Καλά μόλις με κούφανε τολ κινητό ειμαι αεροδρόμιο και βγάζω να παρω τεφωνο, βλέπω στη οθόνη κλειδοματος κάτω αριστερα (εκεί που είχε το εικονίδιο για το continuing) το σηματάκι της Aegean. Τι ειναι αυτο λέω; Το σέρνω προς τα πάνω βάζω κωδικό και μου ανοίγει στο καπάκι την εφαρμογή της Aegean για το Τσακ Ιν . Τωρα κατάλαβε απο μόνο του οτι ειμαι στο αεροδρόμιο και το εμφάνισε; Εγω δεν έκανα τιποτα χαχα . Με κούφανε, άσχετο αλλα δεν πέταγα με Aegean χαχα
Με την εφαρμογή του αεροδρομίου άραγε?
iTunes Link
Μην φοβάσαι δεν εχει δαίμονες το κινητό σου κάπου το διάβασα και ειναι τρελή λειτουργία εχει να κανει με την τοποθεσια και τις εφαρμογές που εχεις αν εισαι κοντά κάπου που εχεις μια εφαρμογή όπως πχ η Aegean ή τα Starbucks για Αμερική τότε αυτόματα κατω αριστερά θα σου βγάζει συντόμευση της αντίστοιχης εφαρμογής....Σκέφτομαι ότι είναι αδύνατον να έχει αναβαθμιστεί ήδη ελληνική εφαρμογή, είτε της Aegean είτε του αεροδρομίου. Οπότε και μόνο από τις υπηρεσίες τοποθεσίας που ζητάνε οι εφαρμογές αυτές, θα αναλαμβάνει το iOS8 να είναι προσβάσιμη από την κλειδωμένη οθόνη, όπως το Passbook.
Επίσης η κατηγορία στο AppStore Near Me, αποκτά έναν ακόμα λόγο ύπαρξης.