταφράστηκε σε “Υγεία” και εξελληνίστηκε πλήρως. Ενσωματώθηκαν περισσότερες κατηγορίες στα στοιχεία διατροφής, στους ζωτικούς δείκτες, στα αποτελέσματα εξετάσεων, καθώς επίσης και στη φυσική κατάσταση με θερμίδες σε ηρεμία αλλά και NikeFuel.
4.] Νέα επιλογή διαγραφής ιατρικών δεδομένων κατά την απεγκατάσταση εφαρμογών:
5.] Πολλές αλλαγές στις Ρυθμίσεις: Νέες επιλογές για “Οθόνη και φωτεινότητα”, “Handoff & συνιστώμενες εφαρμογές” και “Διαδίκτυο ΕΕ” (για περιαγωγή δεδομένων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Επίσης, προστέθηκε η δυνατότητα απενεργοποίησης της εμφάνισης επαφών από την εναλλαγή εφαρμογών και εικονίδιο για τα οικιακά δεδομένα. Τέλος, προστέθηκαν περισσότερες επιλογές για τη διατήρηση των μηνυμάτων ήχου/βίντεο και τις λειτουργίες σάρωσης.
6.] Πλέον και οι μεμονωμένες ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζονται μέσα σε δύο γραμμές, ενώ το κείμενο επισήμανσης ολοκλήρωσης συμβάντων ή υπομνήσεων άλλαξε σε “Τελείωσε”:
Δημοσίευση 29/07/2014 - 21:58
7.] Απευθείας μέσα από τις επαφές προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας, επεξεργασίας και εμφάνισης του Ιατρικού ID, το οποίο μπορεί πλέον να απενεργοποιηθεί από την οθόνη κλειδώματος:
8.] Νέα δυνατότητα παύσης για μία ημέρα του συγχρονισμού της βιβλιοθήκης φωτογραφιών iCloud:
9.] Η τηλεφωνική κλήση σημείων ενδιαφέροντος (POI) μέσα από τους Χάρτες τοποθετεί πλέον στις πρόσφατες κλήσεις όχι μόνο τους αριθμούς, αλλά αναλυτικά τα ονόματα και όλες τις πληροφορίες των συγκεκριμένων σημείων:
10.] Στη χρήση μπαταρίας προστέθηκε νέο εικονίδιο αφετηρίας/οθόνης κλειδώματος και περισσότερες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας (ενεργοποίηση αυτόματου κλειδώματος, αυτόματης φωτεινότητας, κλπ.):
11.] Περισσότερες νέες επιλογές στη λειτουργία “Ζουμ” της προσβασιμότητας :
Δημοσίευση 29/07/2014 - 21:58
12.] Το Siri χαιρετά με πιο Swift-τρόπους:
13.] Η οθόνη εισαγωγής του συνθηματικού εμφανίζει τώρα και την αναφορά για Touch ID:
14.] Η “Προσθήκη” στη λίστα ανάγνωσης άλλαξε σε “+”:
15.] Τα λεξικά εμφανίζονται πλέον σε απόλυτη αλφαβητική σειρά:
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες