3ον. Ακόμα και να χρεόνονται στην κάρτα του κύριου χρήστη, θα πρέπει πρώτα ο κύριος χρήστης να δώσει την έγκριση για να αγοραστεί η εφαρμογή.
Μονο αν το μελος ειναι κατω των 18 νομιζω διαβασα ισχυει αυτο...αλλιως η αγορα γινεται χωρις εγκριση!
Δημοσίευση 29/09/2014 - 01:54
3ον. Ακόμα και να χρεόνονται στην κάρτα του κύριου χρήστη, θα πρέπει πρώτα ο κύριος χρήστης να δώσει την έγκριση για να αγοραστεί η εφαρμογή.
Μονο αν το μελος ειναι κατω των 18 νομιζω διαβασα ισχυει αυτο...αλλιως η αγορα γινεται χωρις εγκριση!
Δημοσίευση 29/09/2014 - 02:10
Μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά μου ακούγεται περίεργο να γίνεται αυτό. Μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο iTunes και να το ελέγxεις. Επίσης, κάτι που παρατήρησα τώρα είναι ότι
1ον. Πρέπει ο κάθε χρήστης να είναι γραμμένος στο App Store της ίδιας χώρας για να μοιραστούν μεταξύ τους τα στοιχεία
2ον. Μπορείς να δημιουργήσεις Apple ID για παιδιά με τα οποία θα μοιράζεσαι τις εφαρμογές. Για τέτοιους λογαριασμούς (κάτω των 18) θα ζητήται η έγκριση του κύριου χρήστη για την αγορά εφαρμογών!
Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα από τα πειράματα που μόλις έκανα!
Τελευταία επεξεργασία από: iKotsen, 29/09/2014 - 02:13
Δημοσίευση 29/09/2014 - 07:39
αν θελω να βγαλω το jb και να περασω στην 8.02 βαζω το κινητο σε dfu η κατευθειαν απο itunnes εχωντας κατεβασει την αντιστοιχη εκδοση για το 5 ?
και πως αποφευγω να περασουν και σκουπιδια απο τις διαφορες εφαρμογες?
Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, 29/09/2014 - 07:40
Δημοσίευση 29/09/2014 - 08:06
Εχει παρατηρησει κανεις θεμα με τα badges ? Δηλαδη μπορει να ανοιξεις να διαβασεις το μυνημα αλλα οταν βγεις απο την εφαρμογη να εχει ακομη badge με αδιαβαστο..! Και στις κλησεις το εχω δει αυτο..!
Δημοσίευση 29/09/2014 - 08:47
Καλημερα.
Εχω παρατηρησει οτι μετα την μεταβαση στο ios 8 δεν μπορω να ζουμαρω σε σελιδες του safari.Eπισης ενω η μπαταρια ειναι στο 20% ξαφνικα παει κατευθειαν στο 1% με αποτελεσμα να κλεινει η συσκευη.(Μου το εχει παρουσιασει 2 φορες στο 5αρι μου.)
Δημοσίευση 29/09/2014 - 08:58
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:04
αν θελω να βγαλω το jb και να περασω στην 8.02 βαζω το κινητο σε dfu η κατευθειαν απο itunnes εχωντας κατεβασει την αντιστοιχη εκδοση για το 5 ?
και πως αποφευγω να περασουν και σκουπιδια απο τις διαφορες εφαρμογες?
shift+restore οπως το λες και μολις τελειωσει επιλεγεις set up as new και προχωρας τη διαδικασια.
Εχει παρατηρησει κανεις θεμα με τα badges ? Δηλαδη μπορει να ανοιξεις να διαβασεις το μυνημα αλλα οταν βγεις απο την εφαρμογη να εχει ακομη badge με αδιαβαστο..! Και στις κλησεις το εχω δει αυτο..!
οχι κανονικα δουλευουν στο 5 και 5s
Καλημερα.
Εχω παρατηρησει οτι μετα την μεταβαση στο ios 8 δεν μπορω να ζουμαρω σε σελιδες του safari.Eπισης ενω η μπαταρια ειναι στο 20% ξαφνικα παει κατευθειαν στο 1% με αποτελεσμα να κλεινει η συσκευη.(Μου το εχει παρουσιασει 2 φορες στο 5αρι μου.)
ζουμαρουν οι σελιδες...κατι αλλο παιζει.Αυτο με την μπαταρια μηπως τα παιζει σιγα σιγα?Για τσεκαρε τη.
Δοκιμασε ενα restore αν δεν την εχεις κανει ηδη την αναβαθμιση ετσι
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:05
ok βρήκα ότι η 7.1 βγήκε 10/3/13. Εχουμε μέλλον...Είναι λίγο νωρίς το ξέρω, όμως περίπου μετά από πόσους μήνες συνήθως κυκλοφορεί η x.1 έκδοση ενός ios; Ποια περίοδο να περιμένουμε 8.1
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:08
η μπαταρία με 2-3 καλές φορτίσεις-αποφορτίσεις θα στρώσει λογικάΚαλημερα.
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:45
η μπαταρία με 2-3 καλές φορτίσεις-αποφορτίσεις θα στρώσει λογικά
Κανονικά το είχε....κάτι δεν θυμάσαι προφανώς αλλιώς η Apple έχει κάτι μαζί σου...
κ εγω παντως φιλε μεχρι την 7,0,2 θυμαμαι μετα δε μου ηρθε αλλη κ εμπαινα πολυ συχνα πυκνα στην ενημερωση λογισμικου απο το κινητο για να δω για νεα εκδοση!! τωρα δε ξερω αν το ειχε δωσει στο itunes οπως λες εσυ !
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/09/2014 - 11:58
Merge
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:54
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:56
Τελευταία επεξεργασία από: tzalavrag, 29/09/2014 - 09:57
Δημοσίευση 29/09/2014 - 09:57
Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω μια/δυο φορές!Αποφόρτιση μέχρι να σβήσει μόνο του και φόρτιση μέχρι 100% με το φορτιστή του και αποφεύγουμε αναπτήρα αυτοκινήτου γενικά. Επίσης όσο περισσότερο φορτωμένο είναι τόσο περισσότερο χρόνο υπολογίζει για να κάνει hibernate οπότε κλείνει πιο νωρίς για να προλάβει το blackout. Οπότε κλείνουμε εφαρμογές όταν δεν εχουμε μπαταρία
Εγώ που είμαι άσχετη με αυτά και αν μπω στη διαδικασία π λέτε φοβάμαι ότι θα κάνω κάτι λάθος και το έκανα με backup & restore από itunes έχω θέμα λες;shift+restore οπως το λες και μολις τελειωσει επιλεγεις set up as new και προχωρας τη διαδικασια.
οχι κανονικα δουλευουν στο 5 και 5s
ζουμαρουν οι σελιδες...κατι αλλο παιζει.Αυτο με την μπαταρια μηπως τα παιζει σιγα σιγα?Για τσεκαρε τη.
Δοκιμασε ενα restore αν δεν την εχεις κανει ηδη την αναβαθμιση ετσι
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/09/2014 - 12:00
Δημοσίευση 29/09/2014 - 10:17
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/09/2014 - 10:24
Δημοσίευση 29/09/2014 - 11:48
πηγα κ το ειδα σημερα στο media markt sth συγγρου το iphone το 6!! ομορφο ελαφρυ κ λεπτο στο χερι !! στα χερια μου καθοταν μια χαρα δε μου φαινοταν πολυ μεγαλο ψιλοδουλευεται κ με ενα χερι(αντρικο)!! μπηκα λιγο στο σαφαρι με το wifi του καταστηματος κ παντα εχω μια σελιδα λιγο ψιλοβαρια που ανοιγω το ethnos.gr την εχω σελιδα αναφορας ασ πουμε!! δε μπορω ν πω οτι μ εντυπωσιασε η γρηγοραδα του στο ανοιγμα της σελιδας !! προσπαθησα ν μπω στο speedtest na δω ταχυτητα αλλα ηθελε flash player κ δε δουλευε !! βεβαια συμπερασμα δε μπορω ν βγαλω για το ποσο γρηγορο ειναι στο ανοιγμα των σελιδων αν δε το δουλεψω στο χερι μου λιγες μερες κ σε διαφορα wifi η to 3g το δικο μου !! απλα αναφερω τις εντυπωσεις μου για τη πρωτη επαφη που ειχα με το κινητο !! βεβαια τωρα για το χρωμα πιστευω οτι το space grey θα σπασει ταμεια στις πωλησεις !!
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες